|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MaximV
|
Zaslal: út listopad 22, 2016 3:31 pm Předmět: Split 4+3?? |
|
|
Zdarec,sem zacatecnik az lehce pokrocily. Dva mesíce sem jel FB 2x tydne,ale chtel bych prejit na tydenni split. Volno mám pouze po-čt, v pátek a víkend se do posilky nedostanu, maximálně cvičení doma. Dá se udělat split po, st A, ut, čt B, takze pojedu ctyri dny v kuse? Nevadí to regeneraci?? Nebo si mam dat st, čt lehčí trénink? Popr. zkusil by mi nekdo nastinit, jake partie by se tam meli objevit?
Jo a ještě se chcu zeptat, nekde sem slyšel, že se ma stridat silovy, objemovy, rysovaci trenink? Je to tak správně? A vztahuje se to i na vetsi partie jako nohy a bricho, se kteryma jedu mnoho opakovani uz i v objemu?
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MaximV
|
Zaslal: út listopad 22, 2016 3:33 pm Předmět: |
|
|
Dodatek:suplementy zadne neberu, jenom gainer po treninku, strava vpoho
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 22, 2016 3:53 pm Předmět: |
|
|
Jako prvni se te zeptam: ceho chces dosahnout?
tomu by se mel prizpusobit trening (objemovy a rysovaci trening je dle meho blbost, pokud bych to rozdeloval, tak na silovy, silove objemovy a pak neco na doladeni)
pokud te dobre chapu, chces cvicit kazdy den jednu az dve partie a tri dny odpocivat
proc? je ti znamo, ze sval roste cca 48 hodin po treningu?
tri dny nejsou spatne, ale z meho pohledu by mel vetsi ucine cvicit A, B, 0, C
A tlaky
B tahy
C fulbody
0 je volny den
proc se cpes gainerem, kdyz mas stravu v pohode? veskere zmeny postavy jsou primarne (70%) zalozeny na jidelnicku, a trening hraje az druhe housle _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MaximV
|
Zaslal: út listopad 22, 2016 4:11 pm Předmět: |
|
|
Cil je asi jako u vsech ostatnich: jet takovym idealnim tempem, abych pribral nejake ty svaly a ne moc speku. Vylozene jen objem nebo jen rys NE. Myslel jsem to tak, ze ted uz nechci jet FB, ale zkusit rozdelit partie do tech dvou dnu. napr.:po,st-nohy, paže atd..ale asi je to BLBOST, no..
A slo by A,0,B,C? A celkove, co bude mit lepsi vysledky? Nechat 2x tydne po, st FB, nebo takto 3x tydne split? Nevyplati se zustat u toho FB treninku?
Gainer proto, ze strava je sice podle me ok, ale furt to neni ono, bez gaineru prijmu denne tak 90-100 g bilkovin? Staci to?
Diky za odpoved.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 22, 2016 5:39 pm Předmět: |
|
|
co budes nabirat je otazka toho, kolik kalorii a kdy naberes
pokud to bude akorat a mas dobrej trening, budou to svaly, pokud tech kalorii bude moc, tak to pujde do speku, pokud malo, rysujes
a je skoro jedno, jaky to bude trening
tohle je obecne platne pravidlo
pred FB by jsi mel mit denvolna, takze A 0BC je blbost, pokud neco, tak C 0 AB
a ano, muzes si dat treba nohy+ ruce, a pak prsa ramena zada, ale nemyslim, ze je to dobry plan, radsi bych dal jedno FB a pak to rozdelil
pokud chces ziskavat bilkoviny z gaineru, tak:
za A nemas v pohode jidelnicek
za B nemas pojenom o doplncich _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: út listopad 22, 2016 5:39 pm Předmět: |
|
|
| MaximV napsal: | Cil je asi jako u vsech ostatnich: jet takovym idealnim tempem, abych pribral nejake ty svaly a ne moc speku. Vylozene jen objem nebo jen rys NE. Myslel jsem to tak, ze ted uz nechci jet FB, ale zkusit rozdelit partie do tech dvou dnu. napr.:po,st-nohy, paže atd..ale asi je to BLBOST, no..
A slo by A,0,B,C? A celkove, co bude mit lepsi vysledky? Nechat 2x tydne po, st FB, nebo takto 3x tydne split? Nevyplati se zustat u toho FB treninku?
Gainer proto, ze strava je sice podle me ok, ale furt to neni ono, bez gaineru prijmu denne tak 90-100 g bilkovin ? Staci to?
Diky za odpoved. |
a s gainerem kolik?
to ho opravdu nenahradíš jídlem?
stačit může i nemusí, nic moc jsi toho o sobě nenapsal, aby se to dalo posoudit _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|