Přidávání váhy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Přidávání váhy  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Přidávání váhy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moth dont care

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2018 5:23 pm    Předmět: Přidávání váhy Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak je nejlepší přidávat váhu. Cvičím 3x týdně , tak jestli je dobré každý trénink přidat malou váhu , např. 0.5 kg , nebo jet týden stejné váhy a další týden přidat + 1,5kg ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Skurk

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2019 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by mě taky zajímalo, jestli je lepší přidávat postupně po malých váhách (např. každý trénink + 0,5 kg) nebo jet třeba týden stejně a další tam naložit víc o 2 kg třeba, co bude lepší
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2019 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako vyzera trening a aky je jeho ciel?

Ja chodim 3x tyzdenne fullbody so zameranim na silu a pridavam kazde dva tyzdne na tlakove cviky 2.5kila a 5kil na tah a drep.

Z otazky mi nie je jasne, ci menite intenzitu: napr ci ides jeden trening objemovo a dalsi intenzitu. Pokial ano a menis intenzitu/objem, tak je logicke odmakat si jeden tyzden aj objem aj intenzitu a potom zvysit vahy a odmakat to zas a tak dalej dookola.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Skurk

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2019 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Ja chodim 3x tyzdenne fullbody so zameranim na silu a pridavam kazde dva tyzdne na tlakove cviky 2.5kila a 5kil na tah a drep.

Z otazky mi nie je jasne, ci menite intenzitu: napr ci ides jeden trening objemovo a dalsi intenzitu. Pokial ano a menis intenzitu/objem, tak je logicke odmakat si jeden tyzden aj objem aj intenzitu a potom zvysit vahy a odmakat to zas a tak dalej dookola.

No já jedu klasiku objem 3x týdně fullbody, takže lepší bude jet jeden týden stejnou váhu a další týden přidat a prostě po týdnu přidávat ?
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2019 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skurk napsal:
decarabas napsal:

No já jedu klasiku objem 3x týdně fullbody, takže lepší bude jet jeden týden stejnou váhu a další týden přidat a prostě po týdnu přidávat ?

Ides kazdy trening len tie iste cviky s takou istou vahou a tie iste pocty?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2019 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Decarabas to nakousl
Trening klidne muze vypadat tak, ze v pondeli si das 10*3 s kratkou pauzou, ve stredu 5*5 s větší a v patek pojedes nadoraz tri serie po deseti ....a cely trening se stejnou vahou
A ani kdyby ses kazdy den drzel stejneho schematu tak neni nutne pridavat, staci zkracovat pauzy
Obecne je pridani vahy jenom jedna z možnosti jak se zlepsit ( dalsi jsoupridat opakovani, pridat serie, ubrat pauzy a nebo prodlouzit cas serie tempem zvedani)

Rychle na stránku:

Přejdi na: