Rada jak neporusit jidelnicek při stresu

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rada jak neporusit jidelnicek při stresu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Rada jak neporusit jidelnicek při stresu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Veverka-vejunka

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 3:05 pm    Předmět: Rada jak neporusit jidelnicek při stresu Odpovědět s citátem

Ahoj je mi 23let vazim 71kg snazim se hubnout ale vzdy jakmile mam negativni mysleni nebo se nudim zacnu jist...Muj jidelnicek se sklada z vlocek, ovoce, testovin celozrnných,ryze,ryz.chlebicku,vajec,tvarohu a samozrejme z kureciho a zeleniny.Prosim o rady cim nebo jak eliminovat chut nebo si dokonce sladke znechutit.Chodim cvicit 2-3 tydne a 2x k tomu samotne kardio ,problemove partie spodni brisko,stehna a boky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mich90

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 3:07 pm    Předmět: Re: Rada jak neporusit jidelnicek při stresu Odpovědět s citátem

Veverka-vejunka napsal:
Ahoj je mi 23let vazim 71kg snazim se hubnout ale vzdy jakmile mam negativni mysleni nebo se nudim zacnu jist...Muj jidelnicek se sklada z vlocek, ovoce, testovin celozrnných,ryze,ryz.chlebicku,vajec,tvarohu a samozrejme z kureciho a zeleniny.Prosim o rady cim nebo jak eliminovat chut nebo si dokonce sladke znechutit.Chodim cvicit 2-3 tydne a 2x k tomu samotne kardio ,problemove partie spodni brisko,stehna a boky

V první řadě sestavit jídelníček s jídly, který ti vyhovuji a chutnají. Chce to zkoušet a časem se to vychytá a chutě úplně přejdou. Každou neděli si dej na co máš chuť, je to důležitý a nemusíš mít přitom žádné výčitky.
Veverka-vejunka

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 3:10 pm    Předmět: Re: Rada jak neporusit jidelnicek při stresu Odpovědět s citátem

[quote="Mich90"]
Veverka-vejunka napsal:

V první řadě sestavit jídelníček s jídly, který ti vyhovuji a chutnají. Chce to zkoušet a časem se to vychytá a chutě úplně přejdou. Každou neděli si dej na co máš chuť, je to důležitý a nemusíš mít přitom žádné výčitky.[/quote ahoj dekuji jidelak jsem si udelala z toho co mi chutna a mam rada ale treba měsíc vydrzet bez cheatu to pro mě je nezvladnutelne a chci toho docilit proto bych potrebovala nějakou radu
Veverka-vejunka

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 3:10 pm    Předmět: Re: Rada jak neporusit jidelnicek při stresu Odpovědět s citátem

[quote="Mich90"]
Veverka-vejunka napsal:

V první řadě sestavit jídelníček s jídly, který ti vyhovuji a chutnají. Chce to zkoušet a časem se to vychytá a chutě úplně přejdou. Každou neděli si dej na co máš chuť, je to důležitý a nemusíš mít přitom žádné výčitky.[/quote ahoj dekuji jidelak jsem si udelala z toho co mi chutna a mam rada ale treba měsíc vydrzet bez cheatu to pro mě je nezvladnutelne a chci toho docilit proto bych potrebovala nějakou radu
Veverka-vejunka

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jidelnicek jsem sestavala z toho co mam rada jenomže predstava vxdrzet mesic nez dojde na cheat je pro me nerealne ale rada bych toho dosahla jen nevím jak
Veverka-vejunka

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 3:13 pm    Předmět: 😊 Odpovědět s citátem

Jidelnicek jsem sestavala z toho co mam rada jenomže predstava vxdrzet mesic nez dojde na cheat je pro me nerealne ale rada bych toho dosahla jen nevím jak
Mich90

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 3:13 pm    Předmět: Re: Rada jak neporusit jidelnicek při stresu Odpovědět s citátem

[quote="Veverka-vejunka"]
Mich90 napsal:
Veverka-vejunka napsal:

Ale proč bez cheatu?? Vždyt ti to jednou týdně nic neudělá, naopak ti to prospěje. Nemusíš se bát, že po jednom nezdravém jídlu budeš muset začínat od nuly.
Veverka-vejunka

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četla jsem ze pri hubnuti by cheat měl být nejméně po 1 mesici...Take jsem cetla že nemá vliv jestli se ji 2-3h ci ne a někdo tvrdi ze to je důležité.Zvedat vysoke vahy jen mi pokulhává jidelnicek se kterým potřebuji shodit brisko ,ty boky a stehna
Frybis

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veverka-vejunka napsal:
Četla jsem ze pri hubnuti by cheat měl být nejméně po 1 mesici..

Samozřejmě, že tělu velmi svědčí pravidelnost, ale jednou za dva týdny se naprat vším není na škodu. Kde píšou, že po jednom měsíci? Nějaký blogerky na žena.cz, ne? :D

Veverka-vejunka napsal:
Take jsem cetla že nemá vliv jestli se ji 2-3h ci ne a někdo tvrdi ze to je důležité.

Jíst po 2-3 hodinách je velmi fajn na rozběhnutí metabolismu, pokud ti jde primárně o pálení tuku, tak je to DLE MĚ celkem fajn to takhle držet. Ale stejně tak se dá dobře hubnout na dvou velkých jídlech denně, někdo na jednom, někdo na třech.. možností je fakt mnoho.

Veverka-vejunka napsal:
Zvedat vysoke vahy jen mi pokulhává jidelnicek se kterým potřebuji shodit brisko ,ty boky a stehna

Tělo shazuje tuk ROVNOMĚRNĚ po celém těle, nebo teda zhruba tak, takže nejde cíleně zhubnout nějaké partie. Hubneš celá.

No a ta nejlepší rada, jak se vyhnout nedodržování jídelníčku - vůle.
Rejngard

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je super, že to někdo napsal, ale čím je to podložené a jaké argumenty ti byli předloženy?Nemůžeš věřit všemu co přečteš na internetu, to se pak nemáš šanci pohnout z místa. Navíc dnes na internetu píšou svoje názory i lidé co necvičí a znají jen teorie ze školy.
Chápu, že holky jsou nachylnější věřit každé blbosti, ale i tak to co píšeš je nesmysl.

Cheat day se dává zejména kvůli hormonu Leptinu a podpoření hormonu štízné žlázy T4, který se konvertuje na T3.. ten může mít vliv na zpomalování a zrycholávní metabolických funkcí. Pokud jsi 6 dní v deficitu a 7 den dojíš výdej + 200 kcal, naopak ti to pomůže. Cheat day, kde zkonzumuješ 5000 kcal, ti naopak může zkazit výsledky za celý týden. Můj názor.

PS: Počet jídel za den neovlivnuje rychlost metabolismu, byli na to už studie a pokud někdo předloží studii kde má frekvence jídel vliv na rychlost metabolismu, rád se přiučím.
Petr Ondráček

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2017 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučil bych vyhýbat se stresu a nudě, ale to se hůř provádí než píše.
Určitě je důležitý nakupovat zdravé potraviny, aby když budeš ve stresu si aspoň jedla zdravě a ne nějaký odpadky. Na tohle se ideálně hodí oříšky (vlašáky, kešu... , hlavně nesolené). Lepší zobat tohle, ale pořád musíš počítat s tím, že to jsou kalorie navíc.

Druhá věc je pravidelná strava a kvalitní snídaně. Úplně to pozoruji na sobě, když celý den hladovím, tak pak večer se s jídlem nedokážu vůbec zastavit.
KrystofK

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2017 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je problém, který se zakládá na principu psychosomatiky. Cílem eliminovat chuť, zvyšovat pocit nasycení ale zbavit se negativnich psychologickych interakci. Tohle řeší psycholog/psychiatr. Hledat jinde řešení je naprosto zbytečné, jsi závyslá a máš problém, negativní emoce a psychické pochody kompenzuješ potešením v podobě jídla. jiní to dělají v podobě drog, alkoholu, ti co mají štěstí v podobě sportu.....
Až sekundárně bych se soustředil na rozpracování jídelníčku a tréninku. Skončíš v klasickém bludném kruhu, vydržet tři dny stravu, potom se neovládnout a sežrat všechno. Jenom mizivé procento opravdu psychicky silnných jedinců dokáže tyhle aspekty popřít a to ty nejsi.
llllullll.hav

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2017 5:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KrystofK napsal:
To je problém, který se zakládá na principu psychosomatiky. Cílem eliminovat chuť, zvyšovat pocit nasycení ale zbavit se negativnich psychologickych interakci. Tohle řeší psycholog/psychiatr. Hledat jinde řešení je naprosto zbytečné, jsi závyslá a máš problém, negativní emoce a psychické pochody kompenzuješ potešením v podobě jídla. jiní to dělají v podobě drog, alkoholu, ti co mají štěstí v podobě sportu.....
Až sekundárně bych se soustředil na rozpracování jídelníčku a tréninku. Skončíš v klasickém bludném kruhu, vydržet tři dny stravu, potom se neovládnout a sežrat všechno. Jenom mizivé procento opravdu psychicky silnných jedinců dokáže tyhle aspekty popřít a to ty nejsi.
mizive procento ? ja myslim ze kazdy normalni clovek je si schopny proste rict NE
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2017 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

llllullll.hav napsal:
KrystofK napsal:
mizive procento ? ja myslim ze kazdy normalni clovek je si schopny proste rict NE

Poradím ti. Mysli.
Rozhlédni se kolem sebe. Vidíš samé vysportované, štíhlé lidi, kteří umí pět jazyků, pravidelně se vzdělávají a mají díky tomu vysoké platy a pravidelně cvičí potřebné cviky, kterými redukují svoje dysbalance? Hm, já také ne. Dostaneš pět bludišťáků když se odpovíš, proč tomu tak je.

Co se tématu týče, vždy záleží na člověku. Pokud někdo jí z nudy, měl by zvážit, zda nenabrat koničky a tím pádem se moc nevyskytovat doma. Když člověk netráví moc času doma, nemůže se tam přejídat.
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2017 10:52 am    Předmět: Re: Rada jak neporusit jidelnicek při stresu Odpovědět s citátem

Veverka-vejunka napsal:

Mas v jedalnicku koper sacharidov, stupne ti inzulin a preto mas chut pochvili jest dalsie.
Namiesto tolkych sacharidov pridaj tuky + bielkoviny. Okrem toho ze budes menej citliva na inzulin, tuky/bielkoviny ta zasytia na dlhsie.
Priklad - 250 g kur. prs - 300 kcal.
100 g ryze - 320 kcal.
Z ktoreho budes dlhsie nasytena?

Efedrin/ECA stack, pomoze ti necitit hlad pocas dna

Snaz sa zamestnavat mysel a stale robit nieco pocas dna, aby si na jedlo nemala cas mysliet

Silna vola

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rada jak neporusit jidelnicek při stresu Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: