|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moth dont care
|
Zaslal: po prosinec 31, 2018 5:23 pm Předmět: Přidávání váhy |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak je nejlepší přidávat váhu. Cvičím 3x týdně , tak jestli je dobré každý trénink přidat malou váhu , např. 0.5 kg , nebo jet týden stejné váhy a další týden přidat + 1,5kg ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Skurk
|
Zaslal: pá leden 04, 2019 12:18 pm Předmět: |
|
|
To by mě taky zajímalo, jestli je lepší přidávat postupně po malých váhách (např. každý trénink + 0,5 kg) nebo jet třeba týden stejně a další tam naložit víc o 2 kg třeba, co bude lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 04, 2019 12:22 pm Předmět: |
|
|
Ako vyzera trening a aky je jeho ciel?
Ja chodim 3x tyzdenne fullbody so zameranim na silu a pridavam kazde dva tyzdne na tlakove cviky 2.5kila a 5kil na tah a drep.
Z otazky mi nie je jasne, ci menite intenzitu: napr ci ides jeden trening objemovo a dalsi intenzitu. Pokial ano a menis intenzitu/objem, tak je logicke odmakat si jeden tyzden aj objem aj intenzitu a potom zvysit vahy a odmakat to zas a tak dalej dookola. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Skurk
|
Zaslal: pá leden 04, 2019 12:36 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Ako vyzera trening a aky je jeho ciel?
Ja chodim 3x tyzdenne fullbody so zameranim na silu a pridavam kazde dva tyzdne na tlakove cviky 2.5kila a 5kil na tah a drep.
Z otazky mi nie je jasne, ci menite intenzitu: napr ci ides jeden trening objemovo a dalsi intenzitu. Pokial ano a menis intenzitu/objem, tak je logicke odmakat si jeden tyzden aj objem aj intenzitu a potom zvysit vahy a odmakat to zas a tak dalej dookola. |
No já jedu klasiku objem 3x týdně fullbody, takže lepší bude jet jeden týden stejnou váhu a další týden přidat a prostě po týdnu přidávat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 04, 2019 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Skurk napsal: | | decarabas napsal: | Ako vyzera trening a aky je jeho ciel?
Z otazky mi nie je jasne, ci menite intenzitu: napr ci ides jeden trening objemovo a dalsi intenzitu. Pokial ano a menis intenzitu/objem, tak je logicke odmakat si jeden tyzden aj objem aj intenzitu a potom zvysit vahy a odmakat to zas a tak dalej dookola. |
No já jedu klasiku objem 3x týdně fullbody, takže lepší bude jet jeden týden stejnou váhu a další týden přidat a prostě po týdnu přidávat ? |
Ides kazdy trening len tie iste cviky s takou istou vahou a tie iste pocty? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 04, 2019 3:53 pm Předmět: |
|
|
Decarabas to nakousl
Trening klidne muze vypadat tak, ze v pondeli si das 10*3 s kratkou pauzou, ve stredu 5*5 s větší a v patek pojedes nadoraz tri serie po deseti ....a cely trening se stejnou vahou
A ani kdyby ses kazdy den drzel stejneho schematu tak neni nutne pridavat, staci zkracovat pauzy
Obecne je pridani vahy jenom jedna z možnosti jak se zlepsit ( dalsi jsoupridat opakovani, pridat serie, ubrat pauzy a nebo prodlouzit cas serie tempem zvedani) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|