_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Naposledy upravil cohen999 dne pá srpen 04, 2017 12:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Nepodcenuj sa, stale by z teba mohol byt druhy Jozko Vajda... alebo Andy Hryc
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Superset
Bicepsové zhyby:
4x8xCarabas
+
Biceps s odporovou gumou:
4x12
Pivo
Hodnotenie tréningu: Až mi je trápne si zapisovať tieto tréningy, keď čítam Vlka s Magumim (už len Cohen zapisuje srandovnejšie veci ), ale čo sa dá robiť, keď gym je zatvorený...
Tak aspoň nejaký ten pilates... jóga... strečing... na čerstvom vzduchu v parku. Fuj.
Kúpil som si odporové gumy, ale také pompézne s plastovými rúčkami, aby sa s nimi lepšie cvičilo. Zacvakol som to o hrazdu a šiel sa rozcvičiť, keď sa dobatolil nejaký malý uslintaný harant, natiahol tú gumu, vystrelil a urval mi plastovú rúčku o hrazdu Trochu ma to aj zamrzelo, lebo to stálo trochu peňazí a bol som taký ako keby, že... Hm. Aj som si povedal "Oj...", ale otecko toho hajzlíka sa rýchlo prejavil, bol veľmi pohotový, šikovný a zdatný, takže ho vzal za ruku a spolu zmizli kdesi v prdeli, aby si užili pekné poobedie a nemuseli riešiť moju rozmrdanú hračku
Zvyšnú jednu rukoväť mi ošahal môj starý dobrý feťácky kamarát aRóm a ochotne sa tak so mnou podelil o všetky možné žltačky, čo za svoj kočovný život nazbieral.
Zase ma obdivne obzeral ako Michelangelovho Dávida a retardovane šemolil čosi o "kapujére" (Kde sa tam vôbec vzal? Čo tam kurva celé dni robí???), už som len čakal, kedy sa pokúsi ma bratsky ťapnúť po pleci, ale veľmi bystro usúdil, že dnes nemám náladu a odtiahol do tajuplnej krajiny Toluéndia, kde sa sny menia v skutočnosť, všetky pocity sú pocitovejšie a farby farebnejšie, chute chutnejšie a kapujéristi šikovnejší, než som mu utrhal ruky a prinútil ho odniesť ich domov v cintoríne chrupu, čo má v tlame.
A stratil som magnézko, ale našťastie som ho potom našiel.
Už sa teším na SKUTOČNÉ cvičenie.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
...zapomněl jsi na dřepy... protože cvičíš venku na hrazdách, můžeš se považovat za crossfiťáka (sexy uplé legínky taky nosíš, takže to je cajk) a proto by sis měl dát dřepovací rozcvičku... je hrozně fajn, zabere jen 10 min a skoro se nezadýcháš ...
Takže příště 10x30 dřepů, nástup každou minutu ...
S Daymoonem vřele doporučujeme ...
...zapomněl jsi na dřepy... protože cvičíš venku na hrazdách, můžeš se považovat za crossfiťáka (sexy uplé legínky taky nosíš, takže to je cajk) a proto by sis měl dát dřepovací rozcvičku... je hrozně fajn, zabere jen 10 min a skoro se nezadýcháš ...
Takže příště 10x30 dřepů, nástup každou minutu ...
S Daymoonem vřele doporučujeme ...
Nooo pockat, ale aj striiit fork-out-isti, a.k.a. Ti, co jedia bez vidliciek, robia pistole balansujuc na preliezke (ci aspon na slackline), takze ziadne vyhovorky.
...alebo to boli moveri? Kto sa v tom ma vyznat.
185/82
Sú na svete ľudia, čo si prepichujú jazyk zicherkou, sú na svete ľudia, čo súložia s mŕtvymi zvieratami, nájdeš aj takých, čo jedia vlasy, ba aj čudákov, čo robia pistol squats. Prosím. Ale ja ani jedno z toho nikdy robiť nebudem!
...No, možno si prepichnem jazyk zicherkou...
Nohy, hrudník
Drepy:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x3x100kg
1x3x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x1x160kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x215kg ale s dopomocou, čo už
4x1x200kg
Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
3x10x100kg v poslednej sérii už bolo treba pomoc
Hodnotenie tréningu: Nútená prezliezková homo kalistenická pauza pomohla.
Drepy úplne iná dimenzia než naposledy. Kde som sa brutálne trápil minulý týždeň, dnes to strieľalo zdola úplne parádne. Skúsil som preto tých 215 a tam sa žiadne strieľanie nekonalo, skôr som mal pocit, že niekto postrelil mňa, tak som sa pokorne vrátil k 200ke a dal s ňou pár ťažkých jednotiek.
Čelné drepy som strašne dlho nešiel nad 120 kilo, tak som skúsil, kde sa cca nachádzam. 150 v podstate bez problémov, aj keď už povoľoval chrbát - čo som asi tak mohol čakať po predošlých drepoch, ale naivita a ego to nechceli pripustiť - ale pri 160ke som drcol činkou o rám a ako sa to rozkývalo, hanebne som to musel zložiť ako posledná slabá buznička, rýchlo som sa poobzeral, či sa nikto nepozerá, tak len asi polovica fitka . Na to, že čelňáky nejak moc nejazdím to je aj tak celkom OK, moja posledná maximálka, keď som sa fakt snažil bola tých 160 kilo Bude lepšie!
Potom bulhary, to bolo už hnusné, klepali sa mi nohy, ale sekal som to zaradom, len čo sme sa so Štúrom striedali. Ten mimochodom mal parádne tri selháfky na čelných so 120 kilami Stavili sme sa, že keď to dá, pozve MB na kávu, ale asi je plachý a sám seba sabotoval.
No a potom hrudník, ale už nebola šťava, vystrieľal som všetko na predošlých cvikoch, takže len tak zľahka.
Vadika som od svadby nevidel. Údajne je chorý, ale je zaujímavé, že, chudák, ochorel deň po svadbe... Nie že by som chcel konšpirovať, alebo tak, ale... Chudák...
Zas to v gyme vyzeralo ako na módnej prehliadke. Bloncky, tmavé, veľké, malé, kozaté aj ploché, prdelaté aj štíhle, legíny od výmyslu sveta.
Nanešťastie som sa tak focusoval na drepy, že aj keby sa ma pokúšali škrtiť nohavičkami, nedbal by som! A navyše sa ani nepokúšali...
Ale aj tak som spokojný!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Kliky na bradlách:
1x5xCarabas+20kg
4x5xCarabas+40kg
Zhyby:
4x4xCarabas+20kg
Premiestnenie + výraz:
3x10x70kg uff
Hodnotenie tréningu: Jáááj dobré to bolo.
Ešte aj ten blbý bench, čo sa inokedy trápim, šiel veľmi dobre. Žiaden zázrak, ale ani žiadny trapas. Nemám to síce zapísané, ale prvý pokus so 140 som mal fail, ale to som len netrafil dráhu, čo som si potvrdil hneď vzápätí, keď som ju bez problémov dal. Ale potom som prezieravo zhodil na 130, ďalší fail by mohol poškriabať moje porcelánové ego.
Incline tlaky, no, pumpička, ako na videu, tam nie je čo písať, ani neviem, prečo sme to natáčali
Natáčal aj Štúr svoje, mal zlyhávku v poslednej sérii a keď skladal činky, hodil si to blbec na bradu Našťastie bez následkov, ale podskočil si.
Kliky na bradlách už boli iný hardkór. Hodne som si strážil hĺbku, aby som si neurval ramená. Ale fakt je, že to chytá ten hrudník, a človek so 40kou na opasku už si pripadá drsne, škoda, že sa potom na tých bradlách cuká ako epileptik na house party so svetelnými efektami.
Najväčšia zloba boli premiestnenia s výrazom na záver, zas som prihodil, tentokrát už na 70 kilo. Štúr povedal, že čím som bol unavenejší, tým to premiestnenie vyzeralo kvalitnejšie, ako sa telo o vyčerpania naučilo to ojebať a nájsť čo najvýhodnejší spôsob Dal by som určite aj 4 sériu, ale už sme končili a tak som to nechal na troch. Ale po všetkých tých tlakoch to bol aj tak záber jak prase a prepotil som si aj podrážku topánok.
Žulatína zas so svojím debilným účesom ala Princezná Leia, priviedla si aj Facehuggera a MILF mamu. Facehugger sa tam pokúšal o nejaké mŕtvoly, ale... no... hm. Povedzme, že nemal svoj deň.
Žulatína sa navliekla do nejakých poloprdelových kraťasov, úprimne, ráno ma viac potešil pohľad na prichádzajúci autobus, keď som šiel do práce.
MB sa na to vybodla úplne a tak som svoju potrebu estetiky napĺňal pozeraním na Erikov lesklý sixpack, keď sme sa prezliekali v šatni
Ako by povedal Olejnas #nohomo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru