|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavel Rob
|
Zaslal: so duben 08, 2017 7:14 pm Předmět: Silový cvik na triceps |
|
|
Ahoj, chci se jen zeptat, co by jste mi doporučili jako nejlepší silový cvik na triceps co by byl zaměřený nejlépe na všěchny hlavy ? Díval jsem se a tak nejlepší mi příjdou asi bench na úzko nebo shyby, co je podle vás lepší ? BTW: Ještě mi kámoš říkal o "Stahování horní kladky s širším úchopem" od freimana, ale to netuším jak se cvičí , na celém netu k tomu není ani jedno video. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olafekk

|
Zaslal: so duben 08, 2017 7:52 pm Předmět: |
|
|
Francouzský tlak, bench na úzko.
Edit: ještě mě napadá dipy na bradlech, ty jsou asi nejkomplexnější
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel Rob
|
Zaslal: so duben 08, 2017 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | Francouzský tlak, bench na úzko.
Edit: ještě mě napadá dipy na bradlech, ty jsou asi nejkomplexnější |
Ježiš, sem napsal shyby a myslel jsem kliky na bradlech ... :D no shyby bych chtěl dělat, ale jsem na to slabý, i s vlastní váhou jich dám tak max 8 , bude to stačit , nebo radši jít na ten bench ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so duben 08, 2017 9:50 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší bude nejspíš kliky na bradlech nebo bench.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne duben 09, 2017 6:57 am Předmět: |
|
|
Mne šialene hituje triceps bench na úzko s tým, že dole ohnem lakte, činkou sa dotknem úst, vrátim nazad na hruď a vytlačím ako bench.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Ondráček
|
Zaslal: ne duben 09, 2017 8:24 am Předmět: |
|
|
| Pavel Rob napsal: | | Olafekk napsal: | Francouzský tlak, bench na úzko.
Edit: ještě mě napadá dipy na bradlech, ty jsou asi nejkomplexnější |
Ježiš, sem napsal shyby a myslel jsem kliky na bradlech ... :D no shyby bych chtěl dělat, ale jsem na to slabý, i s vlastní váhou jich dám tak max 8 , bude to stačit , nebo radši jít na ten bench ? |
Na kliky na bradlech (i shyby) 8 opakování v pohodě stačí. Vůbec bych tyto cviky doporučoval zařadit co nejdřív, i kdyby měl člověk jezdit série po jednom opakování. Oproti kladkám je to jiný kafe.
Zkus si dát schéma třeba 5x5 nebo něco podobnýho. Kdy první série nepůjdeš nadoraz a až v poslední půjdeš úplně do selhání. Díky tomu se dá celkem rychle zlepšovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
MUSCULAR72
|
Zaslal: ne duben 09, 2017 8:48 am Předmět: |
|
|
Tak u každého je to jinak, ale většinou to bývá kliky na bradlech, benchpress na úzko, zadní kliky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|