Shyby s ručníkem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Shyby s ručníkem  Úvodní stránka -> Trénink -> Shyby s ručníkem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moth dont care

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2018 5:10 pm    Předmět: Shyby s ručníkem Odpovědět s citátem

Ahoj, chci se jen zeptat, oblibil jsem si shyby neutralnim uchopem (uchol jako kdyz se jedou kladiva) ale doma na to nemam hrazdu, mam jen rovnou tyc. Rikal jsem si ze bych pres ni hodil 2 hadry a mel neutralni uchop tim ze bych se drzel za ty hadry, ale zase nevim jestli to nejak nezmeni zapojene svaly, co si o tom myslite, da se to tim nahradit ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2018 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to aspon o 50% tezsi
Mnohem vic dostane zabrat predlokti
Ale pokud to zvladnes, smele do toho
Moth dont care

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2018 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Je to aspon o 50% tezsi
Mnohem vic dostane zabrat predlokti
Ale pokud to zvladnes, smele do toho

No mě právě zajímá, jestli u toho dostanou zabrat i záda, po netu to všichni hlásají jako nejlepší cvik na předloktí, ale o to mi nejde, jde mi spíše o záda, tak jestli to má cenu, nebo budou lepší klasik shyby
Fangorn

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2018 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shybu neni nikdy dost Lepsi ale bude zaradit to az po klasickych shybech, aby te nelimitovalo unavene predlokti a z toho plynouci problemy s uchopem.
Palec077

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2018 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez problému zařaď shyby na ručníku místo klasických shybů.. O přírustky na zádovém svalstvu se rozhodně nepřipravíš.. spíš naopak..
Moth dont care

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2018 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok dík tak to teda hodím po těch klasických shybech ať to tak nevysílí
OukyDouky

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2018 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si to s tím ručníkem pěkně natáčej, ať pak máme hezký video až rupne.
Palec077

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2018 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím co sleduješ tím "zařazením po normálních shybech".. Shyb na ručníku je těžší než shyb podhmatem, shyb nadhmatem, shyb neutrálním úchopem.. Nevím kterému z nich říkáš "normální", ale pokud se unavíš jiným druhem shybu, ten na ručníku zvládneš maximálně ojebat, ale ne odcvičit. Nebo myslíš že po 3-4 týdnech neshybování širokým nadhmatem ti zmizí záda?
Fangorn

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2018 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palec077 napsal:
Nevím co sleduješ tím "zařazením po normálních shybech".. Shyb na ručníku je těžší než shyb podhmatem, shyb nadhmatem, shyb neutrálním úchopem.. Nevím kterému z nich říkáš "normální", ale pokud se unavíš jiným druhem shybu, ten na ručníku zvládneš maximálně ojebat, ale ne odcvičit. Nebo myslíš že po 3-4 týdnech neshybování širokým nadhmatem ti zmizí záda?

Tezsi je proto, ze se ten rucnik proste blbe drzi. Ale pokud se na nem udrzis, tak prace, kterou delaji zada, neni o nic vyssi, nez pri shybech nad- ci podhmatem. Vychazim ze zkusenosti ze splhu na lane - tam je pro cloveka zvyklyho delat shyby na hrazde taky limitujici spis sila uchopu, nez zad.
Je jasny, ze pokud se odrovnas nekolika stovkama shybu, tak s tim rucnikem uz moc velkou paradu neudelas. Ale tak nejak pocitam, ze neni problem si rozvrhtnout sily tak, abys pak s tim rucnikem v pohode dojel zada a zaroven pritom jako bonus procvicil uchop.

Rychle na stránku:

Přejdi na: