Bosi - zoufale pokusy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bosi - zoufale pokusy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Bosi - zoufale pokusy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2016 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemík napsal:
Jen si myslím, že je lepší to psát v ČJ. Aspoň text, který je k tomu přidaný.
Skus si tipnut, kolko ludi zaujima co si myslis.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Přemík

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2016 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HAHAHA :D to je ti 10?
Bosi

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2016 1:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Bosi napsal:
Fri 09.12.2016

Another appointment with my physio. I was ask to do pistols and go for a run. Interesting ...
However, the same problem persist. I am just too stiff in the lower back area, have to learn how to relax and do not push with creating tension that much.

A teraz ked si si zabehol, sledoval si si intenzitu? Lebo na to ze nebehas, si si dal celkom rezke tempo.

Mel jsem zapnuty Runkeeper a do sluchatek mi to mluvilo, takze jsem po prvnich 5 minutach vedel, ze muzu drzet tempo celych 30min, coz se vice mene podarilo. Musim ale uznat, ze to tempo bylo prilis rychle, zbytecne. Tak jsem to jen prohlasil za test a pro pravidelne behani zvolim tempo mnohem pomalejsi. Stejne mi kamarad triatlonisti radi, ze je lepsi si drzet "guilty pace", stejne jako s KB (a s cimkoliv jinym?) by jsi nemel jet naplno.
Predposledni beh byl pred 1.5rokem a to bylo cca 7.63km za 42:30. Vzhledem k tomu, ze stavba treninku je porad dost podobna (hadam, ze na to behani KB swingy EMOM pomahaji docela dost) a i kdyz jsem ty swingy posledni dobou kvuli zadum necvicil, povazoval jsem tempo 5:30/km za dosazitelne.
Samozrejme me jeste dnes boli holeni svaly a trapezy (asi opet problem s uvolnovanim svalu ...), jeste vcera to byla stehna a sikme brisni svaly.
Bosi

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2016 2:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Přemík napsal:
Jen si myslím, že je lepší to psát v ČJ. Aspoň text, který je k tomu přidaný.
Skus si tipnut, kolko ludi zaujima co si myslis.

Cohen ma pravdu...

Ale vysvetleni je vlastne celkem proste. Uz 5 let ziji v Perthu v Zapadni Australii (coz mam napsane jako bydliste u profilu - kdo umi cist je ve vyhode). Mluvit a trenovat (spis jen ukazovat a seznamovat) kamarady s filozofii Strong First a jinou cestou nez "jdu se jako debil zridit do fitka" me opravdu hodne bavi. Rikal jsem si, ze bych se mohl casem stat osobni trenerem (treba jen jako vedlejsak), udelat si nejake certifikaty a tak podobne. Samozrejme zde v AUS.

Takze proste a jednuse psat log v AJ je prilezitost procvicit psani, naucit se nova slovicka a vyrazy ve fitness odvetvi. Stejna prilezitost je to samozrejme i pro vsechny ctenare vzhledem k tomu, ze vetsina materialu na netu je stejne v AJ...
cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2016 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosi napsal:
cohen999 napsal:
Bosi napsal:
Fri 09.12.2016

Another appointment with my physio. I was ask to do pistols and go for a run. Interesting ...
However, the same problem persist. I am just too stiff in the lower back area, have to learn how to relax and do not push with creating tension that much.

A teraz ked si si zabehol, sledoval si si intenzitu? Lebo na to ze nebehas, si si dal celkom rezke tempo.

Mel jsem zapnuty Runkeeper a do sluchatek mi to mluvilo, takze jsem po prvnich 5 minutach vedel, ze muzu drzet tempo celych 30min, coz se vice mene podarilo. Musim ale uznat, ze to tempo bylo prilis rychle, zbytecne. Tak jsem to jen prohlasil za test a pro pravidelne behani zvolim tempo mnohem pomalejsi. Stejne mi kamarad triatlonisti radi, ze je lepsi si drzet "guilty pace", stejne jako s KB (a s cimkoliv jinym?) by jsi nemel jet naplno.
Predposledni beh byl pred 1.5rokem a to bylo cca 7.63km za 42:30. Vzhledem k tomu, ze stavba treninku je porad dost podobna (hadam, ze na to behani KB swingy EMOM pomahaji docela dost) a i kdyz jsem ty swingy posledni dobou kvuli zadum necvicil, povazoval jsem tempo 5:30/km za dosazitelne.
Samozrejme me jeste dnes boli holeni svaly a trapezy (asi opet problem s uvolnovanim svalu ...), jeste vcera to byla stehna a sikme brisni svaly.

Ano, swingy pomahaju, ale aj naopak. :)
Pozri na moj log, 5km davam okolo 34 minut, ale uuuplne volne. Ked budes najblizsie bezat, sleduj si ruky, dlane musia byt uvolnene, ziadne napatie. 90% behov by malo byt takychto volnych a pomalych, hovori sa im aj regeneracne. A nema z toho byt ziadna svalovica.
Bosi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2016 5:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Bosi napsal:
cohen999 napsal:
Bosi napsal:
Fri 09.12.2016

Ano, swingy pomahaju, ale aj naopak. :)
Pozri na moj log, 5km davam okolo 34 minut, ale uuuplne volne. Ked budes najblizsie bezat, sleduj si ruky, dlane musia byt uvolnene, ziadne napatie. 90% behov by malo byt takychto volnych a pomalych, hovori sa im aj regeneracne. A nema z toho byt ziadna svalovica.

Rozumim tomu, ale muj mindset je trosku nekde jinde (ano spatne), takze to chce hodne sebekonroly :). Priste to bude lepsi, nejsi jediny kdo mi takhle radi.
Bosi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2016 6:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mo 12.12.2016
Today I was feeling quite cranky. Sore throat and really awful taste in my mouth.
Living room
some mobility/stretch drills

My wife:
16kg KB Swing 10 mins EMOM 10x15
8kg KB TGU 1x2/2
12kg KB TGU 2x1/1
8kg KB TGU 1x2/2

Me:
Pull-ups + Pistols
6,6,5,4,3 + 5x1/1
Bosi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2016 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tue 13.12.2016
Cranky feeling persists. I am just waiting for a break out of angina, cold or some similar crap.

Living room
some mobility/stretch drills

My wife:
Run - 5.01km, 31:10, 6:14min/km

Naposledy upravil Bosi dne út leden 03, 2017 8:31 am, celkově upraveno 1 krát
Bosi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2016 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wed 14.12.2016
Today I was feeling less cranky.

Another appointment with physio.
So, for the next time - no static stretching before the workout! (Hell, I knew that, but again I didn't have enough understanding of the consequences and just ignored that) Also, no "bend back" exercises (like cobra) for some time. A few other stretches was shown me. I will write them down at some stage.

Living room
dynamic stretching "z hodiny telocviku na zakladni skole"

My wife:
8kg KB TGU 1x2/2
12kg KB TGU 3x1/1
8kg KB TGU 1x2/2

Me:
28kg KB TGU 1x2/2 3x1/1 - just something lighter
Pull-ups + Pistols
7,6,5,4,3 + 5x (2x1/1)

Static stretching

All pull-ups done so far were always wide (pronated) grip
Bosi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2016 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Thu 15.12.2016
free day
only a bit of lower back and glutes stretching
Bosi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2016 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fri 16.12.2016
Feeling sick
Living room

My wife:
8kg KB TGU 1x3/3
12kg KB TGU 3x1/1
8kg KB TGU 1x3/3

Me:
joint warm-up from "the times when I was competing in dancing"

Pull-ups wide (pronated) grip + Pistols
7,6,5,4,4 + 5x1/1

stretching as per the instructions from fyzio - 3 rounds
Bosi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2016 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sat 17.12.2016
free day
Bosi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2016 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sun 18.12.2016
free day for me

My wife:
Run - 31:02 min, 5.25km, 5:55min/km
Bosi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2016 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mon 19.12.2016
Living room

My wife:
16kg KB Swing 10 mins EMOM 10x15 + few extra in the last set
12kg KB TGU 4x1/1
8kg KB TGU 1x3/3

Me:
Feeling sick

Pull-ups narrow (supinated) grip + Pistols
5,4,3,2,1 + 5x1/1

shoulder mobility
Bosi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2016 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tue 20.12.2016
Living room

Me:
Feeling sick
shoulder mobility

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bosi - zoufale pokusy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: