Poraďte knihu na posílení středu těla-mobilitu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poraďte knihu na posílení středu těla-mobilitu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Poraďte knihu na posílení středu těla-mobilitu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slaboch

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2018 6:06 am    Předmět: Poraďte knihu na posílení středu těla-mobilitu Odpovědět s citátem

Chtěl bych něco jednoduchého...popsání cviku s obrázkem jak na to, nejlépe kdyby tam ještě byly hotové sestavy ke cvičení.
Najde se?
Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OukyDouky

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2018 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A za jakým účelem to chceš? Technika se dá naučit svépomocí, ale na tohle mi přijde lepší si někoho zaplatit, je to dobrá investice.
Slaboch

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2018 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbavit se bolesti zad, zesílit než začnu cvičit atd.
A peníze na placení "nejakych" trenérů nemám.To zase nebude určitě na pár sezení toto...
OukyDouky

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2018 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně, tohle je fakt na fyzioterapeuta.
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2018 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kniha je dost naprd .... jednak nepozná co a jak potřebuješ cvičit, jednak ti nezkoukne zda cvičíš správně.

Fyzio nemusí být taková raketa, a to ani dobrý.
Slaboch

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2018 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čoveče tak levný má startovné 700 a pak 600 za kazdou, necelou, hodinu.A kdo ví, jak dlouho ze mě bude "tahat" peníze.Poptam se ještě po známých.
A kdyz ne knihu tak video.Proste něco komplexního, podle čeho se dá cvičit.Nikde není psano, že to moje píchání pár cm pod lopatkou, při delším stání, nezmizí po měsíci cvičení...
ygg

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2018 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý svého štěstí .... :-)

Pravda je, že základem je najít někoho, kdo je fakt slušný a umí.
Jako ve všem ...
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2018 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je presne ako keď chceš upliesť bič z hovna. Možno sa to podarí a bude to bič, možno ani nebude smrdieť lebo naňho naje.beš hektolitre parfému od tety z teska s ružovou parochňou, ale stále to bude v princípe len navoňané hovno.

Ty sa snażíš naučiť ako samouk odstrániť dlhodobé bolesti pod lopatkou pomocou knihy, aj keď o danom obore nemáš z komplexného pohľadu ani páru. Veľa šťastia.

Osobne som tiež musel jeden čas chodiť k fyzio, nebolo to lacné, ale stálo to za každý cent.
jim1282

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2018 6:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slaboch napsal:
Čoveče tak levný má startovné 700 a pak 600 za kazdou, necelou, hodinu.A kdo ví, jak dlouho ze mě bude "tahat" peníze.Poptam se ještě po známých.
A kdyz ne knihu tak video.Proste něco komplexního, podle čeho se dá cvičit.Nikde není psano, že to moje píchání pár cm pod lopatkou, při delším stání, nezmizí po měsíci cvičení...

Celkově to nemusí být vůbec tak drahé. Vyšetří tě, ukáže ti jak cvičit a pak přijdeš občas na konzultaci zkontrolovat pokrok.
Slaboch

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2018 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to vezmu přes moji obvodacku.At mě posle a uvidime...
OukyDouky

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2018 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slaboch napsal:
Já to vezmu přes moji obvodacku.At mě posle a uvidime...

Nebo se zeptej ve fitku kam chodíš. Často o tom mají slušný přehled nebo přímo s někým spolupracují.
kujin

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2018 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole, dobrej fyzioterapeut z tebe tahat prachy nepotřebuje, protože má takových klientů, že pokud nebudeš chtít sám, tak z tebe nic tahat rozhodně nebude.

Já mám problémy s plotýnkou a dobrej fyzioterapeut mi zlepšil kvalitu života o 100% a i kdyby chtěl desetkrát tolik, tak to i dám, není lepší investice než do zdraví.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poraďte knihu na posílení středu těla-mobilitu
Rychle na stránku:

Přejdi na: