| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slaboch
|
Zaslal: út červen 05, 2018 6:06 am Předmět: Poraďte knihu na posílení středu těla-mobilitu |
|
|
Chtěl bych něco jednoduchého...popsání cviku s obrázkem jak na to, nejlépe kdyby tam ještě byly hotové sestavy ke cvičení.
Najde se?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
OukyDouky
|
Zaslal: út červen 05, 2018 7:52 am Předmět: |
|
|
A za jakým účelem to chceš? Technika se dá naučit svépomocí, ale na tohle mi přijde lepší si někoho zaplatit, je to dobrá investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: út červen 05, 2018 9:27 am Předmět: |
|
|
Zbavit se bolesti zad, zesílit než začnu cvičit atd.
A peníze na placení "nejakych" trenérů nemám.To zase nebude určitě na pár sezení toto...
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: út červen 05, 2018 9:51 am Předmět: |
|
|
Upřímně, tohle je fakt na fyzioterapeuta.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 05, 2018 7:53 pm Předmět: |
|
|
Kniha je dost naprd .... jednak nepozná co a jak potřebuješ cvičit, jednak ti nezkoukne zda cvičíš správně.
Fyzio nemusí být taková raketa, a to ani dobrý. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: út červen 05, 2018 8:11 pm Předmět: |
|
|
Čoveče tak levný má startovné 700 a pak 600 za kazdou, necelou, hodinu.A kdo ví, jak dlouho ze mě bude "tahat" peníze.Poptam se ještě po známých.
A kdyz ne knihu tak video.Proste něco komplexního, podle čeho se dá cvičit.Nikde není psano, že to moje píchání pár cm pod lopatkou, při delším stání, nezmizí po měsíci cvičení...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 05, 2018 10:07 pm Předmět: |
|
|
Každý svého štěstí .... :-)
Pravda je, že základem je najít někoho, kdo je fakt slušný a umí.
Jako ve všem ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út červen 05, 2018 11:25 pm Předmět: |
|
|
To je presne ako keď chceš upliesť bič z hovna. Možno sa to podarí a bude to bič, možno ani nebude smrdieť lebo naňho naje.beš hektolitre parfému od tety z teska s ružovou parochňou, ale stále to bude v princípe len navoňané hovno.
Ty sa snażíš naučiť ako samouk odstrániť dlhodobé bolesti pod lopatkou pomocou knihy, aj keď o danom obore nemáš z komplexného pohľadu ani páru. Veľa šťastia.
Osobne som tiež musel jeden čas chodiť k fyzio, nebolo to lacné, ale stálo to za každý cent.
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: st červen 06, 2018 6:03 am Předmět: |
|
|
| Slaboch napsal: | Čoveče tak levný má startovné 700 a pak 600 za kazdou, necelou, hodinu.A kdo ví, jak dlouho ze mě bude "tahat" peníze.Poptam se ještě po známých.
A kdyz ne knihu tak video.Proste něco komplexního, podle čeho se dá cvičit.Nikde není psano, že to moje píchání pár cm pod lopatkou, při delším stání, nezmizí po měsíci cvičení... |
Celkově to nemusí být vůbec tak drahé. Vyšetří tě, ukáže ti jak cvičit a pak přijdeš občas na konzultaci zkontrolovat pokrok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: st červen 06, 2018 7:48 am Předmět: |
|
|
Já to vezmu přes moji obvodacku.At mě posle a uvidime...
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: st červen 06, 2018 8:22 am Předmět: |
|
|
| Slaboch napsal: | | Já to vezmu přes moji obvodacku.At mě posle a uvidime... |
Nebo se zeptej ve fitku kam chodíš. Často o tom mají slušný přehled nebo přímo s někým spolupracují.
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: st červen 06, 2018 9:57 am Předmět: |
|
|
Ty vole, dobrej fyzioterapeut z tebe tahat prachy nepotřebuje, protože má takových klientů, že pokud nebudeš chtít sám, tak z tebe nic tahat rozhodně nebude.
Já mám problémy s plotýnkou a dobrej fyzioterapeut mi zlepšil kvalitu života o 100% a i kdyby chtěl desetkrát tolik, tak to i dám, není lepší investice než do zdraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |