|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kokosovy_orech
|
Zaslal: pá červen 01, 2018 8:10 am Předmět: Vaše zkušenosti - Mladý ječmen, chlorella, zeměžluč lékařská |
|
|
Čau lidi,
teď mě delší doby trápily potíže s trávením, nevěděl jsem vůbec z čeho, pravděpodobně nezvládnutí dlouhodobějšího objemového jídelníčku, prostě jsem na jídlo citlivější. dostal jsem petelici prášků a řekl jsem si, že tomu musím předcházet a stanu se babkou bylinkářkou, protože když nic nestrávíte tak se cvičit prostě nedá.
Trošku jsem hledal a zajímalo by mě jestli máte vy nějaké zkušenosti s těmito třemi bylinkami a podělili se o ně:
- Mladý ječmen (našel jsem prášek)
- Chlorella (ve formě kapek)
- Zeměžluč lekářská (sypaný čaj)
nejsem si jistý, jestli to bude mít nějaký účinek, jestli to nějak moc nepřeceňuju, na druhou stranu tím asi nic nezkazím...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
OukyDouky
|
Zaslal: pá červen 01, 2018 8:23 am Předmět: |
|
|
Zajdi si na gastro a poslechni co ti řekne lékař, jestli chceš vyhodit peníze z okna, pošli mi je na účet.
|
|
| nahoru |
|
 |
kokosovy_orech
|
Zaslal: pá červen 01, 2018 10:34 am Předmět: |
|
|
A máš k tomu nějaký logický vysvětlení nebo osobní zkušenost ? Tohle nejsou žádný zázračný přípravky za x tisíc, ale normální bylinky..., viděl jsem, že ten ječmen a chlorellu bere i Ondra Kmošťák, ale zajímalo by mě jestli má někdo zkušenost i tady...
popřípadě nějaké rozumný argumenty proč ne
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: pá červen 01, 2018 10:41 am Předmět: |
|
|
Takhle to nefunguje, důkazní břemeno není na mé straně. Ty věci nefungují, nedá se najít jediná relevantní studie, podle které by fungovaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červen 04, 2018 11:55 am Předmět: |
|
|
Z mojích zkušeností vím, že mi třeba moc nesedí nějaké kombinace jídel.
Většinou je trávení OK, pokud nemícháš moc blbostí k sobě. "kultustiská jídla" sama o sobě by měla být v pohodě - např.: maso/ryba + rýže + vařená zelenina, pokud i tohle dělá problém, zkus oddělit i sacharidy a dávat jenom maso + zeleninu, sacharidy potom v dalším jídle zvlášť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 04, 2018 4:28 pm Předmět: |
|
|
ešte aby sa tu objavil RANDO ( TRUBENS ) a idem pre pop-corn
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: po červen 04, 2018 5:12 pm Předmět: Re: Vaše zkušenosti - Mladý ječmen, chlorella, zeměžluč léka |
|
|
| kokosovy_orech napsal: | Čau lidi,
teď mě delší doby trápily potíže s trávením, nevěděl jsem vůbec z čeho, pravděpodobně nezvládnutí dlouhodobějšího objemového jídelníčku, prostě jsem na jídlo citlivější. dostal jsem petelici prášků a řekl jsem si, že tomu musím předcházet a stanu se babkou bylinkářkou, protože když nic nestrávíte tak se cvičit prostě nedá.
Trošku jsem hledal a zajímalo by mě jestli máte vy nějaké zkušenosti s těmito třemi bylinkami a podělili se o ně:
- Mladý ječmen (našel jsem prášek)
- Chlorella (ve formě kapek)
- Zeměžluč lekářská (sypaný čaj)
nejsem si jistý, jestli to bude mít nějaký účinek, jestli to nějak moc nepřeceňuju, na druhou stranu tím asi nic nezkazím... |
Píšeš, že jsi dostal petelici prášků, takže ti je předepsal/doporučil doktor, takže jaké bylo jeho vyjádření? Pokud ti doporučil něco, bez prozkoumání příčiny, tak je to jednoduše idiot.
Já měl taky problém s trávením, býval jsem nafouklej, bylo mi těžko, tak jsem si zašel k obvoďákovi, který má soudnost a poslal mě na různá vyšetření (byť banalita - je mi těžko, jsem furt nasycenej). Jen díky tomu jsem zjistil, že můj žlučník má nenormální tvar a velmi malý objem, takže jsem musel začít s tuky nakládat podstatně jinak, a vše se najednou vyřešilo. Věřím, že průměrnej obvoďák by mi předepsal akorát nějaký hovna na trávení nebo něco, o čem tu píšeš ty.
Tím chci říct, že je zbytečné zařadit nějaké "obecně prospěšné" byliny, řasy atd., dokud nezjistíš kde vlastně problém je. Pak má smysl stravu o tyto věci obohatit, ale to už budeš vědět na co se konkrétně zaměřit, pak výběr doplňků bývá přesnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|