|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| zvladnem to nebo ne? |
| ano |
|
82% |
[ 29 ] |
| ne |
|
17% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 35 |
|
| Autor |
Zpráva |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 27, 2005 9:48 pm Předmět: |
|
|
[quote="Mike Tyson"]kdo tam teda vsechno byl?? ze jsme se nepotkali,videl jsem Ronnieho,PKU,Dan-Jamese,Bronwyn,Bucciho,Jongiho......
No já tam byl a tebe jsem neviděl .. asi protože tě neznám  Jinak jsem se tam motal od stánku s Timeou až k tomu pódiu... _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mára

|
Zaslal: ne únor 27, 2005 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | | kdo tam teda vsechno byl?? ze jsme se nepotkali,videl jsem Ronnieho,PKU,Dan-Jamese,Bronwyn,Bucciho,Jongiho...... |
Dvoumetrovýho a stokilovýho Máru jsi neviděl?
To bude asi tím, že jsem tam byl v pátek...
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 11:00 pm Předmět: |
|
|
Pry se uznavaly i nektere ne zrovna uplna dotazena opakovani?
jinak samozrejme gratulace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne únor 27, 2005 11:19 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | Pry se uznavaly i nektere ne zrovna uplna dotazena opakovani?
jinak samozrejme gratulace. |
Myslim,ze to kontroloval rozhodci dukladne.Pocital jsem Sedmu.V prvni serii mel 35,ale tak rychle,ze jsem cumel.Pak sel pres 26 az po konecnych 17.Honza s cislem 2 byl taky vyborny.Jinak samozrejme jel kazdy dobre a kazdy naplno.Pekna podivana.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: po únor 28, 2005 1:47 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | DrLift napsal: | Pry se uznavaly i nektere ne zrovna uplna dotazena opakovani?
Myslim,ze to kontroloval rozhodci dukladne.Pocital jsem Sedmu.V prvni serii mel 35,ale tak rychle,ze jsem cumel.Pak sel pres 26 az po konecnych 17.Honza s cislem 2 byl taky vyborny.Jinak samozrejme jel kazdy dobre a kazdy naplno.Pekna podivana. |
jojo delal to dobre,Zdenekumi,pulku jsem tam vydrzel,mel sjem blby vyhled......
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:29 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | DrLift napsal: | Pry se uznavaly i nektere ne zrovna uplna dotazena opakovani?
Myslim,ze to kontroloval rozhodci dukladne.Pocital jsem Sedmu.V prvni serii mel 35,ale tak rychle,ze jsem cumel.Pak sel pres 26 az po konecnych 17.Honza s cislem 2 byl taky vyborny.Jinak samozrejme jel kazdy dobre a kazdy naplno.Pekna podivana. |
Co mi rikali kluci od nas, tak ten rozhodci ani nevedel jak ma bench vypadat. Tihle kluci co zavodi to davali urcite v pohode a spravne, ale pry tam byli jeste nejaky fitnesaci a ti meli se spravnym provedenim problemy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:32 am Předmět: |
|
|
je to mozny Dr.Lifte ja jak jsem prcek tak jsem houby videl na opakvoani
Bucci diky!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:55 am Předmět: |
|
|
Gratulace k prekonani rekordu
Jinak Barca moc prijemna a mila, navic je to muj vzor od ty doby co zavodila jako kulturistka. Timea taky, ale prisla mi hrozne droboucka.
Dennis James velkej a ochotnej se fotit i pokecat (s Danem, ja se nejak nechytala) ale nevim - neprisel mi tak otevrenej a milej jako Milos.
Cela akce opet super - dobra. Akorat loni mi prisla trochu pestrejsi - mozna proto ze jsem tam byla poprve.
(Bucci : vecer uz jsme pak nikam nesli *16*, prihlasila se unava.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chessnull
|
Zaslal: po únor 28, 2005 9:04 am Předmět: Rekord |
|
|
Řekl bych, že byl Sedmík docela hotový z toho Němce (číslo 9). Při každém jeho pokusu vrtěl nespokojeně hlavou a nezdál se mu ani jeho úchop. Jinak je Sedmík fakt klasa.
Dobrý pocit byl, když jsem tam chodil a tu jsem poznal toho, tam zase někoho dalšího a to vše kvůli těmto stránkám (mj. Ronnie, Bronwyn, Daniel-James, Conan)
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: po únor 28, 2005 9:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hans Nuss
|
Zaslal: po únor 28, 2005 9:49 am Předmět: Re: Rekord |
|
|
| Chessnull napsal: | Řekl bych, že byl Sedmík docela hotový z toho Němce (číslo 9). Při každém jeho pokusu vrtěl nespokojeně hlavou a nezdál se mu ani jeho úchop. Jinak je Sedmík fakt klasa.
Dobrý pocit byl, když jsem tam chodil a tu jsem poznal toho, tam zase někoho dalšího a to vše kvůli těmto stránkám (mj. Ronnie, Bronwyn, Daniel-James, Conan) |
Máš úplnou pravdu! Kdyby se to nepovedlo tak Sedmík Thomase- c9. v zákulisí ušlape... byl z něj uplně vyšinutej Když ho viděl na tý lavici tak měl trošku zatmění a furt mě předbíhal:)
Nevím jestli to bylo vidět z hlediště ale první Thomasova série se moc nevydařila- chytl to moc úzko a při druhém opakování narazil dozadu do tý konstrukce. Dovedete si představit jak to rozhodí. Sedmík stál v tu chvíli vedle mě a mluvil cosi o smrti Já se ani nedivím... Člověka jeho kvalit to štvát prostě musí. Jsem rád že si nevyhlíd mě
|
|
| nahoru |
|
 |
Chessnull
|
Zaslal: po únor 28, 2005 10:17 am Předmět: Re: Rekord |
|
|
| Hans Nuss napsal: |
Máš úplnou pravdu! Kdyby se to nepovedlo tak Sedmík Thomase- c9. v zákulisí ušlape... byl z něj uplně vyšinutej Když ho viděl na tý lavici tak měl trošku zatmění a furt mě předbíhal:)
Nevím jestli to bylo vidět z hlediště ale první Thomasova série se moc nevydařila- chytl to moc úzko a při druhém opakování narazil dozadu do tý konstrukce. Dovedete si představit jak to rozhodí. Sedmík stál v tu chvíli vedle mě a mluvil cosi o smrti Já se ani nedivím... Člověka jeho kvalit to štvát prostě musí. Jsem rád že si nevyhlíd mě |
Z hlediště to bylo vidět dobře. Moc jsem nechápal proč tam ten Thomas byl, Chaloupka říkal, že přijel na poslední chvíli, tak nevím. Nemohl bys sem dát jména popis jednotlivých účastníků? Možná to sem dá Ronnie, ale přeci jenom jsem všechny neznal.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po únor 28, 2005 10:18 am Předmět: Re: Rekord |
|
|
| Hans Nuss napsal: | | Chessnull napsal: | Řekl bych, že byl Sedmík docela hotový z toho Němce (číslo 9). Při každém jeho pokusu vrtěl nespokojeně hlavou a nezdál se mu ani jeho úchop. Jinak je Sedmík fakt klasa.
Dobrý pocit byl, když jsem tam chodil a tu jsem poznal toho, tam zase někoho dalšího a to vše kvůli těmto stránkám (mj. Ronnie, Bronwyn, Daniel-James, Conan) |
Nevím jestli to bylo vidět z hlediště ale první Thomasova série se moc nevydařila- chytl to moc úzko a při druhém opakování narazil dozadu do tý konstrukce. Dovedete si představit jak to rozhodí. Sedmík stál v tu chvíli vedle mě a mluvil cosi o smrti Já se ani nedivím... Člověka jeho kvalit to štvát prostě musí. Jsem rád že si nevyhlíd mě |
Jo jo slysel jsem, ze byl z nejakeho nemce trosku mimo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|