Nadýmání po ovesných vlockach


Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nadýmání po ovesných vlockach  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nadýmání po ovesných vlockach
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
OukyDouky


PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2018 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, protože potraviny nadýmají kvůli nabobtnání.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Humanic145


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2018 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OukyDouky napsal:
Jasně, protože potraviny nadýmají kvůli nabobtnání.


Diky za vysvetleni a kvalitni argument do debaty. Předpokládam, že když si das neuvařenou rýži nebo uvařenou, tak v tom taky nebude rozdil že? Proč ja debil se s tím seru a vařím ji :)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OukyDouky


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2018 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si namoc na noc vařené brambory. Aby nenabobtnaly experte s klientama .
Spojovat nadýmání s bobtnanim ach jo.....
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2018 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu odbočím: kvůli snížení nadýmání se namáčí i luštěniny, např. čočka, protože do tý vody se vyluhujou oligosacharidy, který to nadýmání způsobujou - a pak se uvaří v čistý vodě. To namáčení i zrychlí dobu vaření.

Vločky vůbec nejim, takže ani neznam jejich složení, ale ten princip bude asi podobnej.
_________________
"A vy jste jako kdo?"
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OukyDouky


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2018 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To secnenamaci kvůli nadýmání ale že se pak uvaří rychleji. A nadýmání samozřejmě i uvařené. Neuvarene se pochopitelně neji..
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2018 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OukyDouky


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2018 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyl by ještě jako zdroj Mimibazar ? :-D
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2018 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu, že na VŠŽ se za čtení strhávají kredity :) ale...
https://kulturistika.ronnie.cz/c-25482-antinutricni-a-toxicke-latky-v-rostlinnych-potravinach.html
https://kulturistika.ronnie.cz/c-26355-vyziva-pro-zacatecniky-i-bilkoviny-a-sacharidy.html
a
https://www.t-nation.com/diet-fat-loss/beans-and-nuts
Proper soaking followed by discarding the soak water, followed by boiling in new, fresh water helps remove perhaps a third of the gassy substances.
_________________
"A vy jste jako kdo?"
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fangorn


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2018 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc moznosti neni, muzes vyzkouset ruzny upravy (tady bych pridal jeste fermentovani, lehce prokvaseny vlocky jsou lip stravitelny) a pokud to nezabere, tak si dat od vlocek na par mesicu pauzu. Ja mel pred lety podobny problemy s ryzi, po asi tri mesicni pauze se to srovnalo samo.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nadýmání po ovesných vlockach Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: