|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michal66
|
Zaslal: čt duben 05, 2018 9:38 pm Předmět: Posilovna jako doplněk |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych poradit, pokud chci chodit do posilovny pouze jednou týdně. Jako doplněk k běhu (3x týdně) a crossfitu (2x týdně). K celkově přípravě na OCR.
Chci posilku kvůli rozvoji síly, zkusit si maximálky, ale zároveň, aby mě to nezničilo na týden vzhledem k jiným aktivitám.
Počítám s trojicí Mrtvé tahy, Bench, Dřep. Co byste zařadili případně dál, jestli vůbec?
Samozřejmě jsou k nalezení full-body tréninky, ale nenašel jsem něco ve stylu jednou týdně, kde se počítá s tím, že jsou v týdnu i další náročné aktivity jiného ražení.
Děkuji moc a přeji hezký den
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: pá duben 06, 2018 9:46 am Předmět: |
|
|
Vyser se na crossfit a běh.. proč si proboha nemůžeš zvolit něco normální? Jo chápu, je to trend.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 06, 2018 10:31 am Předmět: |
|
|
A crossfit vlastne teda nie je posilka, ci ako to mam chapat? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal66
|
Zaslal: pá duben 06, 2018 10:54 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Vyser se na crossfit a běh.. proč si proboha nemůžeš zvolit něco normální? Jo chápu, je to trend. |
Trend. Trend ve špatném slova smyslu je pro každého asi to, co mu nepřijde normální
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá duben 06, 2018 11:35 am Předmět: |
|
|
To už je docela velkej objem za tejden, ale nenapsal si, kolik běháš nebo jak jsou ty WODy náročný. Seš si jistej, že 6. trénink v tejdnu (dřepy, MT, benche) uregeneruješ? Možná by bylo lepší se v tý 6. jednotce zaměřit na slabiny, dysbalance atd. - aby z tebe nebyl za pár let mrzák.
Ale píšu to jen pro úvahu :) necejtim se v rámci toho, cos psal (+ že se chystáš na OCR), ani trochu povolanej na to ti psát, co přesně trénovat, nejsem ani fyzioterapeut (a i kdybych byl, tak jsem tě neviděl a nic o tobě nevim :) )
Dřív sem na fórum psali borci, co měli dost sebou dost zkušeností (činky, crossfit, atletika) a určitě by ti poradili ... ale nevim, jestli sem ještě choděj. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 06, 2018 11:37 am Předmět: |
|
|
spis nechapu, jak oddelujes crossfit a posilovnu
brotoze mrtvoly a drepy jsou v CF klasika, stejne jako trh, nadhoz, shyb a klik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|