|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olafekk

|
Zaslal: út listopad 29, 2016 3:05 pm Předmět: Neoprenové bandáže - cena / kvalita, prosím o radu |
|
|
Ahoj,
chtěl bys dnes ty, kteří k tomu mají co říct, požádat o radu a doporučení, jaké návleky na kolena, na powerlifting vybrat, je mi jasné, že nejlepší jsou ty od Eleika, ale chci je koupit jak sobě tak i přítelkyni a 3000 za ně opravdu dávat nechci ani nemohu, jde mi pouze o zahřátí kolen při výkonu, a proto samozřejmě mluvím o bandážích, nebo návlecích chcete li, neoprenových.
Kdo by měl nějaký tip které mu nejlépe sedí hrňte je sem, pochopitelně co nejlevnější, ale aby splnili svůj účel.
Děkuji všem předem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 29, 2016 3:07 pm Předmět: |
|
|
Mám klasické 5mm Rehbandy a sú úplne dostatočné na prehriatie aj ako podpora. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út listopad 29, 2016 3:08 pm Předmět: |
|
|
Eleiko bandáže na kolena zrovna nejsou vrchol všech vrcholů.
Poslal jsem SZ s bandážema, co má kamarád a je spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: út listopad 29, 2016 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Eleiko bandáže na kolena zrovna nejsou vrchol všech vrcholů.
Poslal jsem SZ s bandážema, co má kamarád a je spokojen. |
na tyhle od madmaxu.....jsem taky koukal a vypadají dobře, jen mi přijdou až moc levné, nemám s tím moc zkušenosti a nerad bych koupil na úkor kvality..
a k těm eleiko..chceš říct, že bandáže za skoro 1500 nejsou vrcholem všech vrcholů??? tak co tedy?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út listopad 29, 2016 4:12 pm Předmět: |
|
|
Eleiko skutecne nejsou kdovijaka vyhra. Tusim, ze i Jonas Petrik to v sobotu zminoval na seminari :)
Mam Rehband tady z Ronnie (stoji polovinu co Eleiko), ktere krasne hreji, jedina nevyhoda je, ze mam nejakou atypickou nohu ala plamenak a jsem v tabulce velikosti nekde mezi, takze Lka jsou mi velka a sjizdeji mi a Ska nenatahnu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út listopad 29, 2016 5:12 pm Předmět: |
|
|
Madmaxe prý zahřejí a fungují dobře, neničí se, drží.
Osobně jsem na kolena v teple kdysi používal ustřižený ponožky (stará vzpěračská vychytávka) a taky hřály.
Teď jsem kvůli závodům koupil SBD a nemůžu si je vynachválit. Ale tam už je cena i účel trochu jinde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: út listopad 29, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
Děkuji všem za odpovědi, už mám jasno, koupím nám mad max bandáže.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st listopad 30, 2016 7:19 am Předmět: |
|
|
Eleiko rozhodne nejsou nejlepsi neoprenove bandaze na kolena pro powerlifting. Pokud v tom chces mit jasno, podivej se na par videi z posledniho MS RAW. Uvidis, ze se pouzivaji v podstate jen 2 typy bandazi a to SBD a Yellow Jacket od Titanu.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červenec 24, 2018 5:41 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Eleiko rozhodne nejsou nejlepsi neoprenove bandaze na kolena pro powerlifting. Pokud v tom chces mit jasno, podivej se na par videi z posledniho MS RAW. Uvidis, ze se pouzivaji v podstate jen 2 typy bandazi a to SBD a Yellow Jacket od Titanu. |
A ktere jsou lepsi pro treninkove pouziti? Slysel jsem ze SBD jsou velmi tesny a brzy se trhaji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út červenec 31, 2018 9:26 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | drlift_ napsal: | | Eleiko rozhodne nejsou nejlepsi neoprenove bandaze na kolena pro powerlifting. Pokud v tom chces mit jasno, podivej se na par videi z posledniho MS RAW. Uvidis, ze se pouzivaji v podstate jen 2 typy bandazi a to SBD a Yellow Jacket od Titanu. |
A ktere jsou lepsi pro treninkove pouziti? Slysel jsem ze SBD jsou velmi tesny a brzy se trhaji. |
Tesny jsou podle toho jakou velikost si koupis :) Budes spokojenej at vyberes jedny nebo druhy. Nejdulezitejsi bude trefit spravnou velikost.
O tom, ze by se zrovna SBD trhaly slysim prvne od tebe. Za ty roky co je prodavame jsme meli snad jen 1-2 reklamace (a ty se tykaly, mam dojem, jeste rozdilne velikosti). Veci od SBD jsou hodne precizne site.
Trhaly se stare navleky od Titanu, ale ty se uz nevyrabi. Misto nich dela Titan Yellow Jacket a na ty stiznosti nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: út červenec 31, 2018 9:59 am Předmět: |
|
|
Mě se na SBD udělali malé trhlinky zevnitř na tom neoprenu směrem od švu. Můžu vyfotit.. Na funkčnost to zatím nemá vliv, protože se trhá jen ta "barevná vrstva", ale celkem mě to překvapilo, jelikož je používám krátce. Ale jsou mi hodně těsné, tak je to asi tím. Teď jsem koupil o číslo větší tak uvidím.. Přemýšlel jsem i nad titanama, ale právě se bojím aby se díky tomu kříži vpředu, který podle mě nemůže pružit, hned neroztrhly...
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út červenec 31, 2018 1:48 pm Předmět: |
|
|
Já měla Eleika a ještě bandáže od Agamy, vyhrávaj u mě ty druhý. Dělají 5 i 7mm. Mám ty svoje 5mm už několik let (od odby co jsem přestala vzpírat v namotávacích), a furt pomáhají :)
Eleika jsem použila asi 5* a začaly mě z nich bolet kolena, protože to nepružilo, tlačilo na čéšku a skládalo se to v podkolenní jamce. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|