|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: pá leden 27, 2017 4:22 pm Předmět: |
|
|
Mně tam vadí dvě věci.
1) takhle vypadá ten strašně nebezpečný šátek hidžáb
Wut? Autor z nás opravdu dělá takové hlupáčky? Přece nešlo o nebezpečnost předmětu, omg.
2) soudkyně vlastně nerozhodovala o hidžábu, ale o oprávnění studovat a antimuslimové, ti hlupáčci, slaví, jakoby vyhráli
Ok, no jestli autor neumí číst mezi řádky, že vlastně lidi brojí proti tomu, jak už nyní muslimové kolikrát vyskakují a zkouší si dávat požadavky ve výuce, je to smutné. Myslím, že i soudkyně je nakonec ráda, že se mohla věnovat oprávněnosti studovat a ne být ta, která rozhodně o náboženských ne/svobodách kvůli šátku. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá leden 27, 2017 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Ok, no jestli autor neumí číst mezi řádky, že vlastně lidi brojí proti tomu, jak už nyní muslimové kolikrát vyskakují a zkouší si dávat požadavky ve výuce, je to smutné. Myslím, že i soudkyně je nakonec ráda, že se mohla věnovat oprávněnosti studovat a ne být ta, která rozhodně o náboženských ne/svobodách kvůli šátku. |
Fendrycha nerad. Hodně. Ale i slepá slípka ...
Autor číst mezi řádky nechce, protože mezi řádky si každý přečte co se jemu zrovna hodí.
A jen tak na okraj .... jak často si nějací muslimové vyskakují a dávají požadavky ve výuce? Já si myslím, že jich moc nebude. Ostatně, je jich tady pět a půl. Ale je pravda, že každý případ média rozeserou jak kdyby jich byly stovky a tisíce.
A na konec ... co zkouší na školu někteří "naši" žáci/studenti a/nebo jejich rodiče, a teď fakt nemyslím příslušníky jistého etnika, ale echt Čechy (Moraváky a Slezany neznám:-) .... kam se hrabe nějaký hidžáb.
Tohle je klasický příklad toho, že v naší hypermediálním současnosti známé rčení o hovnu, ze kterého bič neupleteš, dávno přestalo platit. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá leden 27, 2017 7:41 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
A jen tak na okraj .... jak často si nějací muslimové vyskakují a dávají požadavky ve výuce? Já si myslím, že jich moc nebude. Ostatně, je jich tady pět a půl. Ale je pravda, že každý případ média rozeserou jak kdyby jich byly stovky a tisíce.
A na konec ... co zkouší na školu někteří "naši" žáci/studenti a/nebo jejich rodiče, a teď fakt nemyslím příslušníky jistého etnika, ale echt Čechy (Moraváky a Slezany neznám:-) .... kam se hrabe nějaký hidžáb. |
Hele, ale to, co zkouší ti "naši" žáci a rodiče, to je stejné jak s těma muslimama. Taky kolikrát nafouknuté hovno. Já vycházím ze slov Křečka, ten muslimské problémy ve školství přiznal. Na kolik to bylo na truc Šabatové si každý musí odhadnout sám.
Že je tu muslimů pět a půl asi nepotvrdí obyvatelé, tuším, Teplic v Čechách. Tam jak jsou lázně. Debat a diskuzí jsem pár viděl a moc nadšení ze suverenity arabáčů tam rozhodně nejsou.
A že jich tu je pět a půl - jak je to pořekadlo s tím ohýbáním stromku? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá leden 27, 2017 8:59 pm Předmět: |
|
|
V Teplicích bylo tenkrát hezké, jak změně chování některých návštěvníků a uklidnění emocí pomohla vlastně "malá holka".
Jinak teď byl s Eman hezký rozhovor na DVTV a o Teplicích tam (dobře a pozitivně) mluvila, kdyby někdo chtěl kouknout.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá leden 27, 2017 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Hele, ale to, co zkouší ti "naši" žáci a rodiče, to je stejné jak s těma muslimama. Taky kolikrát nafouknuté hovno. Já vycházím ze slov Křečka, ten muslimské problémy ve školství přiznal. Na kolik to bylo na truc Šabatové si každý musí odhadnout sám.
Že je tu muslimů pět a půl asi nepotvrdí obyvatelé, tuším, Teplic v Čechách. Tam jak jsou lázně. Debat a diskuzí jsem pár viděl a moc nadšení ze suverenity arabáčů tam rozhodně nejsou.
A že jich tu je pět a půl - jak je to pořekadlo s tím ohýbáním stromku? |
Nafouknuté hovno jehož jsem už pár let očitým svědkem:-). A v dobách kdy jsem nebyl nebohý rodič, ale žák a student, nevím jestli ještě nebožejší:-))), to nebylo o nic lepší. Jen ty páky byly trochu jiné:-).
Vycházet z něčeho, co tvrdí Křeček ... to fakt ne, xindl jeden rudá.
Co sem taháš Teplice fakt netuším .... to nejsou žádní imigranti, to jsou hosté, a to hosté sakra dobře platící. A sami od sebe se sem necpou, ale jsou zváni ... protože bez nich by z Teplic byla jen díra u hranic. Není absolutní problém aby jim poskytovatelé služeb řekli, že je tam nechtějí, a myslím že budou mít kam jet:-). A pokud někomu vadí tamní Arabové, tak by se mohl zajet podívat třeba do Varů .... ty těm Rusům už patří prakticky celé. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so leden 28, 2017 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: so leden 28, 2017 2:25 pm Předmět: |
|
|
Co s tím mají co společného muslimové? Vytvořila se inciativa čítající pár studentů na jedné z desítek kateder z asi 40 000 studentů, drtivá většina zaujímá k tomuto stanovisku negativní postoj, to tak prostě je, že se takhle lidé vyhranujou, nedokážeš si ani předstvit jaké debaty se vedou na polititologii nebo gender studies. Prakticky se jedná o uměle vytvořenou novinářskou bublinu, jenom při mojem studiu bylo a je podobných excesů nebo konfliktů x, kdy například skupiny studjící ekologii odmítali aby medici pro diplomové práce používali jako pokusný materiál živá zvířata apod.
Nejhorší jsou typy, které se potom snaží o tuhle argumetnační břečku "MY jim budeme ustupovat" a dávají ji do nesmyslných souvislostí. Bože byl jsi někdy na akdemické půdě kor v Londýně jsou tam desítky muslimských profesorů, stovky muslimských vyučujících.... Zase mi někdo zlepšil den
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so leden 28, 2017 7:00 pm Předmět: |
|
|
Lol tak to je dobrá paranoia. Slušný mít takhle naindoktrinovanej mozek.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po únor 13, 2017 11:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po únor 13, 2017 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Lol tak to je dobrá paranoia. Slušný mít takhle naindoktrinovanej mozek. |
Jestli se ukáže, že se pletu, tak budu jedině rád. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po únor 13, 2017 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Lol tak to je dobrá paranoia. Slušný mít takhle naindoktrinovanej mozek. |
Ja som asi posledný, kto by mal z paranoje, ale toto mi príde ako reálna hrozba. Resp. radšej to zatrhnúť čím skôr než potom plakať, keď bude neskoro. Vyriešený problém je totiž až druhou najlepšou možnosťou. V prvom rade treba problémy preventívne odstraňovať už v zárodku. Fandím politikom, ktorí sa snažia túto čvargu udržať mimo Európy.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so březen 11, 2017 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so březen 11, 2017 2:13 pm Předmět: |
|
|
Tak teď jsem z toho jeleň.
Když děti v juniorském věku závodí v motocrossu na uzavřené trati, dopouštějí se trestného činu????
Naposledy upravil Hulkie dne so březen 11, 2017 2:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
n.i.k.d.o.

|
Zaslal: so březen 11, 2017 2:25 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil n.i.k.d.o. dne út březen 21, 2017 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
n.i.k.d.o.

|
Zaslal: so březen 11, 2017 2:30 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil n.i.k.d.o. dne út březen 21, 2017 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|