Magumi: No nie je to tvoj level, ale kazde zlepsenie potesi :)
Pajas: Nooo, nebol by som taky optimisticky, zalezi, ako to vypeakujem a ci sa nic nepokazi :) Ale diky za doveru, samozrejme sa pokusim to hnat co najvyssie.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Dosedy na box:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x3x140kg
1x3x150kg
1x3x160kg
1x3x170kg
1x3x180kg
Príťahy VČ v predklone:
3x6x100kg
Sťahovanie kladky - úzky paralel:
3x8x90kg
Military press:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x3x75kg
2x3x80kg
1x6x60kg
Upažovanie s JČ:
3x8x18kg
Zadné delty na peckdecku:
3x8x34kg
Hodnotenie tréningu: Dočkal som sa! Posledný tréning a teraz týždeň deload. Asi v pravý čas. Nič ma nebolí veľmi, ale všetko ma bolí trochu Chodím už ako bez duše, rozbitý a polámaný. Ale dožil som a teraz sa môžem celý týždeň spamätávať a vrátiť sa silnejší
Pôvodne som ani nechcel ísť cvičiť, lebo som na Instagrame videl, ako si Ripper dáva kardio mŕtvoly 14x250 a v prvom pominutí mojej utrápenej mysle som chcel rituálne podpáliť opasok a kompresné trenky a vysrať sa na akýkoľvek silový šport, ale predýchal som a spamätal som sa a šiel normálne cvičiť.
Mŕtvola bezva. Hodne ma nasrala jedna séria, kde sa mi krivá os pretočila v rukách a tak som zbytočne vypľul energiu na neúplnú sérku... Tak som si na záver dal pekný osobák s položením, 4 opakovania, celkom som spokojný. Chcel som potom dať AMRAP so 190 kilami, ale dvihol som to raz a šťastne položil s tým, že ok, stačilo
Na drepy som bol totál mŕtvy, tak postačili dosedy, fakt som sa sotva čaptal po gyme. To isté military, tiež len tak pro forma, proste ten deadlift ma rozsekal. Ale neľutujem, dnes šlo primárne aj tak o to, poriadne sa rozjebať pred deloadom.
Žulatína už asi tretíkrát bez frajera. Trable v raji? Ktovie... Väčšinu času som ju ignoroval, ale občas som ju v zrkadle pristihol, že sa na mňa pozerá ako kedysi ja na ňu, keď mala zadok, na ktorom sa dali kladivom drviť tehly. Asi ako som zapustil bradu, tak som smokin' hot.
Štúr vôbec neprišiel a nechal ma trápiť sa samého a ešte mal, hajzel, toľko drzosti, že zavolal na recepciu a nechal mi odkázať, aby som skrátil pauzy V pondelok ho uhryznem do trapézu a horúcim dychom mu zahmlím okuliare a vysmejem ho, keď ako slepý krtko narazí do do gynekologického stroja.
No a dovalila sa Amazonka a tá to drtila tak, že aj ja som sa pri nej cítil ako lenivý slabý chudák, tak som len obdivne čumel, čo, samozrejme, neuniklo Žulatíne, ktorá potom zazerala s výrazom "Toooto sa ti páči???"
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Mŕtvola sumo:
...
2x2x210kg
...
2x2x210kg
1x4x210kg PR s položením
pěkně... ne tak dávno jsi měl dvojku s 210 jako top výkon... a teď tam nasypeš tolik sérií a v závěru ještě udoláš čtyři opáčka... pěkně jsi zesílil, těším se po deloadu ;)
Mŕtvola sumo:
...
2x2x210kg
...
2x2x210kg
1x4x210kg PR s položením
pěkně... ne tak dávno jsi měl dvojku s 210 jako top výkon... a teď tam nasypeš tolik sérií a v závěru ještě udoláš čtyři opáčka... pěkně jsi zesílil, těším se po deloadu ;)
Lýtka v MP:
1x8x100kg
1x8x140kg
1x8x160kg
1x8x170kg
1x8x180kg
Brucho
Hodnotenie tréningu: Vopruz nuda otrava, ale potrebná! Telo už chrapčalo a zasekávalo sa ako starý automat, dnes mi celý deň škubalo prstami na pravej ruke, kolená sa ohýbali s praskaním storočného dubu, rameno intenzívnym tepaním pripomínalo, že sa mení vlhkosť vzduchu, brada sa ježila a určite sa pokazilo aj niečo iné kdesi vnútri, kam nedovidím a zistím to, až keď mi začne utekať olej
Čiže drepy totálna pohoda v rýchlom tempe, aj keď sa priznám, čí mám na hrbe 100 alebo 160 kilo, všetko jedno, keď idem nad 6 opakovaní Desiatky sú pre mňa proste trest a nezmení sa to tuším nikdy. Ja sa sústredím silovo na to prvé opakovanie a potom zvyšných 9 už len bezradne tápem.
Predkopávačky a zakopávačky som šiel s asi 15 sekundovou pauzou medzi sériami, fakt rýchlik a celkom som do tých pacičiek nahnal krv.
Na záver som si dal lýtka!!! a to bolo jediné, kde som trochu prikúril pod kotlom. A keď som sa už teda rúhal všetkým bohom powerlifterského panteonu a cvičil nezmyselné zanedbané partie, ktoré nikto jakživ na lift nepotreboval, rovno som pridal aj nejaké brucho, nech ten hriech zavŕšim naplno.
Samozrejme, že moje detské výkony spôsobili rozruch v celom fitku, šumelo to panikou a hromada ľudí sa ma pýtala, či mám niečo zlomené alebo či mám leukémiu, že sa tak šetrím. Keď som povedal, že mám teraz ľahké tréningy, tvrdili, že prvého apríla bolo predvčerom a hľadali skrytú kameru.
Hodnotenie tréningu: To je taká nudáááá
Je to otrava cvičiť, je to otrava zapisovať a určite aj čítať (takže sa ospravedlňujem, ale klikli ste si na to sami, takže je to trochu aj vaša chyba). Ale asi je to potrebné. Nie že by ma snáď niečo bolelo menej, ale cítim sa menej rozbitý, mám viac energie a tak. Čo nutne znamená, že som protivný a nebaví ma jesť No ale nejak to už prežijem (aj moje okolie) a od pondelka si zas budem ničiť telo a najem sa ako chlap a večer spokojne zaspím ako bábätko a bude sa mi snívať o rozkvitnutej lúke plnej tulipánov, na ktorú žiari slniečko a po ktorej sa v rose brodím bosý so ženou svojho života za zvuku romantického piána, na ktoré hrá v ružovom oblečený Ludovico Eunaudi. K naloženej činke na voľnom drepovacom stojane
Na bench ma predbehli dvaja nadšení pubertálni splitári - dnes na prekvapenie hrudník a biceps Neviem, kde na to tí ľudia chodia, ale treba uznať, že sú schopní sa takýchto tréningov držať dlhé roky bez akéhokoľvek progresu, takže klobúk dole za vytrvalosť. Chlapci si navzájom zamávali, pochopil som z toho, že to je rozcvička a rovno ľahali pod 60 kilo. Spoločnými silami (teamová práca je skvelá vec a je pekné pomáhať kamarátovi, takže za mňa majú plus) to párkrát vycukali, jeden z nich (ten, čo mal menej, ale nie málo, akné a na brade taký riedky chumáčik chlpov) skúsil aj 90 kilo, takže si obaja dali pekné fullbody, než to dostali nazad do stojanu.
Žulatína sa neobjavila, zato prišiel jej Facehugger. Asi nejaká osobná milostná dráma, keď už ich nevídať spolu. Vyzeral otrávený, že sa nemôže nikomu prisať na tvár a tak tam depresívne chodil od kladky ku kladke a lačne sa díval na dievčatá, ktoré by mohol ocucať, ale boli mimo jeho vek, dosah a možnosti. Bol navlečený do takého elastického modrého mundúru, aby zvýraznil krivé nohy. Tento zámer, treba uznať, sa mu parádne vydaril a pomedzi jeho nohy do "O" by prebehlo stádo hrochov.
Keď som šiel fotiť toto morálne posolstvo
https://www.instagram.com/p/BSg0EPPjaag/
vo fighterskej miestnosti akurát boxoval Chlapec s jorkšírom (je to jorkšír?) na lýtku. Síce má na nohe vytetované šteniatko, ale ranu by som od neho schytať nechcel. Keď tam občas jebol do toho mechu, bolo vidieť, že to vie a keby mech nebol pripevnený reťazou k stropu, aj by šiel domov k mechyni a sťažoval sa na svoju mizernú prácu. Preto o ňom (o chlapcovi s jorkšírom, nie mechu) odteraz budem písať len pekne, keby náhodou objavil tento log, lebo minule sa prekecol, že followuje na instagrame Moochu, takže je evidentne IT zdatný
Je to veľký sympaťák, obľúbil som si ho, rešpektujem ho a perfektne boxuje a dám mu odpiť z BCAAčiek. A má super tetovačky.
Stihle rucicky a nozicky maju predsa len jednu vyhodu, umoznuju inym castiam tela tvarit sa viac rovnocenne.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Vy mi len zavidite vysekanu formu Mal som proste kkt ako ruka!
Navyse som bol neodolatelny, lebo takto vyzerajuc som musel improvizovat a zeny som musel ohurit svojou charizmou a sarmom, nie ako teraz, ked mi staci mohutne zatnut hrud Proste vtedy som bol nieco ako Rando minus moč.
gesag: Nie nie, vahu maju sice rovnaku, ale to je uplne ina zenska. Chlap, teda, chlap.
Soraya v tej dobe vyzerala takto - vpredu s flaskou
To sme sa este vzajomne nenavideli a ani nam nenapadlo, ze raz ju proste premyslene opijem a zavleciem k sebe do jaskyne, odkial sa uz nikdy nedostane
Včera wellness, sauničky a nejaký ten relax vo vírivke. Či mi to niečo pomôže, to sa ešte uvidí. Zatiaľ ma stále kadečo pobolieva.
Oh a update Chlapec s jorkšírom má vytetovaného nového psíka, ale srandu si z toho robiť nebudem vo vlastnom záujme, zistil som, že je to aktívny MMA zápasník a mám sa rád Takže vyjadrujem maximálny rešpekt milovníkom psov
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru