SPORT PRAGUE 2005

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPORT PRAGUE 2005  Úvodní stránka -> Soutěže -> SPORT PRAGUE 2005
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

zvladnem to nebo ne?
ano
82%
 82%  [ 29 ]
ne
17%
 17%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 35

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:22 am    Předmět: Re: Rekord Odpovědět s citátem

Chessnull napsal:
Hans Nuss napsal:

Máš úplnou pravdu! Kdyby se to nepovedlo tak Sedmík Thomase- c9. v zákulisí ušlape... byl z něj uplně vyšinutej Když ho viděl na tý lavici tak měl trošku zatmění a furt mě předbíhal:)
Nevím jestli to bylo vidět z hlediště ale první Thomasova série se moc nevydařila- chytl to moc úzko a při druhém opakování narazil dozadu do tý konstrukce. Dovedete si představit jak to rozhodí. Sedmík stál v tu chvíli vedle mě a mluvil cosi o smrti Já se ani nedivím... Člověka jeho kvalit to štvát prostě musí. Jsem rád že si nevyhlíd mě

Z hlediště to bylo vidět dobře. Moc jsem nechápal proč tam ten Thomas byl, Chaloupka říkal, že přijel na poslední chvíli, tak nevím. Nemohl bys sem dát jména popis jednotlivých účastníků? Možná to sem dá Ronnie, ale přeci jenom jsem všechny neznal.

neni nekde k dispozici nejaka slusna fotka ucastniku? Podle ni bych to dal mozna dohromady. Myslim, ze tam byl Krejca, Jurenka, Sedmik, Sarik, Chlupacek a Marek. Ostatni nevim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Chessnull

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:26 am    Předmět: Re: Rekord Odpovědět s citátem

DrLift napsal:

neni nekde k dispozici nejaka slusna fotka ucastniku? Podle ni bych to dal mozna dohromady. Myslim, ze tam byl Krejca, Jurenka, Sedmik, Sarik, Chlupacek a Marek. Ostatni nevim.

Já už na závěrečnou společnou fotku nečekal, takže jí nemám Stál jsem u repráku, kde jsem sice docela dobře viděl, ale ucho mě bolí ještě dneska, tak jsem po skončení ihned zmizel
Chaloupka na začátku říkal, že všichni účastníci jsou minimálně mistři republiky ve svých váhových kategoriích. Je to pravda?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maska

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:31 am    Předmět: Re: Rekord Odpovědět s citátem

čau DrLift, ještě tam byl Kuchař, ten němec,Hans, toho zna Inzer...to byl jeho kůň, a pak ještě 135kg vážící obřík Špingel,myslím že pojede na závody v liftu.
Hans Nuss

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:31 am    Předmět: Re: Rekord Odpovědět s citátem

Chessnull napsal:
DrLift napsal:

Já už na závěrečnou společnou fotku nečekal, takže jí nemám Stál jsem u repráku, kde jsem sice docela dobře viděl, ale ucho mě bolí ještě dneska, tak jsem po skončení ihned zmizel
Chaloupka na začátku říkal, že všichni účastníci jsou minimálně mistři republiky ve svých váhových kategoriích. Je to pravda?

Není... ale pssst
Když budete někdo chtít společnou fotku tak mi napište mailovou adresu... pošlu... nějaký mám.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechceš ji sem postnout?
DrLift

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:52 am    Předmět: Re: Rekord Odpovědět s citátem

Chessnull napsal:
DrLift napsal:

Z tech co jsem jmenoval mistr republiky nikdy nebyl Chlupacek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 10:55 am    Předmět: Re: Rekord Odpovědět s citátem

maska napsal:
čau DrLift, ještě tam byl Kuchař, ten němec,Hans, toho zna Inzer...to byl jeho kůň, a pak ještě 135kg vážící obřík Špingel,myslím že pojede na závody v liftu.

Jo jo o tom Hansovi INZER tvrdil, ze da 80 opakovani v kuse

Makas poradne masko? Budes zavodit na Morave?
Hans Nuss

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 11:14 am    Předmět: Re: Rekord Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
maska napsal:

Jo jo o tom Hansovi INZER tvrdil, ze da 80 opakovani v kuse

Makas poradne masko? Budes zavodit na Morave?

80v kuse? Kdykoliv si vzpomeneš
Tohle o mě Inzer nikdy neřekl... špatně jsi to pochopil... na tréninku jsme jeli a já oproti jiným stihl udělat 80opak, zatímco Inzer byl asi na 130ti... Takže se k tý stovce ani nedostanu protože narozdíl od těhlech kluků zvednu 100kg nejvíc 18x oproti 35opakování Mr.Sedmíka...
To jen jako vysvětlení odkud číslo 80
Hlavně že jsem nejel pod 10opakování... jel jsem naplno.. na víc prostě nemám! Znali moje možnosti a šli do toho s tím! Jestli jsem tu někoho zklamal tak mě to mrzí *16*
Radost mi ale nikdo nezkazí
Chessnull

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 11:21 am    Předmět: Re: Rekord Odpovědět s citátem

Hans Nuss napsal:

80v kuse? Kdykoliv si vzpomeneš
Tohle o mě Inzer nikdy neřekl... špatně jsi to pochopil... na tréninku jsme jeli a já oproti jiným stihl udělat 80opak, zatímco Inzer byl asi na 130ti... Takže se k tý stovce ani nedostanu protože narozdíl od těhlech kluků zvednu 100kg nejvíc 18x oproti 35opakování Mr.Sedmíka...
To jen jako vysvětlení odkud číslo 80
Hlavně že jsem nejel pod 10opakování... jel jsem naplno.. na víc prostě nemám! Znali moje možnosti a šli do toho s tím! Jestli jsem tu někoho zklamal tak mě to mrzí *16*
Radost mi ale nikdo nezkazí

Třeba jsem to špatně pochopil, ale neměla ta narážka být na toho Němce, který se ale jmenuje Thomas , asi jsem se teď ztratil...
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hansi ja bych tu fotku uvital,jestli mas vyfocenou i Gabcu tak taky vykon jsi udelal slusnej tak o co jde?Kdyby nekdo z vas nemohl byl jsem prirpavenej
Hans Nuss

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 11:37 am    Předmět: Rekord Odpovědět s citátem

Myslím že hlavní je že se to povedlo! Každý tam předvedl přesně co se od něj čekalo...
Hans Nuss

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
Hansi ja bych tu fotku uvital,jestli mas vyfocenou i Gabcu tak taky vykon jsi udelal slusnej tak o co jde?Kdyby nekdo z vas nemohl byl jsem prirpavenej

Copák mojí Gábinky se ti zachtělo
G. jsem na SpotrPragu nefotil- jsou to fotky od táty... tak ti pošlu trochu starší, jestli jí najdu
Jdu na to...
Jinak jsem s tebou počítal
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nezachtelo,bych si nedovolil,jsem slaby a maly .....
Hans Nuss

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
nezachtelo,bych si nedovolil,jsem slaby a maly .....

Slabý a malý To je ta největší hovadina co jsem slyšel Si kůň!!
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Bara napsal:
DrLift napsal:
Pry se uznavaly i nektere ne zrovna uplna dotazena opakovani?

jinak samozrejme gratulace.

Myslim,ze to kontroloval rozhodci dukladne.Pocital jsem Sedmu.V prvni serii mel 35,ale tak rychle,ze jsem cumel.Pak sel pres 26 az po konecnych 17.Honza s cislem 2 byl taky vyborny.Jinak samozrejme jel kazdy dobre a kazdy naplno.Pekna podivana.

Co mi rikali kluci od nas, tak ten rozhodci ani nevedel jak ma bench vypadat. Tihle kluci co zavodi to davali urcite v pohode a spravne, ale pry tam byli jeste nejaky fitnesaci a ti meli se spravnym provedenim problemy.

To si nemyslim .Za prve tam nebyl zadny fitenessak,ale 10 trojbojaru,a taky rozhodci byl mezinarodni urovne.jinak by to asi nikdo neuznal.Co se tyka toho kluka z Nemecka,tak ten proste furt volil blbej uchop.Levou daval o jedno pole vic ke stredu.Jen jsem cekal kdy to shodi.Ale snazil se.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPORT PRAGUE 2005 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: