Jak na pistol squat ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak na pistol squat ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak na pistol squat ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
malinovniik

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2018 11:26 am    Předmět: Jak na pistol squat ? Odpovědět s citátem

Zdar, mám dotaz. Chci se naučit dřep na jedné noze. Rozhodl jsem se asi před měsícem. Nedal jsem ho, prostě jsem se nedostal ani zdaleka dolů, takže jsem se mrknul na net na nějaké progressy jak na to a asi měsíc cvičím tak, že dělám ty dřepy s tím, že se držím oběma rukama tyče a pomalu po ní jedu dolů i nahorů, tím jich několik dám. Rozhodně se mi zlepšila síla, dříve jsem tak dal asi 6 dřepů teď jich dám tak 14, ale když se pokusím bez opory, pořád nedám ani jeden. Myslíte že je pořád problém v té síle, nebo spíše v mobilitě nebo něčem takovém ? Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2018 12:22 pm    Předmět: Re: Jak na pistol squat ? Odpovědět s citátem

Chce to aspoň nejakú silu ale aj dobrú rovnováhu. Bulharské drepy by ti mohli pomôcť, tie hádam zvládneš.
malinovniik

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2018 12:51 pm    Předmět: Re: Jak na pistol squat ? Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Chce to aspoň nejakú silu ale aj dobrú rovnováhu. Bulharské drepy by ti mohli pomôcť, tie hádam zvládneš.
Jo ty jezdím s jednoručkama, tak snad se to časem zlepší
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2018 1:42 pm    Předmět: Re: Jak na pistol squat ? Odpovědět s citátem

malinovniik napsal:
Dante Flyshit napsal:
Jo ty jezdím s jednoručkama, tak snad se to časem zlepší

Kolik vazis ty a kolik t jednorucky?

Rychle na stránku:

Přejdi na: