Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2018 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 PRka close enough 😁 Ale na fotke vyzeras fakt tlsto!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2018 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
2 PRka close enough 😁 Ale na fotke vyzeras fakt tlsto!

A nie len vyzerám!

Dnes: rozbitý po včerajšku,ideálny čas na ďalší tréning.

Drepy:
1x3x70kg
1x3x110kg
Niečo
Niečo
1x8x180kg PR
1x3x200kg
1x1x210kg

Bench press:
1x6x20kg
1x3x70kg
Niečo
Niečo
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x1x155kg
1x9x120kg

Axel premiestnenie a výraz nad hlavu:
1x1x70kg
1x1x80kg
1x1x90kg
1x1x95kg
1x1x100kg PR

Hodnotenie tréningu: skoro som umrel pri rozcvicke bolelo celé žitie,ale bolo to treba rozhýbať.
Drepy po včerajšku potešili. Osmička so 180 nebola úplne na krv,ale stred tela si spomenul na včerajšok a opustil sa. Aj mňa. Ale ešte aj tých 210 celkom s istotou.
Bench som ani nechcel ísť,ale Vlk nedal inak. Nakoniec lepšie ako včera,hoci 160 odolala,ale len tesne... Spokojnosť.
No a pretože na mŕtvolu to dnes nebolo,tak axle. Posunul som si po roku bez tréningu tejto disciplíny maxko o 10kg

Inak zas skvelý tréning,hoci bez Nabuka a Štúra,ale Vlk s Magumim priviedli svojich kamošov a tak z toho bolo nakoniec pekne veľké stretko. Hecovačky,motivačky,každý sa prekonával. V takejto atmosfére by som mal omnoho lepšie výsledky,som si istý

Teraz sedím v NFL bare pár metrov od Staromáku,kde pivo stojí 4 eura a všade je rachot a hluk a vysielajú americký futbal,ktorý nemám rád. Pretože Dominik je presvedčený amer.futbalista a celé to tu vymyslrl a fatálne dojebal

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2018 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si to zhrnieme ešte raz, v kľude domova po únavnej ceste vlakom, kde ešte aj v kupé sa so mnou Štúr rozlúčil tuberáckym chrapotom a nedal mi spať tretiu noc v rade

Potvrdilo sa mi, že je pre mňa takmer nemožné naladiť formu na všetky tri cviky naraz, myslím, že mŕtvolu som missol o týždeň a bench asi aj o dva. Jediné, kde dokážem udržať silu dlhšie je drep a to sa mi potvrdilo už niekoľkokrát - aj teraz.
Ďalšia vec je, že môžem mať natrénované ako pánboh, keď v Eagle sú najtvrdšie osy sveta, ktoré ma na drepe priklincujú k podlahe a pri drepe nezapružia ani prd a každú chybu v technike mi nekompromisne pripomenú failom. Z nejakého dôvodu mi ale na takej tvrdej ose sedí klasický ťah, viac nižšie.

Tak či onak, natrénované bolo, nálada bola dobrá, preto som čakal, že sa niečo málo podarí nadvíhať. Čo sa podarilo:
- PR drep o 5 kilo (teda 225 kilo)
https://www.instagram.com/p/BrJsGQPHTnr/ škoda, chcel som 230, ale nedostal som sa cez paralel, trochu sklamanie
- PR objemový drep, osem opakovaní so 180. Mohlo byť aj desať, ale šiel som to až druhý deň po maximálkach a samozrejme stred tela bol totálne mŕtvy a už to neboli drepy, ale goodmornings
- PR ťah klasikou o 5 kg
https://www.instagram.com/p/BrMZHP4Hndo/ ako som písal vyššie, v Eagle mi proste sedí klasika. Klasikou som počas prípravy ani raz neťahal, navyše som to šiel len z nudy po tom, čo som už odcvičil sumo, takže to číslo by reálne mohlo byť aj vyššie
- PR axel premiestnenie a výraz o 10kg. Toto bežne nechodím, takže to ťažko hodnotiť. Ale premiestniť a vyraziť 100kg sa mi doteraz nepodarilo ani s klasickou osou, takže si to kľudne zarátam. To som šiel takisto až druhý deň a dnes to teda cítim...

Takže napokon 4 osobáky za 2 dni, to nie je až taká zlá bilancia, hoci teda, skoro nič z toho, čo som plánoval V priebehu nejakých troch hodín som urobil total 225 + 150 + 240= 615kg. Škoda benchu, tam som sa na druhý deň už unavený dostal na 155kilo a tesne som missol 160. Ak by som prvý deň trochu lepšie preskúmal lavičku a prišiel na to, ako triafať dráhu činky, mohlo to tam byť.

Za ostatných od nás tiež dobre. Rado a Nabuko sa dostali na maxká spred (celkom vážnych) zranení, Nabu dokonca posunul drep ešte o 5 kilo, ak sa nemýlim. Dominik zas plánovaných 220 na ťah posunul až na 225.

Ešte by som sa rád poďakoval všetkým, čo sa zúčastnili, fakt po oba dni bola skvelá atmosféra, hecovačky a motivovanie, každý makal, ako sa len dalo, samozrejme kvalitný spotting, čo ma potešilo hlavne pri missnutých pokusoch Ako som už písal, v takýchto podmienkach by som chcel cvičiť stále a posun by bol určite väčší a rýchlejší. Špeciálne poďakovanie patrí Vlkovi a Magumimu, ktorí sa nás ujali už v piatok večer a skočili si s nami na jedlo a pivko, hoci verím, že po práci by si radšej doma trochu oddýchli.

Tak hádam sa vidíme niekedy aj v Košiciach, ale keby nie, ešte vraj bude Mikuláša aj budúci rok

Jo a fotky tu pridám hneď, ako mi ich Dominik pošle.

vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2018 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

makal jsi parádně a ten total by byl o dost vyšší, kdyby jsi jel na jistotu a ne na osobáčky... ale právě pro ty jsme si šli :D

230 dáš na dřepu v pohodě doma a těch 160 benč/250 sumo tam pořád máš, jen to oprášit a něco málo přihodit :D
decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2018 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalita naprd, fotene mobilom v mizernom svetle boucharny. Ale aspon pre radost prierez oboma dnami (fotil Dominik, ktory aj cvicil, takze len v pauzach rozklepanymi rukami co to zaznamenal):
Štúr keď mu došlo, že to dnes na maxko nebude...
Ja a tlstý Diamond preberáme, prečo ja som taký fešák a on nie. Medzi nami sklamaný Štúr
Ja a Vlk, o ktorom som si myslel, že je vyšší
Rado z Košíc a jeho obľúbená póza z tých, ktoré nevie robiť
Moja maličkosť a moja obľúbená póza, ktorú jedinú viem ako tak urobiť
Ja drepujem a Magumi a Vlk sa mi smejú
Dominik a ja na nohomo selfie a Vlk, ktorý sa snažil ujsť zo záberu skokom do záberu
Chodiaca depresia Nabuko s tričkom s Cobainom, ktorý bol tiež chodiaca depresia a nakoniec si ustrelil hlavu. Nabuko našťastie nemá brokovnicu.
Vlk drepuje, Magumi sa baví s Martinom a tretieho borca si načisto nepamätám, aj keď on tvrdil, že si nád všetkých pamätá ešte z Areny 2015

Naposledy upravil decarabas dne so prosinec 15, 2018 8:11 am, celkově upraveno 1 krát
ripperr

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2018 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Decarabas gratulujem💪😎😎👌. Myslím si, že do konca roka môžeš skúsiť a verím, že padnu ďalšie PR na 2-3opk na S-B-D.. Drep skus budúci týždeň a mŕtvolu pred Silvestrom. Prídem pravdepodobne na navstevu🙂 a sa zastavím.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2018 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
Prídem pravdepodobne na navstevu🙂 a sa zastavím.

No už aby to bolo!

Drepy intenzita:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x170kg belt on
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x240kg s dopomocou
a potom som prepočítal kotúče a povedal si AHAAA
1x1x230kg PR
https://www.instagram.com/p/BrW5UZkH3Fa/

Mŕtvola intenzita:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg
1x1x190kg belt on
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x240kg PR klasikou

Bench press:
1x3x70kg
1x15x100kg
1x9x120kg zakliate desiate opakovanie
1x12x100kg

Hotovoooo

Hodnotenie tréningu: Tak som sa rozhodol, že skúsim ešte vyžmýkať z tej silovky niečo málo.
Keď sme sa dovalili do nového gymu, už tam bola nejaká mužná borka a nakladala si na safety bar. Nohy mala väčšie ako ja, ale to má skoro každý, evidentne nejaká lifterka, tak sa tam šalila. Chvíľku si nás premeriavala ako chudákov, ale cca od môjho drepu so 170 jej začalo dochádzať, že nebudeme asi nejakí úplne smutní chlapci a potom dokonca ma poprosila, aby som jej pomohol, že ešte safety bar nikdy nešla a nie je si istá. Nakoniec dala dve štvorkové série so 120 kilami, myslím.
Takže ma to celkom heclo a rozhodol som sa, že sa pokúsim o 230ku, ktorá mi tesne ušla v Přaze. Do karát mi hralo domáce prostredie aj mäkké osy, lebo v Eagle som sa cítil, ako keby na mne niekto zaparkoval parník.
No, šlo to, potom som naložil 230, šiel som pekne dole, ale nad paralelom sa to seklo a Rišo ma musel postaviť na nohy (zhruba taká zlyhávka ako v Eagle). Celý smutný som pozeral na činku a došlo mi, že nie som práve najnadanejší matematik a že na činke je 240 kilo. To ma zas nakoplo, že na 240 to nebol taký zlý výkon a že tých 230 tam bude. A bolo Ako jasné, podmienky ľahšie, tyčka mäkká, ale je to tam a mám z toho úprimnú radosť.
V ten deň som mal aj debatu s Dominikom, ktorý sa pozastavil nad tým, koľko by som asi tak potiahol klasikou, keď v Přaze sa mi po predošlom sume podarilo zatiahnuť 235 s rezervou. No. Tak som to skúsil teda 240, síce žiadna parádna technika, ani rezerva, ale pomerne s istotou to tam je Takže rozdiel medzi sumom a klasikou mám blbých desať kilo
No a na benchi som sa už len šalil. Zamrzí, že so 120 som dal zas len 9 opakovaní, ale asi za to môže tá predošlá séria, takže nevadí. Okrem toho som to šiel bez bandáže na zápästí a lakťoch, takže aj toto ma potešilo
Teraz nejaké dva týždne skôr objemovo, nejaké jednoručky a tak, no a potom zahájim ďalšiu silovku (tú istú, čo teraz, len pridám nejaké drobnosti ako doťahy a tak).

Nejaká šikovná pružná kočka skákala na bedničku, bolo to milé a vizuálne lákavé. Síce tam prišla so svojím bradatým príveskom v tielku a drsnými tetovačkami, ale ten tam robil pushpress so 70 kilami a bál sa mňa, lebo som drepoval a bál sa Riša, lebo ten reval ako pavián s vajciami v žeravej pahrebe. Takže pohoda a mohli sme sa na skákajúcu legínovú žabku pozerať do sýtosti. Ale sme sa nie, lebo ja som mal rozsekanú CNS a Riško je eunuch.

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2018 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvely vykon
a nemusis se bat, ani cinske holky nedrepuji 230
( cinsti vzperaci ale jo , 62kg BW a 230kg na ose )

EDIT: musim pohnout se svym pushpresem aby ze me sel taky strach
cohen999

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2018 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trosku nechapka, ako moze mat niekto rozdiel medzi drepom a mrtvolou 10 (20) kil... to si tak mal vzdy?

A teda dobre si vyzmykal!
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2018 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdíl mezi klasikou a sumem mám 50kg a nevím, jestli je to dobře nebo ne
Judson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2018 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebylo by spatne tam k tem fotkam z spolecne posilky napsat kdo je kdo.
decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2018 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Trosku nechapka, ako moze mat niekto rozdiel medzi drepom a mrtvolou 10 (20) kil... to si tak mal vzdy?

A teda dobre si vyzmykal!

plusminus. to tak keď máš k slabým drepom ešte slabšiu mŕtvolu...

Judson napsal:
Nebylo by spatne tam k tem fotkam z spolecne posilky napsat kdo je kdo.

Dobrá pripomienka, aj keď teda Vlk má mená v logu pri spoločnej fotke. Ale tak upravíme, no.

decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2018 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ešte tá mŕtvola klasikou z predvčera: https://www.instagram.com/p/BrZfO45HIVx/

Včerajší tréning bez nejakej štruktúry:

Drepy :
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x160kg belt on
1x1x180kg
1x6x180kg
1x8x160kg
1x10x140kg
1x12x100kg

Tlaky JČ na rovnej lavici:
1x6x20kg
1x6x30kg
3x10x40kg

Príťahy v stroji:
3x10

Príťahy v stroji paralelným úchopom:
3x10

Hodnotenie tréningu: Len také rýchle ponaťahovanie sa. Nemal som žiaden plán, ale chcel som nejaké vyššie opakovania, v poslednom čase to boli samé jednotky až trojky. Nebudem klamať, tá šestka so 180 mi dala zabrať, tak som to nehrotil a postupne šiel dolu... Potil som sa ako už dlho nie a pľúca lapali po vzduchu, až to hvízdalo. Kondička nula, Ustinov by sa mi smial, robiac pritom 96950ty zhyb.
Na to, že deň predtým som mal high reps na benchi šli aj tlaky s jednoručkami. Smutné je, že 40ky sú max, čo tam majú... Taaak neviem, no
A na záver pumpičky chrbta, ale na stroji, nech si furt nerozbíjam ten spodný chrbát.

Zas tam bola tá drepová borka, tentokrát mala hrudník a ruky. Na benchi by som ju pobil ako nič, ale na bicepsoch by ma zotrela ako vianočný žreb. Okrem nej sa tam však nepohybovalo nič, čo by nemalo penis a tak to bola taká trochu sousage party. Samozrejme nechýbal nejaký crossfitovzpierač wannabe, ktorý tam s 30kg na činke predvádzal trh a dupal pri tom jak králik v kanadách.

Dnes sa celý bolím, tak oddýchnem cez víkend a potom nastúpim dvojtýždňové pumpičky, než zas rozbehnem silovku.

vlk#

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2018 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratuluji borče k dalším dvěma osobákům! to by bylo, kdybys těch 240 dřepnul... a hlavně pak přepočítal kotouče :D
decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2018 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čelné drepy:
1x3x60kg
1x1x110kg
1x1x150kg belt on
1x1x160kg
1x1x170kg
https://www.instagram.com/p/Brefq3wnerf/

Tlaky JČ na rovnej:
1x10x20kg
1x10x30kg
3x10x40kg
1x15x30kg
1x20x20kg

Tlaky na stroji:
3x10

Zhyby:
3x6xCarabas

Pull down machine:
3x20

Prowler šprint:
4x10mx70kg

Hodnotenie tréningu: Tak trochu zmeny na osvieženie. Čelné drepy som nešiel už dosť dlho, takže 170 potešilo, zároveň som si tým potvrdil starý osobák. Naložil som aj 180, ale s tým som už len spadol do zarážok a so smiechom som začal skladať činku. Nohy by aj boli šli, ale chrbát toho má ozaj dosť, musím mu dopriať oddych.
Cicky som napumpoval ako už dlho nie, síce jednoručky sú nudný blud, ale aspoň pre zmenu, nech furt len nemostujem na lavičke, lebo to je hanebný cheating a nemá nič spoločné so silou Blbé je, že viac ako 40 kilové jednoručky proste nemajú Takže tam s tým môžem mávať do aleluja...
Pozhyboval som, pár šestiek a bohato mi stačilo. Jak som pupkáč hnusný, tak je to celkom drina Ale dorazil som sa ešte na mašinke, precítené jednoručné high reps sťahovanie v plnom rozsahu, skučal som tam a chrbty napumpované všade, svaly mi trčali z trička krížom krážom.
No a potom ešte len pre tú srandu som tlačil sane Úprimne, skoro som sa pobľul, nohy, ktoré zvládajú len drep, chôdzu a pobehnutie na autobus sa okamžite zakyslili, pľúca poplašene nestíhali nič, hvízdalo mi v hrudi ako keby som zhtol flautu a moje spanikárené telo mi okamžite začalo vracať obsah žalúdka do úst, aby som sa spamätal Moja kondička je povážlivo mizerná, budem musieť takéto srandy občas zaradiť, nohám to neublíži a srdcu a pľúcam len pomôže
A rozhorčene som zistil, že môj 230 kilový drep ešte nie je zapísaný na rekordovej tabuli, tak načo vlastne cvičím???!!!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: