Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 389, 390, 391 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2017 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Ondráček napsal:

Dost nepravděpodobný, doba dožití se neustále prodlužuje. Takže s největší pravděpodobností se my, líní bastardi, dožijeme více než tvrdě pracující lid

To neni uplne jisty. Nekde jsem cetl clanek, ze v USA se prumerny vek doziti u belochu poprve za hoodne dlouhou dobu zkratil....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
n.i.k.d.o.

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2017 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil n.i.k.d.o. dne út březen 21, 2017 3:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2017 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

n.i.k.d.o. napsal:
Mablung napsal:
n.i.k.d.o. napsal:

Konzumaci masa považuju v dnešní době při dnešním výběru potravin za to poslední, co člověk potřebuje...

Že by další nadšený vegetarián?

Ano, nadšený... Zvíře bych nedokázal zabít, tak ho ani nebudu jíst. Nekonzumace masa mi přinesla zlepšení celkového stavu. A ani tisíc studií nezmění mou zkušenost...

Proč používáš počítač, když sis ho nevyrobil?
KrystofK

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frybis napsal:
https://www.novinky.cz/veda-skoly/431129-doplnky-stravy-telu-spise-skodi-tvrdi-vedci.html

váš názor?

neberme to, kým a kde je to psáno, ale ten samotný princip

Naprostá demence, stylizace ala bulvární nadpis, obsah i froma... "citovaná" studie: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2213231716304426

Pokud vemem v potaz samotnou hypotézu "doplňky spíš škodí". Tak to popírá několik destítek let výzkumů a prokázaných klinických studií etc. etc.

EDIT: teď až se koukám na příspěvky nováčka n.i.k.d.o: 99% toho, co tvrdíš jsou totální kraviny, nepodložené pseodofakta, domněky až uplné úsměvné demence opravdu si mě pobavil, tohle se vidí tak maximálně na facebookových profilech vitariánů nebo youtube kanálech veganky míši. A mimochodem to ti říká člověk na rostlinné stravě..
n.i.k.d.o.

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil n.i.k.d.o. dne út březen 21, 2017 3:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

n.i.k.d.o. napsal:
Kryštofe, ale ty jsi nemocný, jak fyzicky, tak psychicky. My, co nemáme problémy jak ty, do sebe nemusíme sypat chemii...

Krystof je nemocný fyzicky, ne psychicky. Ok, je kapku magor do věcí kolem stravování, ale to lze u něj pochopit.
Ty možná budeš zdravý fyzicky, ale psychicky máš problémy. Akorát že u lidí jako si ty si vždy vzpomenu na Hlavu 22. Pro ty co nečetli, je to ve stylu "Domů (být propuštěn z vojenské služby) může jet každý, kdo je uznán za blázna, ale aby byl uznán za blázna, musí o uznání požádat. A když o něj požádá, nemůže být blázen"
Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Petr Ondráček napsal:

Dost nepravděpodobný, doba dožití se neustále prodlužuje. Takže s největší pravděpodobností se my, líní bastardi, dožijeme více než tvrdě pracující lid

To neni uplne jisty. Nekde jsem cetl clanek, ze v USA se prumerny vek doziti u belochu poprve za hoodne dlouhou dobu zkratil....

No tady bych se asi nedivil, vzhledem k tomu že se většina stravuje jako prasata a jsou obézní + zdravotnictví je v US docela drahé a ne dostupné všem jako u nás.
Petr Ondráček

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že se tady začali míchat dvě věci. Jedna věc je, když někdo suplementuje vitamíny a dodržuje pestrou stravu tak, jak mu to moderní doba umožňuje. Druhá věc je pak běžný stravování většiny populace.
Pokud v Americe jí ve fastfoodech, na večeři si objednají pizzu a zapíjí to colou, tak mají jednotvárnější stravu jak lidé před sto lety a je možné, že se doba dožití bude zkracovat.
Na druhé straně se zvyšuje počet "aktivních důchodců", kteří jsou schopni žít aktivně i ve vysokém věku. Ti většinou budou dodržovat celoživotní zdravý životní styl (samozřejmě ne úplně všichni).
Hulkie

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petře mám averzi na to, když sem někdo píše za účelem zpropagování svých stránek. Když jdu do hospody na pivo a někdo si přisedne, aby mi něco prodal, máznu ho kríglem po hlavě.
Petey

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Petře mám averzi na to, když sem někdo píše za účelem zpropagování svých stránek. Když jdu do hospody na pivo a někdo si přisedne, aby mi něco prodal, máznu ho kríglem po hlavě.

Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

Takže hospodskýho mlátíš taky? :-D
n.i.k.d.o.

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gesag
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

n.i.k.d.o. napsal:

Dopr#ele, pár desítek let zpátky, lidi makali od rána do večera a jediný co měli, byla jakási kaše, většinou jednodruhová, nebo chleba. Neměli ani setinovej výběr z toho, co máme na výběr my, a byli mnohem odolnější než my.

aha, a mas na to nejakej dukaz, nebo si to jenom myslis?

n.i.k.d.o. napsal:

My, co cvičíme, a myslíme si, bůhví jak jsme zajímaví a silní, jsme jen psychicky narušení, a kdybysme nedělali aspoň to trapné minimum - cvičení - naše těla by se totálně rozpadla - vlastně bychom byli jen jak další pár desítek procent obézní populace.

n.i.k.d.o. napsal:

Člověk nepotřebuje ani tolik bílkovin, kolik se běžně mezi "kulturisty, trénery" a podobnými běžně traduje. Člověk, jakýkoli, jakkoli těžký a velký, si vystačí s 50 gramy bílkovin. Víc je škodlivé pro tělo.

opet: rika kdo? tvoje babicka?
n.i.k.d.o.

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil n.i.k.d.o. dne út březen 21, 2017 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
gesag
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 14, 2017 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase vedle. Odpovis mi?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 389, 390, 391 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: