Bolest břicha při cvičení

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest břicha při cvičení  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest břicha při cvičení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwasyx0

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 10:33 pm    Předmět: Bolest břicha při cvičení Odpovědět s citátem

Dobrej,

pokaždé od té doby co jsem začal znovu cvičit (2 měsíce) a začnu třeba sedy-lehy nebo jakýkoliv cvik na břicho, tak se první serie dá odcvičit v pohodě ale po chvili začne vystřelovat celkem velká bolest do spodní části břicha, především na levé straně. Vždy si dokážu nahmatat takovou bouli, která pulzuje , pod nejspodnějším z těch 6ti svalů "pekáče".

Když se to stalo poprvé, zrovna sem zvedal činku na biceps a vystřelila mi neskutečná bolest do břicha, 5 minut jsem jen ležel na lavici a snažil se popadnout dech (byla to superserie s břichem, takze hnedka po odcvičení) a od té doby jsem to zkusil jen 2x, nikdy už to neselhalo ale cítím to hned po první serii a bojím se cvičit další. Po čase to zmizí, ale i těd to můžu pod tím spodním svalem trochu nahmatat.

Břicho bych opravdu rád cvičil, má někdo nějakou radu, co bych měl dělat? Popř. koho se zeptat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kýla?
qwasyx0

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Kýla?

To si právě nemyslím, jelikož s tím bych se nemohl hýbat, cítil bych to furt (podle toho co o tom vim) a já to fakt cítím jen když cvičím to břicho.
Saphenus

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 4:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nefilozofuj a chod na vysetrenie. z toho co hovoris to naozaj vyzera ako kyla
Olafekk

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

může to bejt jenom náběh na kýlu, ze začátku se to přesně takhle projevuje, že to bolí jenom při tlaku na břicho, ale časem se ti to vyvalí a to už bude pozdě, takže co nejdřív k doktorovi :)
qwasyx0

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olafekk napsal:
může to bejt jenom náběh na kýlu, ze začátku se to přesně takhle projevuje, že to bolí jenom při tlaku na břicho, ale časem se ti to vyvalí a to už bude pozdě, takže co nejdřív k doktorovi :)

A měl bych jít ke klasickému doktorovi nebo k odbornému?
Saphenus

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za obvodakom ktory sa na to pozrie vysetri a ked to bude kyla tak ta potom posle na chirurgiu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se mi stává něco podobného - naposledy ve středu taky trochu u bicepsu do levé části spodního břicha, ale kýlu určitě nemám
Saphenus

PříspěvekZaslal: čt prosinec 12, 2013 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ked si pod tehlickami vie na jednej strane nahmatat dajaku "bouli ktera pulzuje" tak to naozaj vyzera na prietrz ( + teoreticky aj na kopu este dalsich nepravdepodobnych diagnoz) v tom mieste. vystrelujuca bolest nemusi znamenat este nic ( aj mna to sem tam dakde na bruchu zaboli) ale on tu spomina nieco uplne nie ako iba bolest.
poradil som mu ako som najlepsie vedel a zvysok je na nom. za vysetrenie nic neda a je lepsie sa na to odborne pozriet ako to zanedbat.
Martin1512

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2019 6:44 pm    Předmět: Posilování Odpovědět s citátem

Ahoj chci se zeptat před dvouma dnama sem posiloval biceps domaci cviceni a po dvou dnech mne poboliva podbrisko neni to velka bolest jen takove skubani nebo trhani male jak sem v klidu a sedim v dobre poloze tak to nic nedela muze to bejt namozenej nejakej sval je to nad trislem po leve strane trislo mne neboli nic jen tam kde pisi obcas ... co nato pomuze dekuji ...Martin

Rychle na stránku:

Přejdi na: