|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| zvladnem to nebo ne? |
| ano |
|
82% |
[ 29 ] |
| ne |
|
17% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 35 |
|
| Autor |
Zpráva |
maska
|
Zaslal: po únor 28, 2005 7:37 pm Předmět: Re: Rekord |
|
|
| DrLift napsal: | | maska napsal: | | čau DrLift, ještě tam byl Kuchař, ten němec,Hans, toho zna Inzer...to byl jeho kůň, a pak ještě 135kg vážící obřík Špingel,myslím že pojede na závody v liftu. |
Jo jo o tom Hansovi INZER tvrdil, ze da 80 opakovani v kuse
Makas poradne masko? Budes zavodit na Morave? |
ne přijedu tě rozdrtit do Mělníka.....těšíš se?máme to totiž blíž.
ne neboj tentokrát půjdu do 125 ale na republice se třeba potkáme ve 110...
no makám jako blázen, moc mi to ale nejde ale počkej na republice dám 900,sice se potýkám s lehkým výhřezem plotny (s mým stylem tahů se není co divit ) a taky mě nějak zlobí lokty ale myslím že to bude dobrý v triku to nebudu tak cítit. co ty prej si ve formě jak nikdy. čechy pojedu nějak treninkově, v pátekpřed tím půjdu ještě normálně těžký dřepy 5x5 - 255kg tak třeba vypadnu na dřepech.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
inzer

|
Zaslal: po únor 28, 2005 8:18 pm Předmět: |
|
|
Nazdar vsichni,omlouvam se ze mi to moc neslo,byl jsem noc pred tim v praci,takze jsem vubec nespal.Jinak diky za skvelou atmosferu,bylo to super.Akorat bych upresnil par veci,ten mladej skopcak byl synem majitele bbc,Thomas Wagner.Pan Wagner st. mel nastoupit taky,ale v zakulisi mi rozhodci rek ze mu ty pokusy uznavat nebude.Nepoustel je az na hrudnik,takze jsem ho musel vystridat.Byl z toho spatnej a me taky neni moc do smichu,mysli si,ze to byl na nej podraz ode mne.Taky prosim o prominuti od kluku z Nymburka,byl jsem celkem pod tlakem a neslo vyhovet vsem.Jinak ne vsichni jsou mistri republiky,to Vitek trochu dost zkratil,aby nemusel vsechny zdlouhave vyjmenovavat co kdy kde kdo vyhral,myslim ale ze to v tu chvili bylo uplne jedno.
Myslim,ze slo hodne veci vylepsit,ale rikam,furu veci jsem resil na posledni chvili a nektery jsem nestih vyresit vubec,napr penezni odmeny a vice cen.Ale i tak to bylo cca 15tis na jednoho,pak aspon nejakou reportaz do tv a tisku.Tak snad priste.Mate li nekdo nejaky napad,sem s nim.
Jinak moc diky celymu tymu a vam v hledisti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: út březen 01, 2005 7:07 am Předmět: |
|
|
to INZER: bylo to uplně v pohodě, viděl jsem i ten rozhovor ve Snídani s Novou a fakt pohoda, atmosféra byla super a ještě jednou gratuluju k rekordu (chtělo by to najít oficiální zápis někde na netu - z Guinessovky)
myslim, že z pohledu nijak nezainteresovaného diváka to bylo profesionálně zařízený i provedený...
PS: došly ti fotky co jsem posílal?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: út březen 01, 2005 7:24 am Předmět: |
|
|
For Maska: Pozdravuj Matouše Dvořáka od Máry, on už ví.
Než šel k tobě byl to můj nej. sparing.
Jediný co mě sere, že jsem týden před SportPraguem zkurvil fo'ták (D10)špatně jsem zasunul kartu a ohnul se konektor. A když mi řekli kolik bude stát oprava tak jsem se ješe více nasr..
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út březen 01, 2005 8:54 am Předmět: |
|
|
| inzer napsal: | Nazdar vsichni,omlouvam se ze mi to moc neslo,byl jsem noc pred tim v praci,takze jsem vubec nespal.Jinak diky za skvelou atmosferu,bylo to super.Akorat bych upresnil par veci,ten mladej skopcak byl synem majitele bbc,Thomas Wagner.Pan Wagner st. mel nastoupit taky,ale v zakulisi mi rozhodci rek ze mu ty pokusy uznavat nebude.Nepoustel je az na hrudnik,takze jsem ho musel vystridat.Byl z toho spatnej a me taky neni moc do smichu,mysli si,ze to byl na nej podraz ode mne.Taky prosim o prominuti od kluku z Nymburka,byl jsem celkem pod tlakem a neslo vyhovet vsem.Jinak ne vsichni jsou mistri republiky,to Vitek trochu dost zkratil,aby nemusel vsechny zdlouhave vyjmenovavat co kdy kde kdo vyhral,myslim ale ze to v tu chvili bylo uplne jedno.
Myslim,ze slo hodne veci vylepsit,ale rikam,furu veci jsem resil na posledni chvili a nektery jsem nestih vyresit vubec,napr penezni odmeny a vice cen.Ale i tak to bylo cca 15tis na jednoho,pak aspon nejakou reportaz do tv a tisku.Tak snad priste.Mate li nekdo nejaky napad,sem s nim.
Jinak moc diky celymu tymu a vam v hledisti. |
No klukum by ani nevadilo, to ze nebenchovali, obzvlast kdyz tam byli lepsi nez oni, ale spis to, ze jsi jim pry rikal kazdou chvili neco jineho (konkretne Slovak).
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út březen 01, 2005 9:03 am Předmět: Re: Rekord |
|
|
| maska napsal: | | DrLift napsal: | | maska napsal: | | čau DrLift, ještě tam byl Kuchař, ten němec,Hans, toho zna Inzer...to byl jeho kůň, a pak ještě 135kg vážící obřík Špingel,myslím že pojede na závody v liftu. |
no makám jako blázen, moc mi to ale nejde ale počkej na republice dám 900,sice se potýkám s lehkým výhřezem plotny (s mým stylem tahů se není co divit ) a taky mě nějak zlobí lokty ale myslím že to bude dobrý v triku to nebudu tak cítit. co ty prej si ve formě jak nikdy. čechy pojedu nějak treninkově, v pátekpřed tím půjdu ještě normálně těžký dřepy 5x5 - 255kg tak třeba vypadnu na dřepech. |
Jediny co mne prekvapuje, ze mas ten vyhrez az ted
To jsou kecy. Forma sice je, ale diky hodne tesnymu dresu se potykam na drepech s hloubkama a jsem zralej na to vypadnout. Pokud nevypadnu mohl bych se zlepsit ve drepu a v benchi. Mrtvola stoji za prd, tam jsem se snad jeste zhorsil.
No s tema loktama bych si tim nebyl tak jistej. Rekl bych, ze benchovanim v triku dostavaji dost zabrat, takze to bude spis horsi (leda bys mel triko s dlouhym rukavem ).
Takze prijede i Chlupacek? Pujde se mnou -110kg nebo 100kg? Mira bude hotovej chce jit 125kg, jestli prijedes bude to slusne nabita kategorie..
Na republice zavodit nechci. Chtel bych jit nekdy po cechach na operaci.
A vubec jakto, ze pises kdyz mas zrovna ted osahavat miminka
Naposledy upravil DrLift dne út březen 01, 2005 9:20 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út březen 01, 2005 9:07 am Předmět: |
|
|
Takze tu fotku vezmeme z leva:
prvni dva neznam nejspis nemaji s liftem co do cineni. Pak je Marek, Kuchar, Jurenka, Chlupacek, Sarik, Krejca. Toho co je sehlej a jemu videt jen prdel nepoznam
|
|
| nahoru |
|
 |
maska
|
Zaslal: út březen 01, 2005 11:23 am Předmět: Re: Rekord |
|
|
| DrLift napsal: | | maska napsal: | | DrLift napsal: | | maska napsal: | | čau DrLift, ještě tam byl Kuchař, ten němec,Hans, toho zna Inzer...to byl jeho kůň, a pak ještě 135kg vážící obřík Špingel,myslím že pojede na závody v liftu. |
no makám jako blázen, moc mi to ale nejde ale počkej na republice dám 900,sice se potýkám s lehkým výhřezem plotny (s mým stylem tahů se není co divit ) a taky mě nějak zlobí lokty ale myslím že to bude dobrý v triku to nebudu tak cítit. co ty prej si ve formě jak nikdy. čechy pojedu nějak treninkově, v pátekpřed tím půjdu ještě normálně těžký dřepy 5x5 - 255kg tak třeba vypadnu na dřepech. |
Jediny co mne prekvapuje, ze mas ten vyhrez az ted
To jsou kecy. Forma sice je, ale diky hodne tesnymu dresu se potykam na drepech s hloubkama a jsem zralej na to vypadnout. Pokud nevypadnu mohl bych se zlepsit ve drepu a v benchi. Mrtvola stoji za prd, tam jsem se snad jeste zhorsil.
No s tema loktama bych si tim nebyl tak jistej. Rekl bych, ze benchovanim v triku dostavaji dost zabrat, takze to bude spis horsi (leda bys mel triko s dlouhym rukavem ).
Takze prijede i Chlupacek? Pujde se mnou -110kg nebo 100kg? Mira bude hotovej chce jit 125kg, jestli prijedes bude to slusne nabita kategorie..
Na republice zavodit nechci. Chtel bych jit nekdy po cechach na operaci.
A vubec jakto, ze pises kdyz mas zrovna ted osahavat miminka |
počkej já to psal večer to jsem byl doma a tam miminka nemám....práci si domů neberu...Chlupáč půjde asi 100 a já asi 125 ale opravdu jen tak lehce, nepujdu asi na umístění, nevím jestli dám něco přes 800 budu asi pěkně utahanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hans Nuss
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:22 pm Předmět: foto |
|
|
| DrLift napsal: | Takze tu fotku vezmeme z leva:
prvni dva neznam nejspis nemaji s liftem co do cineni. Pak je Marek, Kuchar, Jurenka, Chlupacek, Sarik, Krejca. Toho co je sehlej a jemu videt jen prdel nepoznam |
První zleva jsem já Druhý je ten Thomas. A máš pravdu- k liftu jsem zatím ještě nečuchl... Zřejmě ten fitnesák o kterym tu byla řeč jsem já nebo že by to byl Zdeněk Sedmík? fitnesák nejsem ... závodil jsem v kult. zatím jen za jun. Jsem ještě jura... je mi 21.
Mimochodem zdravím vyhřezlou plotýnku... mrtvolu táhnu rovněž zádama... *16* Když jsem zkoušel 300, doplnil jsem to o akustickej efekt podobný zlomení suchýho klacku... plotýnka mi nevyletěla- byly to "naštěstí" nějaký vazy...
|
|
| nahoru |
|
 |
big jack

|
Zaslal: út březen 01, 2005 8:50 pm Předmět: |
|
|
gratuluji k tomuto úspěchu všem a jste fakt borci klobouk dolu
to Hans Nuss: tobě je 21 let ? vypadáš fakt hustě, můžu se tě zeptat jak dlouho cvičíš ? jen pro mou informaci , soutěžíš ještě v kulturistice?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hans Nuss
|
Zaslal: út březen 01, 2005 10:53 pm Předmět: |
|
|
| big jack napsal: | gratuluji k tomuto úspěchu všem a jste fakt borci klobouk dolu
to Hans Nuss: tobě je 21 let ? vypadáš fakt hustě, můžu se tě zeptat jak dlouho cvičíš ? jen pro mou informaci , soutěžíš ještě v kulturistice? |
ó, děkuji za kompliment... ano je mi 21, ale myslím že to až taková sláva není ... Cvičím od 14ti... závodil jsem skoro 5let, poslední rok i v jun. repre. Teď si dávám pohov a chci něco nabrat abych mohl k chlapům. Jsem proti nim jak párátko Snažím se no...
|
|
| nahoru |
|
 |
big jack

|
Zaslal: út březen 01, 2005 11:03 pm Předmět: |
|
|
tos těm juniorů kraloval ne, já se chystám na juniory za rok a nevim jak to dopadne,
od 14 to jde, já jsem začal skoro v 16 a je mě 19let a cvičim skoro 4 roky a do 21 let mám ještě hodně času a mám co dohánět
jo kolik vážíš kg ?
jo jinak přeju ti aby ti vyšly ty chlapy,
a snaha se cenní
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út březen 01, 2005 11:04 pm Předmět: |
|
|
proč nejdeš na lift? byl bys jeden z nejlepších v Juniorech za předpokladu stejně dobrého benče a dřepu, možná i nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út březen 01, 2005 11:16 pm Předmět: |
|
|
| big jack napsal: | tos těm juniorů kraloval ne, já se chystám na juniory za rok a nevim jak to dopadne,
od 14 to jde, já jsem začal skoro v 16 a je mě 19let a cvičim skoro 4 roky a do 21 let mám ještě hodně času a mám co dohánět
jo kolik vážíš kg ?
jo jinak přeju ti aby ti vyšly ty chlapy,
a snaha se cenní |
na snahu mu rozhodci serou makat musi a drit na plny pecky...hlavne uzdravit zada...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hans Nuss
|
Zaslal: st březen 02, 2005 7:31 am Předmět: lift |
|
|
To Big Jack:
Juniorům jsem nekraloval ani zdaleka  Byl jsem vždycky finalista, občas nějaká medaile, ale to je tak všechno. Jsem celkem vysoký... 187cm... žádná tragédie, ale je to nevýhoda. Vždycky jsem byl nejtěžší, ale to zdaleka nic neznamená! Teď vážím 113kg... ale hodně se mi to hýbe... při této váze se cítím že ještě nejsem žádná bečka ale taky ne párátko. Bylo období kdy jsem to "vyhonil" až na 128kg ale to bylo strašný! Nemohl jsem skoro ani dýchat a byl tlustej jak prase  Takže to nedopručuju  To mi bylo právě 19 jako tobě.
To Jurass:
Mě nikdy lift moc nelákal... baví mě když pracuju s tělem, ale taky nevím co bych tam dělal... 290 Mrtvola je vlastně můj nejlepší výkon bez zranění  , ale je to moje nejsilnější disciplína... Benchnul jsem 2x 175 takže sám vidíš že nic moc! Dřepnu 3x 225... vepředu 6x 180. Jo a ještě špatnou technikou nad hlavu nadhodím 130kg  Ale to mi moc nepomůže  Takže myslím že jako kulturista si utržím menší ostudu než jako lifter... a junior už nejsem... 21...
Miku,
Máš zase pravdu!! Na snahu mi fakt každej kašle  Jen mě vždycky štvalo že mě poráželi kluci co v přípravě třeba benchovali 80kg... zatímco já třeba 140, ale o tom to opravdu není! Důležitý byl výsledek a musím objektivně říct že jsem měl 100% formu jen jednou... možná že ani to ne...
A záda se mi lepší... zní to trapně ale Wobenzym je snad zázrak... i zánět z lokte mi vytáhl
Psal jsem ti sms... doufám že jsi mi ještě neodjel...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|