|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: út únor 07, 2017 7:42 am Předmět: Svaly po viróze. |
|
|
Zajímalo by mě, jak se na ostatních projeví třeba 2-3 denní střevní chřipka? Mě přijde, že jsem schopný za dva dny ztratit kompletně veškerý progress třeba za 3-4 měsíce a to mě naprosto deprimuje. Jsem typický ektomorf, pomalu nabírám a pak přijde nějaký dvoudenní sajrajt a všechno je fuč. Nemáte nějaký fígle, jak co nejvíc minimalizovat ty ztráty?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TONIIIK
|
Zaslal: út únor 07, 2017 8:10 am Předmět: |
|
|
držet žrádlo furt stejně (což asi u střevní virozy moc nejde)
ale ma zkušenost je takova, že tejden pauza, když jsem nachcipanej, nemá nejakej velkej vliv, pokud porad kvalitne jim
naopak si za ten tejden pekne odpocinu a pak to zase pekne lita.
ektomorf jsem taky
|
|
| nahoru |
|
 |
visual

|
Zaslal: út únor 07, 2017 8:47 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil visual dne út únor 07, 2017 8:56 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: út únor 07, 2017 8:51 am Předmět: |
|
|
Jestli držíš u střevní chřipky stravu tak to asi nevíš co je střevní chřipka. Osobně jsem nemohl ani skoro mluvit, natož pít, o jídle ani nemluvím..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 07, 2017 8:58 am Předmět: |
|
|
nemusis se bat, za tyden virozy neprijdes o nic, a pokud si prijdes splaskly, tak je to jenom odvodnenim
vazne to bude ok
a sila bude za dva az tri tydny taky zpatky
ner to jako delsi regeneraci, tak je taky nutna a nestresuj _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út únor 07, 2017 10:54 am Předmět: Re: Svaly po viróze. |
|
|
| SIA napsal: | | Zajímalo by mě, jak se na ostatních projeví třeba 2-3 denní střevní chřipka? Mě přijde, že jsem schopný za dva dny ztratit kompletně veškerý progress třeba za 3-4 měsíce a to mě naprosto deprimuje. Jsem typický ektomorf, pomalu nabírám a pak přijde nějaký dvoudenní sajrajt a všechno je fuč. Nemáte nějaký fígle, jak co nejvíc minimalizovat ty ztráty? |
Asi .. doufám ... to blbě čtu, ale pokud se ti to děje častěji, tj. častěji než jednou do roka (a i to je docela hodně), tak by to chtělo nějak komplexněji řešit.
Jinak ty ztráty, které jsou nevyhnutelné, protože prvních 24-48h jsem byl vždy rád, když jsem se donutil aspoň pít, mají jednu dobrou vlastnost. Velmi rychle se nahrazují, takže pokud to člověk po odeznění těch nej příznaků ... tj. tak po 3-5 dnech ... vyloženě nenapálí (ve snaze to vše hned dohnat a tím se opět dojebat), návrat do původního stavu je otázkou max dvou týdnů. A občas to funguje dokonce tak, že ten následný progres je pak rychlejší, protože tělo se během toho hnusu i pročistí a odpočine si a lépe pak reaguje na zvyšovanou zátěž a kvalitní dostatečnou stravu.
Rozhodně ale to nějak nehrotit, nelámat přes koleno a zbytečně nehnat. Neplatí u sportovců ve finální přípravě na OH a podobné taškařice, a že jich mezi námi je:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út únor 07, 2017 3:14 pm Předmět: |
|
|
Stejně jako nenabereš svaly za dva dny, ani je za dva dny neztratíš  Prostě jsi odvodněnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: út únor 07, 2017 3:39 pm Předmět: |
|
|
Tvle co to teď tady řádí, já se dneska vyhrabal ze 3 denní střevní chřipky  Je pravda, že si taky přijdu dost vyschlej, ale je to fakt jen voda. Jak tu někdo psal o tom, že máš držet stravu, tak bohužel, ale strava se při střevní chřipce držet nedá
Brno-venkov to teď řádí dost, zavřeli hodně místních školek, tam to začlo, u děcek, a tím, že jsou doma, tak to chytnou i starší, a já co bydlím na vesnici tak vím, že takhle nemocných lidí tu v tento a v minulý víkend bylo několik desítek, což je dost. A já se tomu nevyhnul, vážně parádní, navíc mi to přerušilo i loading kreatinu
Sám jsem zvědavej na návrat do formy, tohle se mi ještě nikdy nestalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: út únor 07, 2017 10:02 pm Předmět: a |
|
|
Díky za odpovědi. No co jsem se po 3 dnech viděl v zrcadle, tak si fakt přijdu zase totálně zdechlej. Jenom vodou to určitě není. Holt ektomorf tvrdý chleba má : ( Co se dá dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: út únor 07, 2017 11:26 pm Předmět: |
|
|
Průjem z tebe vymačká poslední kapku vody
To co pociťuješ je čistě v hlavě
Začni žrát a pít a všichni okolo ti pozítří určitě řeknou že si furt stejnej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st únor 08, 2017 10:09 am Předmět: Re: a |
|
|
| SIA napsal: | | Díky za odpovědi. No co jsem se po 3 dnech viděl v zrcadle, tak si fakt přijdu zase totálně zdechlej. Jenom vodou to určitě není. Holt ektomorf tvrdý chleba má : ( Co se dá dělat. |
Ztráta vody, glykogenu, minerálních látek, začneš jíst a za pár dní budeš vypadat jako před nemocí.
Mnohdy stačí jedna alkoholová akce a druhý den ráno tělo vypadá podobně.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st únor 08, 2017 9:47 pm Předmět: Re: a |
|
|
| SIA napsal: | | Díky za odpovědi. No co jsem se po 3 dnech viděl v zrcadle, tak si fakt přijdu zase totálně zdechlej. Jenom vodou to určitě není. Holt ektomorf tvrdý chleba má : ( Co se dá dělat. |
Je to jen voda a glykogen, stoprocentně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: st únor 08, 2017 9:51 pm Předmět: |
|
|
Jo kluci když už jsme u toho, tak jak jsem psal, překazilo mi to loading fázi kreatinu, klasickýho monohydrátu 4x denně 5g, kterou jsem jel od 31.1, a dny 6., 7. a 8.1 jsem nedával, tak mám pokračovat normálně zase 4x 5g a protáhnout to o tři dny, nebo na pár dní zvýšit třeba na 25-30g a skončit klasicky po dvou týdnech od 31.1. jak to bylo plánovaný. ?
Díky, nebudu zakládat nový vlákno, když už se tu ty hovna řeší
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt únor 09, 2017 9:03 am Předmět: Re: a |
|
|
| SIA napsal: | | Holt ektomorf tvrdý chleba má : ( Co se dá dělat. |
Řekni to do tváře endomorfovy a zalehne tě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|