|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TvarohNaNoc
|
Zaslal: ne září 16, 2018 9:52 pm Předmět: Posilování EVERYDAY |
|
|
Zdarec,
Takže jen krátce..
Nejsem kulturista a ani nebudu..
S železem jsem začal cvičit asi před 3ma rokama
Za účelem nabrání svalů jak jinak
Ano povedlo se mi z mých startovacích 69kg dostat na 85kg
Cvičil jsem ze začátku jenom Prsa a Biceps to bylo to nejdůležitější přece
Hlavně Bench a Bicepsové zdvihy to jsou přece nejlepší cviky na všechno :D
Postupem času jsem propadl zájmu a začal si více číst informací a z tréninku 6x týdně jsem cvičil 3x týdně celé tělo a pak taky trénink vršek spodek 4x týdně to mi dalo asi nejvíce výsledků.
Momentálně jsem v takovém stádiu, že se posilování stalo mým koníčkem a já nemám dost a chci cvičit každý den a to doma upřímně řečeno nechci být otrokem dodržování jídelníčků a tréninkových programů u toho vždycky jak jsem rychle začal hned rychle jsem přestal.
Nemám žádné ambice, vím, že už více svalů nepřiberu, ale vím, že mě to naplnuje a nesmírně baví.
Rozhodl jsem se, že si budu cvičit každý den výběr mých nejoblíbenějších cviků s vlastní vahou...protože do ted jsem cvicil prevazne s velkou cinkou a jednoruckama ano i shyby a dipy tam byly.
Zjistil jsem že cviky s vlastní vahou jsem hodně podcenoval, vždycky jsem si říkal, že jsou to spíš protahovací a zahřívací cviky, ale to jsem se spletl a to pěkně.
Třeba z obyčejných kliků na stálkách cítím více prsní svaly s tricepsem než z toho královského benchpresu. o klikách na bradlech ani nemluvim.
Takže abych to zkrátil rozhodl jsem se takto:
Dřep (Squat) s velkou činkou na zádech zatim 4x12x40kg
Shyby (Pull Ups, Chin Ups) 4x5-10 (Víc zatím nedám v sériích)
Kliky na bradlech (Dips) 4x10-15
Přítahy těla k bradlům (Inverted Rows aka. Fatman Pull Ups) 4x10-15
Kliky (Push Ups, Diamond Push Ups, Reverse Grip Push Ups) 4x10-20
Chci se hlavně zeptat někoho kdo cvičí s vlastní vahou každý den co mu to dalo nebo vzalo.
Děkuju
Naposledy upravil TvarohNaNoc dne st září 19, 2018 2:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
TvarohNaNoc
|
Zaslal: po září 17, 2018 2:20 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | TvarohNaNoc napsal: | | cítím více prsní svaly s tricepsem než z toho královského benchpresu |
A napr toto je vec,čo ma vždy zaujímala. Chceš viac 'cítiť' na tréningu,alebo chceš byť väčší a silnejší? Keď zabehnem 10km,tiež 'cítim' nohy a nie som schopný fungovať,ale stehná z toho nepòjdu hore ako z drepov |
Ano je to pravda...
U toho prikladu obycejnych prachsprostych kliku musim uznat ze je to tak...jasne je fyzicka namaha a namaha rozumim...ale ve spojeni cviku s cvikem je to neco jineho, ale ano asi si myslel ze po benchpresu to poroste zatozto po obycejnych klicich jenom procitene bolet...ale musim rici ze sve zkusenosti treba kdyz uz jsme u toho benchpresu tak jsem nikdy z toho ty prsa necitil az kdyz uz jsem zmenil z ultra sirokeho uchopu na uchop na siri ramen tak dejme tomu, ale porad to nebylo ono tak jsem si rikal nojo to chce proste vetsi a vetsi vahy pak to poroste....hm jenze cim jsem pridaval kotoucou tim vice sily prebiral triceps...takze jinak...zkusil jsem kliky na bradlech v predklonu se zatezi a konecne moje prsa zacli rust a mit nejaky tvar....to same debilni pritahy trupu k tyci to je tak hezky cvik na zada ze nevim proc ja trotl ho necvicil uz driv...nojono..........
Me spise zajima jestli je tu nekdo kdo kasle na predem predepsane protokoly, rady a cvici opravdu nesmyslne kazdy den a to jenom z jednoho duvodu...Ze ho to proste bavi........selskym rozumim si myslim ze nejaky vysledky se udelaji vzdycky na vsem...ale rikam pro me je to droga
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st září 19, 2018 8:20 am Předmět: |
|
|
Jako mladej kluk jsem cvicil podobnym zpusobem. 6x tydne, 3x za tyden jsem procvicil telo a dělal 20 serii na svalovou partii.
Výsledky žádný zázrak. Nebylo to úměrné času a vynaložené námaze. Lepší výsledky (co se týče síly a hmoty) mi přinesly tréninky 3-4 týdně (žádný split), které byly víc silově zaměřené.
|
|
| nahoru |
|
 |
TvarohNaNoc
|
Zaslal: st září 19, 2018 2:29 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Jako mladej kluk jsem cvicil podobnym zpusobem. 6x tydne, 3x za tyden jsem procvicil telo a dělal 20 serii na svalovou partii.
Výsledky žádný zázrak. Nebylo to úměrné času a vynaložené námaze. Lepší výsledky (co se týče síly a hmoty) mi přinesly tréninky 3-4 týdně (žádný split), které byly víc silově zaměřené. |
Ano naprostý souhlas...musim uznat ze dneska mame stredu a ja mam za sebou dalsi maraton meho treninku...bavi me to, svaly prijemne boli, ale ne opravdu ze bych se nehnul jako kdybych to prepalil, ale je to pekne pocitove no a bavi me to jak hrom....zajimavy poznatek je co jsem zatim zaznamenal tak si prijdu silnejsi ve shybu je to zajimave ale co cvicim kazdy den hlavne i ty shyby tak si den ode dne prijdu na ne silnejsi, nemyslim, ze bych tam hned pristi tyden vyplaznul 20 krasnych shybu, ale proste citim ze ta sila na ne je vetsi a to o mnoho...proste ten pohyb mi prijde lehci nevim jak bych to vysvetlil...jo a co se tyce nohou tak me prekvapilo ze kazdy den drepovat mi docela sedi...takze jsem vymenil 20kilovy kotouc za velkou cinku na zadech a jedu si pohodicku
|
|
| nahoru |
|
 |
TvarohNaNoc
|
Zaslal: st září 19, 2018 2:40 pm Předmět: |
|
|
Jo a uz vim co bych si pral od cviceni kazdy den...
Zdokonalit se ve Shybu na 20 opakovani, ne takovy ty svihavy crossfitovy švihy alá shyby, ale pekny pomaly krasny hrudnikem k hrazde provedeny shyby.
Selskym rozumim, když se někdo chce něco naučit nebo v něčem zdokonalit, tak to musí dělat co nejčastějc..
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st září 19, 2018 3:13 pm Předmět: |
|
|
| TvarohNaNoc napsal: | Jo a uz vim co bych si pral od cviceni kazdy den...
Zdokonalit se ve Shybu na 20 opakovani, ne takovy ty svihavy crossfitovy švihy alá shyby, ale pekny pomaly krasny hrudnikem k hrazde provedeny shyby.
Selskym rozumim, když se někdo chce něco naučit nebo v něčem zdokonalit, tak to musí dělat co nejčastějc.. |
https://www.bezfrazi.cz/tag/jan-kares/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|