|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
Zaslal: út březen 28, 2017 7:04 am Předmět: |
|
|
masakr !!!
valíš to brutálně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: út březen 28, 2017 8:28 am Předmět: |
|
|
Moc hezky!  Jedničky máš nějak systematicky naplánovaný (například 1x3měsíce) nebo budeš postupně snižovat (4x4,3x3..) až se k tomu dostaneš a pak opět podsekneš?
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 28, 2017 9:38 am Předmět: |
|
|
Ďakujem všetkým. Ešte tento týždeň a potom deload. Zaradím ľahšie tréningy a vynechám mŕtvolu aspoň v tom týždni. A pošlem sa expresne do wellnessu  Úprimne hovorím - telo už to potrebuje.
Balbi: Nooo ja nemám nejaký seriózny plán a je to skôr také intuitívne, rozhodne to nie je žiadna raketová veda ako Magumiho programy
Základom boli vyššie objemy nad 6 opakovaní (spomeniem sériu drepov 10x160, prípadne mŕtvoly so 180 kilami 10 opakovaní), ktoré som šiel nejaké dva mesiace a snažil som sa ísť proste čo najviac opakovaní s čo najvyššou váhou vždy keď sa dalo (tu som nemal predpísané vôbec nič a žmýkal som to vždy, keď sa zdalo, že by to mohlo ísť) a vybudovať silový a hlavne svalový základ, ktorý mi naposledy chýbal.
A potom silovka - začal som na šestkách s určitou váhou a to som šiel, kým som bol schopný to ísť. Potom som znížil opakovania.
Až sa dostanem na tri opakovania v sérii (na drepe predpokladám od 185kg), pridám automaticky sériu navyše. Čiže z 5x4 bude 6x3. A takto pôjdem, až kým nebudem schopný robiť trojky a vtedy z toho budú dvojky a zas séria navyše. A tak ďalej.
Teraz už to ale pôjde rýchlo dole, v poslednom cykle som sa dostal na dvojky so 190, teraz to vidím veľmi podobne, prinajlepšom budem schopný dať jednu dve trojky so 190 a zvyšok už len dvojky. Potom deload a maxká, klasika.
Pre zaujímavosť podľa posledného drepového maxka 205 kg som včera robil pracovné série s niečo vyše 87% tohoto čísla. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út březen 28, 2017 11:05 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Nooo ja nemám nejaký seriózny plán a je to skôr také intuitívne, rozhodne to nie je žiadna raketová veda ako Magumiho programy |
Tenhle SudokuDoPlavek program by sis měl patentovat, očividně výsledky má :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út březen 28, 2017 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | decarabas napsal: | Nooo ja nemám nejaký seriózny plán a je to skôr také intuitívne, rozhodne to nie je žiadna raketová veda ako Magumiho programy |
Tenhle SudokuDoPlavek program by sis měl patentovat, očividně výsledky má :) |
Ono to možná někdy vypadá, že to tam Carabas střílí od boku, jelikož to částečně autoreguluje podle pocitu, ale ve skutečnosti to má promyšlené. Nejdřív měl blok na hypertrofii, nabral kila a pracovní kapacitu, teď přešel na pěknou silovku a soutředí se na přihazování kil, a až mu dojde šťáva, hezky si to vypíkuje a dřepne si svých 220. A až si tohle přečte, určitě napíše, že cvičí naprosto nahodile a že skutečným tajemstvím jeho úspěchu je tričko se Supermanem. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 28, 2017 2:00 pm Předmět: |
|
|
Tričko so Supermanom som daroval Erikovi, ktorý ho má ako nočnú košeľu, páč mne z toho už trčal pupek.
Tajomstvo je v tom, že som proste magor zaťatý. A v kreatíne a v tom, že som pažravé prasa
A 220 ani náhodou _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st březen 29, 2017 7:14 am Předmět: |
|
|
Týden na horách, týden dohánění práce. Pak člověk po dvou týdnech mrkne na carabasův log a říká si, že oproti němu jaksi stagnuje :D
nebydlet 1000 km od Košíc, chodím trénovat s tebou. Palec nahoru!!! _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st březen 29, 2017 8:11 am Předmět: |
|
|
Máš pravdu :D ale já zas dával celej týden 6h denně superserie na stehna :D
To jsem zrovna jel za maciakom do Blavy  příště dáme sraz uprostřed Československa, v Brně, znám super strongman posilku co není moc komerční ;) _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 29, 2017 8:47 pm Předmět: |
|
|
Hrudník, chrbát, bicák
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x70kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
3x4x130kg PR
https://www.instagram.com/p/BSOxCgXjqPd/?taken-by=pete_mad_lennack
2x3x130kg nesplnené
1x1x135kg trestná
Incline tlaky v MP:
3x12x80kg
Protismerky - lano:
3x12x20kg
Zhyby:
3x10xCarabas
Biceps s EZ:
3x6x50kg
Hodnotenie tréningu: Prvý nesplnený plán. A neprekvapí, že práve tlaky  Ale neserie ma to vôbec. Len pre info, 4x130 som V ŽIVOTE nedal, takže toto je pre mňa obrovský osobák, že hneď tri série som tam nastrelil. Popravde v štvrtej som dal tiež 4, ale už mi tam Štúr musel dať ručičku a tak nerátam a nezapisujem.
Trestná 135ka v pohode, podľa mňa aj 140ka by tam dnes na záver padla, ale nechcel som to hrotiť. Cítim boľavé presilené ramená - čo je tiež dôvod, prečo dnes incline len veľmi ľahko a prečo sa teším na deload ako decko na Vianoce.
Potešil ma bicák, nejak podozrivo som tam zosilnel a o chvíľku asi už budem musieť pridať opakovania alebo váhu. Škoda, že tie pracky nijak nevidno (btw fotka je des, pokurvil sa mi telefón a môžem vkladať obrázky len ako print screen z online instagramu  ) a žiaľ na Randovu vysekanú hladovkovú kefírformu sa nechytám, pretože som bravčo a nepijem moč, svoj ani cudzí:
*nikdy sa nenaučím držat ten bachor zatiahnutý
Štúr tiež dnes niečo málo poosobákoval na benchi, ale nič zázračné. Bojí sa ísť do váh  Ale zato šiel asi 14 pracovných sérií.
Žulatína sa dnes ukázala, dokonca bez Facehuggera! Ale nepomohlo jej to nijak. Miesto aby rozsekala prdel a spravila s ňou niečo, kým ju neotravuje, šaškovala tam biceps a triceps na kladkách. Neviem načo, žiadny muž pri sexe nesleduje ženské bicepsy. Dúfam. No, možno jnerez
Nejaký malý pubertálny Bacuľko so špicatým poprsím malej pubertálnej Bacuľky dnes robil mŕtvolu a obchádzali ma mdloby, keď som to videl. Akurát som sa rozhodoval, či mu skúsim poradiť (pravdepodobne bezvýsledne), keď asi pochopil, že to nie je dobre, alebo si konečne zlomil chrbticu a radšej to odložil. Pre jeho dobru dúfam, že sa k tomu už nevráti. A keď áno, seknem ho EZetou po krížoch a kým sa bude zvíjať na zemi so slzami v očiach, odkopnem od neho tú činku do bezpečia a zrevem "Je to pre tvoje dobro!"
Rasputin sa zas obtieral genitáliami dopomáhal nejakej novej slečne, lebo nebola škaredá. Má dreamjob. Síce by asi radšej blowjob, ale aj tak dobre. Jeho frajrka zatiaľ sedela na recepcii a jej okolí a našla môj stratený telefón.
A Amazonka dnes krásne technicky drepovala 50ky, urobila mi radosť a virtuálne jej tlieskam, o čom sa nikdy nedozvie a ani jej to predpokladám nebude vadiť _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 29, 2017 9:15 pm Předmět: |
|
|
Výkony máš luxusné v poslednej dobe, ako to je už fakt - obdiv, ale inak s tou formou Rando vcelku zabil - chlapec jeden ušatý. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|