5 x 40 (velké oči )
8 x 27.5
8 x 27.5
8 x 27.5
8 x 27.5
8 x 27.5
Tlak na lavičce (široký úchop)
5 x 50
5 x 70
5 x 90
5 x 110
5 x 110
5 x 110
5 x 110
Rumunské tahy
10 x 90
10 x 110
10 x 110
10 x 110
Chvíli jsme laborovali s těmi bulhary, s velkou osou ve stojanu to nějak nešlo, tak jsme skončili u jednoruček. Bude chvíli trvat, než se to zase naučím.
P.s. Zapomněl jsem napsat, že na vzpírání k Tomovi Kejíkovi chodím dál, dva večery týdně, byl jsem i přes Vánoce. Nechce se mi to sem dávat, ty zápisky vypadají nudně - úterý mobilita, trhy a trhové výtahy, čtvrtek mobilita, přemístění, výrazy a nadhozové výtahy. Teď to vypadá, že budem chodit ve dvou. Dám vědět, až mi to začne jít trochu líp a budu si moct sáhnout na zajímavější váhy, tzn. tak za rok dva.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Bulhary sú bezva, len som s nimi vždy stratil trpezlivosť - polovicu série som miesto cvičenia dolaďoval nohy a dĺžku kroku a celkovo ma to vždy rozhodilo. V multipresse to šlo o niečo lepšie, ale tam zas vyradíš stabilizačné svaly, tak som sa na to vyprdol Ale možno v rámci ťažkých nôh budúci týždeň..?
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Bulhary sú bezva, len som s nimi vždy stratil trpezlivosť - polovicu série som miesto cvičenia dolaďoval nohy a dĺžku kroku a celkovo ma to vždy rozhodilo. V multipresse to šlo o niečo lepšie, ale tam zas vyradíš stabilizačné svaly, tak som sa na to vyprdol Ale možno v rámci ťažkých nôh budúci týždeň..?
Ono to chvíli trvá, než se to tělo naučí, ale ten cvik má spoustu přínosů, tak u něj chci aspoň deset týdnů vydržet - propriocepce, stabilita, úchop, posílení středu těla, relativně lehká váha šetří klouby a zároveň ten cvik dobře zapojí a posílí svaly. Ale ten začátek je trochu frustrující. :)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
5x 60
5x 80
8 x 100
8 x 100
8 x 100
8 x 100
8 x 100
8 x 100
8 x 100
Tlak silou
5 x 60
5 x 70
5 x 70
4 x 70
5 x 60
5 x 60
Pozved (sumo)
5x 60
5x 100
8 x 140
8 x 140
8 x 140
8 x 140
8 x 140
Tlaky byly slabý, nevím, jestli kvůli těm nadhozům včera, nebo kvůli těm čelňákům předtím, nebo proto, že jsem máslo.
Trochu jsme se rozcvičili a rozhýbali, postupně se adaptujeme z hubnoucího režimu a je načase začít pracovat trochu systematicky. Měl jsem původně v plánu přejít přímo na blokový program, ale nemá to cenu, dokud nejsme na nějakých rozumných číslech. Takže jsem vymyslel na další čtyři týdny miniprográmek, uvidíme, jestli a co to udělá, a pak se rozhodnem, jestli přejdeme na dlouhodobější plán nebo jestli tomu dáme ještě čas, než se do toho dostaneme. Holt jsme už dědci, všechno nám dýl trvá. :)
Pekne. A teda ak to nie je tajomstvo, kam si az stiahol vahu?
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru