Benč pres
10x30kg
5x40kg
4x50kg
2x3x60kg
4x3x65kg
6x65kg (sloučila jsem 2 sérky dohromady, už sem to chtěla mít za sebou )
Tlaky na prsa JČ
5x10x10kg
Dřep
5x50kg
5x70kg
5x5x80kg
Tak, po týdenní dovolené byly dneska ty dřepy utrpení ... první kolo ještě ušlo, ale to druhé , no musela jsem se hrozně přemáhat ....ale pak se mi to zase začlo líbit, trocha té bolesti a adrenalinu ... no, už mi chyběly ty trojbojařské tréninky ...
V pondělí jsem si kapánek odpálila levej hamstring, ta pravá noha po kotníčku je slabší víc, než jsem si myslela, a levá to musela asi kompenzovat, nebo nevím...takže dneska jenom takhle lehce...
Dneska děsně super , benče byly moc fajn, po dlouhé době se stopkou a šlo to moc dobře ...a MT velice mile překvapily, od kotníku jsem tam neměla víc jak 100 kg, což jsou takové 3 měsíce, takže 115kg potěšilo ...
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Jo, a ještě tomu předchází jedno zařvání při příchodu k čince a když jde opravdu do tuhýho, třeba u dřepů, tak při namotávání zápěstních bandáží si tak trošku podupávám ve vzpěračkách ...Nahození výrazu "nevidím, neslyším a kohokoliv, kdo mi přejde přes cestu roznesu na kopytech" je už taková klasika ...
Ale včera se mi smradi smáli, že vezmou zvukové stopy z těch videí a přidělají to k jinému obrazovému materiálu ... citlivky, člověk má jen trochu hlasitější projev a hned si ho dobíraj, hrůza ...
Konečně se pomalu rozdřepovávám po tom kotníku, 95kg dneska příjemné, dynamické a lehoučké...Benče taky v pohodě...jediné co, tak mě až po tréninku trošku rozbolel pravý loket, když ho úplně ohnu tak v něm tak nepříjemně píchne , tak uvidíme ráno co to bude dělat....
Příjemné, i když dokopat se k těm mrtvolám v tom vedru byl celkem výkon ...jinak loket pobolívá, ale lepší se to, dneska při tréninku jsem si ho stáhla obinadlem a vůbec jsem o něm nevěděla , jsem spíš zvědavá co to bude dělat v pátek na dřepech ...
Aaaaaa, ty dřepy byly naprosto luxusní, poprvé od kotníčku metráček na zádech a bylo to hrozitánský lehký , šťastná jak blecha ...
Zbytek už jen tak lehce, loket už nebolí, ale ještě není 100% v pořádku, tak jsem ho dnes ještě šetřila...
A na videu poslední sérka dřepů se 100 kg .
Pomalu se začínám dostávat aji do těch mrtvolek , ještě to sice není ono, nevim proč, ale mám z nich nějakej blok v hlavě, že se bojím váhy, příjde mi to těžký, i když ve skutečnosti to pak těžký není ...
Třeba na těch posledních 120kg (viz video) jsem se musela fakt vyfecovat, tvářím se při tom, jak kdybych měla porodit, ale šlo to krásně a rezerva na 2 opak, možná i 3, byla určitě ...
No fuuuuuj, hrozné kardio ty dřepy, váha easy, ale lilo ze mě jak z vola ...
...a adoptovala jsem si na tréninky Flewa ...dneska jsem z něho tahala, doslova TAHALA, 100 kg na benču... takže děkujeme P.U. za skvelé WODko, co mu na dnešek naplánoval, intenzivně jsem na tebe myslela, když mi v první chvíli přišlo, že mi to urvalo bicepsy ....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru