Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2016 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddychové fullbody

Superset sťahovanie kladky a veslovanie s kladkou:
4x10x50kg a 4x10x50kg

Superset krčenie ramien s kotúčmi a príťahy hornej kladky k tvári:
4x12x25kg a 4x10x40kg

Superset chest press stroj a peck deck:
4x12x80kg a 4x12x40kg

Drepy:
4x10x100kg

Ramená v MP za hlavou:
1x25x50kg
3x20x50kg

Upažovanie - kladka:
4x20x13kg

Hodnotenie tréningu: Oddychovka so 117kg Vadikom (Asi nabaľuje na zimu ako správny medvedík). Žiadne váhy, ale značná časť tréningu v supersetoch a hodne intenzívne
Začali sme chrbtom, samé kladky a homošašky, takže sme vlastne vyzerali ako štandardní návštevníci fitka
Pružne som pokračoval pumpovaním chlpatej časti trupu, ktorú volám hrudník (Mám aj iné chlpaté časti tela, ale tie volám inak. Nohy, napríklad. Zaujímalo by ma, čo ste si mysleli ).
Obyčajne supersety čo sa týka hrudníka nerobím, takže prekvapivo príjemná pumpa. A to bolo veľmi dôležité, lebo sa akurát zjavila Žulová legína, tak som sa na ňu mohol aspoň vyprsiť, keď ona sa na mna vyritila (Nie vyřítila. Vyritila. Riťou. Slovná hračka proste... No tak nič).
Na nohy mi nenapadlo nič lepšie, len drepy. Mne vôbec nenapadá nič lepšie, než drepy... To je fuk, skrátka pár sérii, len tak zľahulilililililinka, aby som v utorok (Pondelkový tréning musím presunúť) vládal nejaké tie dvojky so 190, hoci neviem, ako mi to pôjde bez grafitti na stenách a českého kriku "Pojď zaber!" od Olejnasa, bez Vlkovho kvalitného spottovania a Magumiho žíl na častiach tela, kde žily normálne nemajú čo robiť. Ale to budem riešiť, až sa k tomu dostanem.
A na záver temná pumpička ramien. Stáli sme okolo multipressu, kde Žula žulovala zadok výpadmi a drepmi a ona si potom vytiahla slúchadlá z uší a povedala "Vy čakáte na multipress?" a mne prišlo rozumnejšie povedať "Áno!", než povedať pravdu o nadržanom slizkom stalkingu a memorovaní každého jej pohybu v elasťákoch na neskorší masturbačný maratón Takže nám uvoľnila mašinku a my sme museli robiť ramená, no.
V strede tlakov mal Vadik tlaky a musel sa vzdialiť na WC (A zamoriť celú šatňu a sprchy takým smrdutým spôsobom, že sa mi rozpustila fľaška od sprchového gélu a hoci som sa snažil nedýchať, mal som otvorené oči a skončil som s poleptanou rohovkou) a tak som docvičil sám.
Ešte som pomohol Žule odniesť na miesto lavičku, tak sa mi poďakovala a ja som neartikulovane zaerdžal a krivo sa usmial ako Quasimodov škaredší brat, zakopol o debilný legpress a nezabudnuteľne na ňu zapôsobil

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2016 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smutnotrápny tréning nôh

Drepy:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x3x100kg
1x3x140kg belt on
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x2x190kg
1x2x190kg ale druhé dopomoc
1x1x190kg ani som sa nepokúšal o dvojku
1x1x195kg s dopomocou, ale ja to jebem už fakt
1x5x170kg
1x12x140kg

Horizontálny legpress:
4x10x125kg veľmi pomalé opakovania

Predkopávanie a zakopávanie superset:
4x10x60kg + 4x10x60kg

Hodnotenie tréningu: Ah ale som nasraný, že som slabá bábovková princeznička s kuracími nohami, čo nevie urobiť pár posraných drepov!
Jo a vitajte v mojom logu
Nezačalo to úplne márne, prvá dvojka so 190 bola pomerne s istotou aj rezervou, akurát sa mi tam začali chystať nejakí dvaja drevení čaptoši pred zrkadlo, aby mohli robiť príťahy, ktoré mohli pokojne robiť niekde inde. Napríklad kurva kdesi za mnou!
Ale v prvej sérii mali dosť rozumu, aby počkali, kým docvičím. Ovšem v druhej nedbali a sotva som drepol prvú dole, čaptoš sa predo mňa vtrepal, čiže ma odrezal od zrkadla, navyše sa mi malinko zle sústredilo, keď mi do fejsu vystrčil v predklone svoju kostnatú riťku. Uznávam, počas drepu na niekoho zvriesknuť ako hladný grizzly "NELEZ TAM!" nie je zdvorilé ani múdre. Každopádne mi to celkom rozhodilo kyslík, čaptoš sa zľakol tak, že mal zvyšok tréningu na kraťáskoch vzadu hnedú mokrú škvrnku, utiekol a mne úplne odišiel focus, nálada a aj sila... Nehovorím, že to bolo len kvôli nemu, ale mal na mojej biede svoj podiel a kľudne by som ho v šatni ubil shakerom, keby bola k tomu príležitosť a žiadni svedkovia
Tak som skúsil ešte tretiu sériu, ale po prvom drepe som sa už ani nesnažil ísť druhý. Tak som si povedal, že troooošku prihodím a pôjdem aspoň jednotky... Hej, no... Jasne Nebyť Nabuka, doteraz pod tou činkou ležím a na stojane už by sa zhlukovali vrany, aby sa pustili do môjho chudého rozkladajúceho sa telíčka plného trpkej tepajúcej nenávisti k drepom.
Tak som zhodil na 180 a urobil 5 krásnych opakovaní. Tak som sa trochu potešil. Než sme prepočítali kotúče a zistil som, že je tam len 170. To už mi začalo šklbať pravým okom a zadrhával som v reči. Zhodil som na 140 a od nervov tam nasekal 12 opakovaní, aby som akože aspoň niečo odmakal.
Zvyšok tréningu hlava úplne inde, už len také blbosti na zabitie času, kým Nabuko dokardiouje, lebo si vzal do hlavy, že pred Vianocami je najlepší čas, aby začal chudnúť Keď konečne prepotil jedenáste tričko, šli sme do šatne, kde som sa pokúsil o samovraždu a podrezať si žily ostrovtipom.

Sebedeštruktor dnes ťahal sumo. Je silný ako keby žral nukleárny odpad z Fukušimy. Aj tak vyzerá. Nejaké 190ky tam narval, neboli už moc pekné napohľad, ale snažil sa bojovať, lebo sme sa s Otom pozerali. Už sa teším, ako mu odnesiem pomaranče do nemocnice Sebedeštruktorovi, Oto sa má myslím super. Skúsil ma dnes pretiahnuť... Na mŕtvole... Ale nedostal sa cez 230, takže som zatiaľ v pohode Aspoň niečo.

A trochu kultúry:

gesag
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2016 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz ji proboha aspon vyfot
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2016 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gesag napsal:

Da sa nájsť na instagrame, ale má tam pofotený len fejs, ktorý beztak nikoho nezaujíma.

A navyše myslím, že by mala ostať opradená rúškom tajomna, pretože takto vo vašej fantázii vyzerá atraktívne, fotka by mohla skaziť dojem, pokiaľ máte iný vkus

Tak som si v hlave prešiel ten včerajší fail a dospel som k názoru, že ma to ešte vždy serie Mohlo sa stať, že som svoj drepovací vrchol mal v Prahe. Skúsim ešte budúci týžden niečo vyčarovať, ak to nepôjde, ukončím cyklus s viacerými maximálkami na objem práce a zaradím na chvíľku (zo dva mesiace) série po 6 opakovaní, nech na seba nalepím nejaké mäsko, ak by to šlo. A potom sa uvidí, či zas nejaká silovka.

Magumi

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2016 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
gesag napsal:

Da sa nájsť na instagrame, ale má tam pofotený len fejs, ktorý beztak nikoho nezaujíma.

A navyše myslím, že by mala ostať opradená rúškom tajomna, pretože takto vo vašej fantázii vyzerá atraktívne, fotka by mohla skaziť dojem, pokiaľ máte iný vkus

Tak som si v hlave prešiel ten včerajší fail a dospel som k názoru, že ma to ešte vždy serie Mohlo sa stať, že som svoj drepovací vrchol mal v Prahe. Skúsim ešte budúci týžden niečo vyčarovať, ak to nepôjde, ukončím cyklus s viacerými maximálkami na objem práce a zaradím na chvíľku (zo dva mesiace) série po 6 opakovaní, nech na seba nalepím nejaké mäsko, ak by to šlo. A potom sa uvidí, či zas nejaká silovka.

Jaký fail? Ten poslední trénink vypadá luxusně, zrovna jsem tě chtěl chválit.

Na objem budeš mít lepší spíš ty osmičky a desítky, šestky už jsou spíš na sílu, pokud nepojedeš hodně sérií. Obecné doporučení pro objem zní 40-60 opakování na partii a trénink v rozmezí 65 až 85 procent 1RM, za týden celkem 15 až 20 sérií na partii.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2016 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to fail, lebo som nesplnil plán a celkovo sa mi rozpadla koncepcia a zaslúžil by som zatĺcť hrdzavé klince do kolien za to.

S tým objemom máš pravdu. Uvidím ešte, úplne odísť z váh na nejakých 130-140 kilo sa mi nechce, bavia ma rance na chrbte. Rozhodnem sa ešte, zatiaľ mám čas

decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2016 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník, chrbát a ruky

Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
2x6x120kg
2x5x120kg + 1x3x100kg + 1x6x60kg

Incline tlaky v MP:
3x6x90kg
1x8x90kg

Superset
Chest press + peck deck:

4x20x45kg + 4x12x45kg

Veslo - kladka:
4x15x50kg

Nejaký bicák a nejaký tricák

Hodnotenie tréningu: Taký nejaký bez energie, celý deň som podráždený a unavený, dovolím si povedať, že priam nasraný, okrem momentov, kedy som až najebaný (pre západné Slovensko, v Košiciach najebaný nie je opitý, ale seriózne vytočený). Neviem, či na mňa niečo lezie, alebo mám krámy, vianočná nálada, počasie, ale skrátka psychická aj fyzická nepohoda.
A možno mi len prepína

Ale aspoň som mal sparinga, Oťasa. Všetko by bolo super, ale na konci tréningu chcel fotku pre... no dúfam, že frajerku, tak zhodil tričko a zas som sa cítil jak posledné nedorobené šteňa z vrhu, s tromi nožičkami a jedným očkom slepým Oto má po tele kadejaké boule a hrče, vyrobené z rôznych svalov, ktoré ja nemám a trochu som mu ich teda závidel. Oto má svalov ako ja plus Nabuko, mínus Nabukov tuk.
Nazad k tréningu.
Benche taký priemer. Dnes len pár šestiek a pár pätiek so 120kou, viac tam nebolo. Ale to je tak plusmínus štandard momentálne. Boli aj pomerne krátke pauzy, šlo to rýchlo, tak aspoň toto je také malé plus.
Najlepšie bral superset na záver hrudníka, tlaky v stroji a peck deck sú vražda aj s
menšou váhou a po všetkých tých tlakoch je to parádna nafukovačka. Ale ako som spomínal, pohľad na Oťasa ma hneď schladil. Ponúkol sa, že mi tiež urobí fotku, tak som mu vysvetlil, že je to ako ísť do trojky s jednou kočkou a s černochom, čo má kládu 29 centimetrov. Proste, keď to vybalí on, už sa ti ani nechce do toho nejak ísť. Ako, dal by si si, ale už sa cítiš tak nejak trápne a menejcenne...

Na záver som trochu nahnal krv aj do chrbta aj do rúk, mám slabé tricepsy (okrem iného), tak som ich aspoň pošimral na kladke

http://necyklopedia.wikia.com/wiki/Jeba%C5%A5 veľmi poučné pre samoukov jazyka slovenského

decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2016 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ranné sobotné utrpenie alá trénnig

Mŕtvola:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x170kg
1x1x190kg belt on
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
3x3x180kg
1x5x180kg

Drepy:
1x6x60kg
1x3x100kg
4x6x140kg

Military press:
4x8x60kg

Superset
Klokov press + Sťahovanie kladky:

4x12x40kg + 4x15x50kg

Superset
Veslovanie - kladka široký adaptér + Upažovanie - kladka:

4x12x60kg + 4x15x10kg

Hodnotenie tréningu: Powerlifterská poučka - Ráno sile nepraje
Ranné tréningy sú zloba. Človek neprebratý, hladný, ranná erekcia ešte doznieva, oči zlepené, vlasy mastné, kruhy pod očami, kĺby tuhé, svaly slabé, šľachy skrátené, sotva vníma, kde je a čo treba robiť. Ani zuby som si skoro nestihol umyť a šup šup do fitka
Rozcvička trvala toľko, čo samotný zvyšok tréningu, kým som nejak prinútil vŕzgajúce otupené chudé slabé telo hýbať sa. Samozrejme, veľmi mi ani nepomohol včerajší šermbal - v bráne som si rozmlátil kolená do krvi, takže som sa veľmi netešil na mŕtvoly ani drepy
Na recepcii bola našťastie nejaká nová buchta, takže som potlačil bolesť a šlo sa na vec. Akože tréning, nie že na vec na vec Ešte ju ani nepoznám.
Vidieť, že mŕtvole som v poslednom čase moc nedával. 220ka už bola fakt hooodne ťažká. Tak som zhodil a pumpol to s detskou váhou. Na holeniach som si vyrobil krvavé šrámy, ako keby som sa brodil po kolená v bazéne plnom mačiek.
Drepy pohodka, hoci fakt tie obité kolená boleli ako sviňa (ale predviedol som v bráne pár dobrých zákrokov), navyše som si zabudol po šermbale vysušiť bandáže, tak som mal kolená obalené vo včerajšom studenom potnom zábale a to ma tiež moc neberie
Military totál veget, tam bolo dnes sily a sily, neviem, čo to malo znamenať V každej sérii rezerva na pekných pár opakovaní. Ale to je dobre, ramená potrebujem zväčšiť a zosilnieť, lebo mi pripadá, že môžem nosiť Sorayine tričká.
Zbytok tréningu v supersetoch, takže len narýchlo pumpičky, aby sa nepovedalo.

Inak až na to, že to bol ranný tréning sa makalo dobre. Konečne po týždni už som sa fakt cítil počas tréningu fajn a zlepšila sa nálada. Bol už aj Erik, aj Nabuko, dovalila sa Legínonania a brala na Erika silno, ale on je chlapčisko ostýchavý a nemá sa k činu Navyše z nej bol tak nejak nervózny, že si prenášal kamsi tyčku a nabúral s ňou do stroja, až to cinklo, pretože mu povedala, že keď bude mať bradu, bude sexi Malý zlatý rozpačitučký Erik

decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2016 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a nohy a peklo nohy a Sodoma Gomora nohy

Drepy:
2x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x130kg
1x1x140kg belt on
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x190kg
1x1x202,5kg malá dopomoc, takže neuznávam
1x12x140kg

Legpress 10-10-10:
3x10-10-10x200kg
1x10-10-20x200kg

Výpady v MP:
4x10x40kg na každú nohu

Superset predkop a zákop:
4x15x34kg + 4x15x34kg

Hodnotenie tréningu: Carabasova fitness odysea.
Keď mi počas dňa prišla od Sorayi SMSka s textom "pôjdeš so mnou po tú rebrinu?", vedel som, že je zle a dnešný tréning nôh je v ohrození. Aby ste pochopili, jej mama si zmyslela, že v pokročilom strednom veku potrebuje doma rebrinu na... na... no ja fakt netuším, načo jej to môže byť. Počítam, že na to bude vešať kabáty, blúzky s vypchávkami na ramenách a volánikmi a o pár rokov kapačky. No, to je fuk. Blbé bolo, že už som bol s Otom dohodnutý na šiestu do gymu. Soraya ma presvedčivo uisťovala, že to stíham, ja som naopak, po toľkých rokoch skúseností so ženskou organizáciou vedel, že nie je šanca to stíhať a budem rád, keď dorazím domov na Štedrý večer.
Nebudem hovoriť, že s nami po tú rebrinu šla aj jej smutná sestra... Nebudem hovoriť, že obe značne meškali. Nebudem ani spomínať, ako sme sa trepali cez zápchy po rebrinu tak ďaleko, že už nesvietili lampy a ľudia hovorili dialektom, ktorý som na Slovensku ešte nepočul. Samozrejme vynechám aj časť o tom, ako dlho sme čakali na šoféra, ktorý ju mal doviezť k Sorayi domov. Načo rozpisovať, že do výťahu sa ten skurvený obrí krám nezmestil a že som to musel niesť na šieste, či siedme poschodie peši v rukách. Zbytočne rozpitvávať nekonečné rozhovory starej matky a jej dvoch dcér, zvítania a objímania, keď ja som potreboval čím skôr vypadnúť. Iste, za zmienku by mohli stáť zápchy nákupovchtivých košičanov, ktorí totálne zapchali cesty, dalo by sa čo-to popísať o červenej vlne, ktorá sa ma nechcela pustiť celú cestu, rád by som sa rozpísal o debilných pripomienkach Sorayinej sestry, že nie je potrebné sa znervózňovať za volantom, proste... Po sériovej vražde dvoch sestier som dorazil do gymu o dobrú polhodinu neskôr a náladu som mal takú, že mať poruke motorovú pílu, vyrazím zvesela do ulíc a zajtra by som bol vo všetkých novinách a bol slávnejší ako Rando o 90 rokov ako najstarší človek na planéte.
A tak teda drepy.
Po jednotkách po 200 kíl, ktoré by som ešte dal, ale Oto ma ukecal pridať aspoň podpivníky na konce činky. Škoda, sila na to bola, ale nejak som zazmätkoval a tak ma musel trochu usmerniť, čiže z môjho pohľadu dopomoc a nerátam si. Nevadí, dorazil som sa 12kou so 140 kilami a týmto oficiálne ukončujem môj posledný cyklus.
Ako dopadol - no, nejaké osobáky boli v každom cviku veľkej trojky, tak asi dobre, ale som rád, že to celé skončilo. Teraz zaslúžený veget s menšími váhami, moje krehučké ektotelo schytávalo už také kapky, že by potrebovalo kompletnú generálku a tu a tam niektorý opotrebovaný kus aj vymeniť za nový.
Po drepoch legpress 10-10-10: Z Nabukovho logu možno už niektorí poznáte. Desať pomalých opakovaní, 10 sekúnd len staticky tlačiť proti legpressu, ktorý ešte tlačí Oto proti nohám, potom desať rýchlych opakovaní. V poslednej sérii 10-10-20 a bol som zrelý hodiť šabľu, čo by bola škoda, kúpil a zožral som dnes Beef jerky. Tak som si dal výpady.
Zatmievalo sa mi pred očami, lial sa zo mňa pot a pálil ma v očiach, Oto mi rozprával o kĺbovke, čo si kúpil, ale nie som si istý, čo vlastne hovoril, lebo som sa sústredil na lepší svet, ktorý ma čaká po tom, ako umriem v multipresse.
Pretože som totálny psychopat, zakončil som to celé supersetom predkopávania a zakopávania a to tak, že totálne bez pauzy, trvalo mi to celé možno dve minúty. Takže som si po tom celom sadkal na schody a chvíľku som tam len tak... existoval. Nad ničím som nepremýšľal, nič som nehovoril, len som proste ako jednobunkový organizmus bol na tomto svete. Stratil som tak asi desať minút môjho života a šiel si do sprchy zaľadovať nohy. Keď som už necítil nič, len chlad, ktorý mi schoval guľky do bruška, odpotácal som sa k autu a nejak na neutrále sa zviezol dole kopcom domov.

Teraz idem umrieť od celkovej telesnej únavy.

decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2016 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Denníček starého tučného chlpatého bodibíldera

Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
2x8x110kg
2x6x110kg
1x5x100kg a hotovo

Incline tlaky v MP:
4x8x80kg

Superset
Chest press + Peck deck

4x8x90kg + 4x8x40kg

Bench press v MP wide grip:
4x10x60kg

Biceps a triceps v supersete

Hodnotenie tréningu: Ou jea. Tak po nekonečných veľamesačných silových tréningoch trochu zmena a oficiálne je zo mňa bodibílder! Akonáhle zaradím série nad 3 opakovania, už som kulturista, som v objemovke a to mi nikto nevezme! Aby som to oslávil, dal som si dnes muffin a kakao. Namazal som si hruď nutellou a váľal som sa v marshmallows.
Inak tlaková sila komplet v prdeli, po dvoch osmičkách so 110 na benchi som bol tak odpálený, že mi takmer bolo smutno za maximálkami Ale nevadí, teraz ako kulturista nemusím dvíhať veľa, hlavne aby som precítil a napumpoval a tak. To som čítal v M&F v prestávkach medzi sériami.
Oťas mi dnes napísal SMSku: "Ja som oto,doserem a idem.Pockaj ma", tak mi došlo, že budem ma sparinga A chvíľku som aj mal, ale potom mu volala frajerka a musel ísť čosi vybavovať, vyskočil z multipressu, zlanil z okna po TRXku a tak som zas osirel.
Vadika som naučil, čo znamená 10-10-10 legpress, trochu fňukal, ale to sa poddá. Zajtra a pozajtra to bude bolieť oveľa viac
Ale inak pohoda, fakt som poňal tréning oddychovo a pohodovo, žiadne váhy, milión cvikov, každý pod iným uhlom, takže sval má nekonečný podnet k rastu - v roku 2017 natrhnem Philovi Heathovi prdel, keď ho senzačne rozsekám na Olympii a začnem novú éru chlpatých kulturistov, takže sa zas verejnosť bude dívať na bodibílding vľúdnejšie. Big Ramy si prestane holiť chrbát benzínovou kosačkou a Kai si prostestne oholí ten svoj ohavný vrkoč, bľabotajúc pri tom nejaké filozofické nezmysly, potom skočí do zelovocu a stratí sa. Soraya mi povie, že to už nie je pekné a ja ju vymením za niektorú z jnerezových krásavíc s klitorisom väčším ako môj penis

decarabas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2016 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabudol som, k wide grip benchu boli v supersete pendlay rows 4x10x60kg

decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2016 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát a nohy s ramenami

Deadlift sumo:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x3x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg
4x5x180kg + 1x5x160kg + 1x5x150kg belt on

Drepy:
1x6x60kg
1x3x100kg
4x6x150kg belt on

Military press:
4x8x60kg pohodička

Upažovanie - stroj:
4x10x??? rozbíjačka

Superset
Sťahovanie kladky - wide grip:

4x8x70kg
+
Veslovanie - kladka:

4x8x70kg

Superset
Príťahy kladky zhora k brade:

4x10x50kg
+
Klokov press s 3/4 rozsahom:

4x20x20kg

A to je asi už aj všetko

Hodnotenie tréningu: Uuuuf, no, celkom party hard na to, že som už len bodibílder a nemusím sa namáhať na tréningu
Dnes full house, Dominik, Nabuko, Vadik, Matúš, Erik, na záver sa dovalil aj Oto celý nasraný, lebo je skvelé mať frajerku, akurát vám občas strašne žerie nervy Buď ona, alebo jej rodina. Takže badass parta.
Dédlift len tak na princezničku dnes. Pohoda, aha: https://www.instagram.com/p/BOXqJIAh-KQ/?taken-by=pete_mad_lennack
Akurát na poslednú sériu som dostal skvelý nápad postupne zhadzovať. Takže Nabuko s Vadikom mi robili formulových mechanikov a vždy po piatich opakovaniach mi zhodili kotúče a ja som mohol radostne krvácať z nosa a šedivieť pri ďalších piatich. Do série so 180 by sa vošli ešte dve opakovania, s tou 160kou by som vedel urobiť ešte jedno navyše, ale tá 150ka bola fakt na krv a rozdýchaval som to dve a pol hodiny a nadával si do siedmich typov debilov
Tým som teda skončil mŕtvy ťah a mňa obchádzali mdloby, keď som si len predstavil drepy Jasnééé, mohol som dať 140 kilo... Mohol som dať len 5 opakovaní... Vlastne som nemusel ísť drepy vôbec. Ale... Načo kurva vôbec chodiť do gymu robiť ústupky! Zapol som muziku, hecol sa, chytil svoj tradičný drepovací rage, kedy nevidím, nepočujem, nepoznám brata, nemilujem frajerku, nechápem humor, nejem, nespím, neumývam sa (to je moje obľúbené) a hlavne NEODKLADÁM ČINKU Z CHRBTA
Vzal som teda na chrbát tú 150ku a bál som sa, že mi tá váha prerazí oba femury (to je stehenná kosť, keby náhodou!) až do mozgu... Ale na prekvapenie... Drep. Druhý. Tretí... Celá séria na jeden šup a úplne bez problémov Mŕtvola je zjavne dobrá rozcvička pred drepmi! Tak som to teda dorobil v pohode a dovolím si tvrdiť, že by som zvládol aj desiatky, keby som sa moc hecol Ale nehecol som sa a som za to fakt rád.
Military bez rozcvičky, rovno so 60 kilami. Osmičky totálne znudené, žiadna námaha, nič, proste veget, nechápal som Neviem, asi ma dnes nakopli slivkové perníčky, čo som si kúpil, mäso to iste nebolo, to bol desný blivajz a ani som nedojedol
Zvyšok trénnigu pumpa pumpa pumpa, horeli mi ramená, horel mi chrbát, horela mi prdel (chilli mäso na obed). Veľmi dobré. Stále som mal energiu, supersety jeden za druhým a furt som nemal dosť. Keby ma Oto neposlal domov za Sorayou, ešte teraz si tam rozbíjam ramená Soraya beztak nie je doma, ktovie, kde je
Po tréningu zaľadovať nohy, až boli celé tmavočervené a proste BOLELI od zimy

Skvelý workout!

A zajtra Vianoce a bude sa žrať a žrať, až kým sa nepobľujem a potom sa bude žrať ďalej!

decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2016 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všetkým, čo poznám osobne, tým, ktorých len čítam, tým, ktorí čítajú mňa, aj tým, čo ma nečítajú

Veselé Vianoce, užite si plný stôl a kašlite na diéty (Magumi, dívam sa tvojím smerom!), vyliečte si boliestky (tu sa dívam viacerými smermi, lebo sme spolok kalík jeden vedľa druhého. Však on sa v tom každý nájde) a hlavne kašlite chvíľku na gym a užite si pohodu a radosť s rodinou (však tu sa tiež kdekto nájde a vstúpi si do svedomia) a blízkymi.

decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2016 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a hrudník

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x130kg
4x10x150kg belt on a asi tuším aj PR na objem

Legpress 10-10-10:
4x200kg

Superset
Predkopávanie:

4x12x60kg
+
Zakopávanie:

4x12x60kg

Superset
Chest press stroj:

4x12x80kg
+
Peck deck:

4x12x40kg

Výpady s VČ na bedničku:
4x10x20kg každá noha

Superset
Lýtka vsede:

4x10x40kg
+
Lýtka v stroji:

4x10x60kg

Hodnotenie tréningu: Uf och jááj. Pod stromčekom som si našiel nové kompresné šortky https://www.instagram.com/p/BOcPIt0hVgT/?taken-by=pete_mad_lennack a tak som sa vytešoval, že ich dnes vyskúšam. Inak sú to Lká, ale nie som si istý, čí XLká by neboli lepšie, akosi mám fakt tlstú prdel, nechápem z čoho Asi genetika!
Posledné dni som do seba nahádzal všetko, čo prišlo pod ruku, unikol len môj pes a frajerka, hoci tesne. Takže som dúfal, že drepy pôjdu a smelo som si naplánoval štyri série po desať opakovaní so 140 kilami, ktoré som pružne sebavedomo zmenil na 150 A čuduj sa svete, šlo to. Rád by som tvrdil, že to šlo ľahko, ale natrápil som sa. Ovšem z veľkej časti za to môžu ešte stále rozmrdané vzpriamovače, ktoré som, metafora: agresívne znásilnil do zadku horiacim polenom, koniec metafory, na poslednom tréningu. Takže drepy skončené a celkom som už aj mal dosť, ale rozhodol som sa dopriať nohám Vianoce.
A tak Legpress, tentoraz mi asistoval Dominik. Dominik je zlatík, ale z nejakého temného tajného dôvodu má rád, keď trpím. Vadik alebo Nabuko ťahajú v strednej fáze legpress tak, že stoja vedľa neho. Dominik šiel za legpress a tlačil celou svojou váhou proti mne, takže tých 10 sekúnd bolo dlhých a boľavých, v poslednej fáze rýchlych opakovaní mi ešte mierne tlačil legpress dole, takže po 4 sériách som z toho stroja vypadol a nohy sa mi klepali ako sestrina čivava, keď robí... čokoľvek, ten divný pes sa klepe furt.
Predkopávanie a zakopávanie v supersete bol vlastne relax oproti tomu všetkému predtým. Pretože Dom sa nudil, dali sme si aj ľahký pumping hrudníka a dobré to bolo.
Na záver výpady na bedničku. Alebo z bedničky. Proste toto:

Nebola veľká váha, ale ani nebolo treba už... S prázdnou tyčkou na chrbte, ale do spevu mi nebolo. Do zadku už som dostával kŕče a lial sa zo mňa pot, chrčal som tam pod tým a chripel a celkovo pôsobil neesteticky a nevábne.
A potom lýtka, to proste už len skurvene bolelo, ale zaťal som zuby a dokončil som to.

Inak keď som došiel, prázdne fitko, len jeden zo Smutných chlapcov mi radostne podával ruku a vraj kde mám kamarátov a že prečo som došiel v nezvyklý čas a usmieval sa, až ukazoval kaz medzi prednými zubmi. Tak som mu odpovedal po svojom milo, zdvorilo a stručne, až sa ku mne radšej prestal ozývať Po rozcvičke za mnou došiel nejaký familiárny chlapec, ťapkal mi po pleci, usmieval sa a či idem cvičiť do stojanu, tak som mu odpovedal a tiež radšej odišiel a zdiaľky zazeral. Dnes som pôsobil vyslovene priateľsky na svoje okolie
Na moje veľké prekvapenie sa to dnes v gyme hemžilo legínami všeho druhu (jedny boli teda tie moje nové), s Dominikom sme si veľmi obľúbili najmä jednu mladučkú blonďavú, ktorá cvičila zadok a vizuálne bola pri tom veľmi potešujúca. Škoda, že my sme ju vizuálne (ani inak) nepotešili, lebo sme boli upotení, rozbití, smradľaví, zarastení a starí

Jo, a samozrejme kompresné šortky fungujú bezva, fakt sa v tom dobre hýbe, sú pevné a podľa mňa v nich už ani nie som RAW

cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2016 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tlstu prdel sa naposledy stazoval Jarda Jagr, tiez daval vinu kdekomu, aby nou nakoniec zadelil asistenciu a bod roka... Proste si pockaj na svoju chvilu. ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: