Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 860, 861, 862 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2016 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostal jsem obstrik ramene a nekolika mesicni bolesti jsou pryc. Normalne jsem zjistil, ze mne trenink dokonce i bavil!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2016 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po trech letech pauzy a necviceni MT a trech lehčich trenincich osobacek BEZ pasku 200 kg i s rezervou 😄🏋 . Asi do toho zase šlápnem 😄. Udelalo radost 😄
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zákaz kouření v restauracích (konečně, konečně) prošel. Za mě skvělá zpráva.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bombay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím.
Pokud se něco nepodělá v senátu, mělo by to dopadnout dobře.
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už slavím!!
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S ohledem na to, ze tabakove firmy letos stahly prachy na marketing a smeruji je na lobing (rozumej legalnimu uplaceni), tak se bojim, ze v senatu to nebude uplne tak jednoduche a kdyz uz, tak si nemyslim, ze ten navrh projde v plnem zneni..ale nechme se prekvapit.

Jinak dneska v Arene bylo skoleni fyzioterapeutu a nejaky hovado prislo na recepci a pry zda neprodavaji cigarety. Premyslim, jak velky myslitel to musel byt. Jinak pauza na curani a pulka tech lidi si sla vypalit zobak ven. Nechapu.
Petey

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

fakt je skvela sprava dalsi zakaz a nariadovanie majitelom co smu robit so svojim podnikom?
Mablung

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Ronnie napsal:

fakt je skvela sprava dalsi zakaz a nariadovanie majitelom co smu robit so svojim podnikom?

Nevyléval bych s vaničkou dítě. Některé regulace jsou užitečná a tohle je jedna z nich.
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Ronnie napsal:

Ano, zlate 19.te storocie, ked sa vsetok sajrajt z fabriky mohol pustat do rieky a robotnici mohli makat aj sestnastky 6-7 krat v tyzdni...

Ochrana nefajciarov je jedna z mala oblasti, kde je Slovensko roky popredu. Pri prijimani obdobneho zakona u nas to bolo o tom istom, strasenie ako podniky skrakuju, ake je to neuskutocnitelne. A nic dramaticke sa nestalo, akurat clovek sa moze najest vonku bez toho, aby musel inhalovat tie smrady.
Petey

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fajci sa v podniku = pustat sajrajt do rieky? treba sa obcas zamysliet predtym ako nieco vypustis z hlavy

som nefajciar, a do podnikov kde sa fajci nechodim. Tadaa. To nie je fajcenie na verejnosti
vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
fajci sa v podniku = pustat sajrajt do rieky? treba sa obcas zamysliet predtym ako nieco vypustis z hlavy

to byla tuším reakce na to, že existují i regulace užitečné a potřebné

Petey napsal:
som nefajciar, a do podnikov kde sa fajci nechodim. Tadaa. To nie je fajcenie na verejnosti

a to já chodím... v okolí (do 3/4 km) máme cca 9 různých rozumných podniků, kde se dají zajít, když nárazově dorazí společnost. problém je, že pouze 1 je nekuřácký a tam se člověk ad hoc bez rezervace nedostane. a protože mě neba čekat na "neviditelnou ruku trhu", tak jsem jeden z těch, kteří tenhle zákon vítají.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono spíš většina podniků mi přijde že má dnes kuřáckou a nekuřáckou část. Problém ovšem je, že často je to jedna místnost, kde kuřáci sedí vlevo a nekuřáci vpravo... :-D

Jinak samozřejmě stát je o tom že nějaké regulace vždycky jsou potřeba, jde jen o to kde nastavit hranici. Já jsem třeba zastáncem minimálních regulací, ale to neznamená, že ve školním bufetu by mělo být povoleno prodávat pervitin...

Kouření je ve vyspělých zemích dávno zakázáno ve veřejných prostorech, na pracovištích apod. a to podle mě hospody a restaurace jsou taky. Restauratér si taky nemůže určit, že nepustí do podniku cikány a černochy...

Taky si myslím, že když se to kouření zakáže, dohromady se zase tak moc nestane a návštěvnost hospod to zásadně neovlivní. Podle mě se ve většině podniků stejně kouří proto, že majitel nemá koule to zakázat jen aby mu tam 5 místních štamgastů nebrblalo.
U nás je taková typická vesnická hospoda, kam chodí chlapi na mariáš a na pivo kde se roky nekouří, protože majitel je nekuřák a nepřeje si to - i tak mu tam chodí spousta lidí (včetně kuřáků) - mnohem více než do "kuřácké" hospody, která je jen pár set metrů vedle, takže jenom o tom ne/kouření to fakt není.
ygg

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Za mě další státní buzerace navíc ... holt někdo zastává stanovisko žít a nechat žít, jiný zase to, že kdo není s námi, je proti nám.

Nekouřím, nekouřil jsem, nehodlám s tím začínat .... ale kdyby mi začalo vadit, že někdo má hospu a v ní toleruje něco, co se mi nelíbí, tak bych si připadal jako úplně padlý na hlavu. Prostě do ní nepolezu, to se toho stane. Ale holt jsou tací, co prostě mají potřebu kecat druhým do života. Na druhou stranu, má to u nás tradici, tak čemu se divit.
ygg

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Já jsem třeba zastáncem minimálních regulací, ale to neznamená, že ve školním bufetu by mělo být povoleno prodávat pervitin...

No, na základě této analogie by mělo být kouření zakázáno úplně. To by byl řev:-))). Hlavně v Letenské:-))). A ti kdo obdivně hledí do těch "vyspělých" zemí, se třeba jednou dočkají i tohoto .... http://kulturistika.ronnie.cz/c-8269-freeman-zatcen-ve-svedsku-duvod-je-profesionalnim-kulturistou.html

.... Ve Švédsku je užívání drog trestným činem. .... to by bylo po fitkách veselo, a třeba EVLS a Olympia Amateur Europe by dostala vyloženě říz.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2016 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo je holt rezolutně proti všem regulacím od státu, jiným to nevadí.
Ano, stát nařizuje nyní majiteli něco, co nemusí být košer. Ano, vysvětluje to neobratně tím, že kouření je špatné. Ano, pokulhává to, když se to netýká alkoholu, který je špatný taky.

Nicméně hysterie okolo toho mi přijde až moc velká. Stejně jako když Hezuckému na Evropě 2, který ted jede hubnoucí kůru, začínají předhazovat, jak přijde jojo efekt a at se na to připraví. Načež jim odpovedel, ze on si první pocká, až sundá váhu na požadovanou a pak teprve bude řešit možný jojo efekt.

Stejne tak mi přijde úsmevné, jak lidi řvou, že kouření zasahuje do svobod hospodských a že to tím neskončí, že pak přijde tohle, pak onohle...bohužel pro některé neznám stát, kde by lidi neřvali, jak jim kecá do svobod. Se s tím smiřte.

Já si užiju toho, že i u nás budu mít jistotu pohodového posezení v hospě/restauraci, kdy dojdu domů a nebudu muset okamžitě cpát věci do pračky, nebude mi nikdo čadit pod nos, když si sednu v Lešné na lavičku, atd.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 860, 861, 862 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: