|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vojtisek

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 8:14 am Předmět: |
|
|
Moc držím palce. Sledovat Draperovy tréningy tady na foru byl vždy zážitek a věřím, že ta jeho síla a odhodlanost mu pomůžou se z toho dostat. Hodně sil a pevných nervů vám oběma.
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 8:15 am Předmět: |
|
|
Tahle message mě docela zasočila, v takhle mladém věku si to nezaslouží nikdo ...
Přeji hodně sil oboum!
|
|
nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: čt květen 11, 2017 8:17 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 8:21 am Předmět: |
|
|
... držte se, věřím, že to bude dobrý
|
|
nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 8:38 am Předmět: |
|
|
Drapere, jestli to zvládneš, jako že vím, že TY to dáš !!, tak já začnu zase cvičit, abys mě mohl zase zdravě buzerovat...............................drž se!
|
|
nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt květen 11, 2017 9:54 am Předmět: |
|
|
Jej  držím mu pěsti, aby se dal do pořádku.
|
|
nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 10:13 am Předmět: |
|
|
Taky jsme spolu něco odtahali a zrovna malo toho nebylo...
Držím palce Jakube...
Jak hovno
|
|
nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 10:35 am Předmět: |
|
|
Tak máme po vizitě.
Dobrou zprávou je, že organismus už se dostal do relativního klidu a bylo možné nasadit antikoagulační léčbu, která zajistí, že už se obdobné srdeční selhání ze včerejška nebude opakovat. Vyšetření taky vyloučila krvácení do mozku po nárazu hlavy do patníku, takže hlava by měla být co se týká úrazu OK. Jak na tom budou mozkové funkce po resuscitaci se teprve uvidí.
Do večera budou ještě Drapera chladit, aby se orgány daly co nejvíce dohromady a byly co nejméně zatížené. Večer začnou lékaři postupně snižovat míru chlazení i sedace a pozvolna nechají Draperův organismus pracovat samotný. Zásadní bude jak se k funkcím orgány přihlásí.
Když hodně zabojuje a já věřím, že zabojuje....během zítřka by mohl začít postupně přicházet k sobě a pak se uvidí, jak na tom je.
|
|
nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt květen 11, 2017 10:40 am Předmět: |
|
|
Držím palce, Draper se z toho dostane!
|
|
nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 11:05 am Předmět: |
|
|
Drz se draku, zabojuj! _________________ Go For Your Dream..
|
|
nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 11:21 am Předmět: |
|
|
To je mi velice líto, co se mu stalo. Velmi věřím, že on to zvládne. Myslim na tebe, bojuj dál!
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 12:02 pm Předmět: |
|
|
Draper je obrovskej trénovanej chlap, tak věřím, že tu svoji pumpu zase uvede do provozu a když už se to stalo... tak velké štěstí, že na místě, kde byla rychle dostupná pomoc.
chlape, bojuj, sílu na to máš!
|
|
nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 12:08 pm Předmět: |
|
|
Drejp byl vždycky dříč, věřím že bude v pořádku!!
Držte se..
|
|
nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 12:22 pm Předmět: |
|
|
Přeji bezproblémové uzdravení, drž se!
|
|
nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 11, 2017 2:17 pm Předmět: |
|
|
Už jse to psal na FB - Draperova vůle je nekonečná, takže to zvládne a jsme přesvědčen že bez následků.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|