Easy stregth program

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Easy stregth program  Úvodní stránka -> Trénink -> Easy stregth program
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2018 7:25 pm    Předmět: Easy stregth program Odpovědět s citátem

Ahojte višchni,

rád bych vyzkoušel tento program ale mám pár otázek a doufám, že někdo kdo již program absolvoval mi poradí

1. - jak moc velkou pauzu mezi seriemi 3-5 min ?
2. Jaké váhy má človek nastavit - na internetu píší s tolika, aby jsi zvládl 10 opakování.
3. Má se přidávat třeba po týdnu nějaká váha ?
když má člověk třeba 6x1 a nebo 2x5 jede s jinou váhou ?

Díky za jakékoliv odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2018 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, soudě podle otázek sis o tom programu asi nic moc nečetl, viď? Doporučoval bych ti věnovat studiu více času, pak pochopíš, jak je tenhle program postavený a budeš vědět i odpovědi na své otázky. Proč vlastně chceš jet ES, co od toho čekáš? Jel (a dojel) jsi někdy nějaký program? Z jaké varianty ES chceš vycházet? Otázky, samé otázky...
Frybis

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2018 7:57 pm    Předmět: Re: Easy stregth program Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
Ahojte višchni,

2. Jaké váhy má človek nastavit - na internetu píší s tolika, aby jsi zvládl 10 opakování.

Hloupost, je to individuální dle toho, jaký máš cíl, o co konkrétně v tréninku jde
Cokoliv od 1-15 je správně, záleží totiž k čemu to je uzpůsobeno
Hraje zde strašně moc proměnných, jak je trénink nastaven, jestli člověk shazuje nebo nabírá, jestli jde o sílu, hypertrofii.. není to jednoduchá odpověď, zvlášť, když nevíme o co usiluješ

Mr. Muscle napsal:

3. Má se přidávat třeba po týdnu nějaká váha ?

Obecně se má stále přidávat, ale opět to záleží na mnoha proměnných, regeneraci, cíli, apod.

Takže jsem ti vlastně na nic neodpověděl, protože jsi nenapsal o co se jedná
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2018 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravda ze jsem si cetl jenom prispevky a clanky na internetu. Dnes jsem si sehnal primo publikaci easy strength. tak prectu.
Mam posilovnu doma a a tak mi nevadi posilovat kazdej den. libi se mi ze ten trenink nezabere moc casu.
Hlavni moje motivace je zesilit. A chci tech 40 dni zkusit.
Jediny program ktery jsemnkdy jel a to je uz 5 let zpatky byla bear routine. Pak byl thaibox a posledniho pul roku jedu zase posilovani.

Maximalne bych to jel 6x ale spise 5x tydne. Ty vahy je mi jasne ze jsou individiualni, ale napadlo me ze kdyz někdo tento porgram taky zacal, tak kolik mel max a s kolika zacinal.
hledam inspiriaci.
Olejnas

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2018 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tady si pro inspiraci stáhni můj rozpis...

https://www.edisk.cz/stahni/19914/es_v2_xls.xlsx_55.17kb.html/

Jako výchozí maxima jsem měl nastavené: dřep 140, bench 115, deadlift 190

Rychle na stránku:

Přejdi na: