Ahoj všem.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ahoj všem.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Ahoj všem.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wolf Ladislav

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2018 6:03 pm    Předmět: Ahoj všem. Odpovědět s citátem

Ahoj všem. Potřeboval bych prosím poradit. Měřím 183 a mám 103 kg a 39 let. Pracuju jako kuchař. Rád bych si vypracoval velké ruce a široká ramena a přitom shodil pneumatiku. Jde to nějak skloubit dohromady? Jak cvičit a co brát? Momentálně ve volnu činky 40 až 90 minut, koloběžka v průměru 10 km, beru bcca a nějaký proteinový nápoj. Všem moc děkuji za jakékoliv rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2018 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravidelně se hýbat nebo cvičit aspoň 3-5x týdně.

Změnit jídleníček (nejíst kraviny, ale kvalitní stravu - maso, vejce, rýže, brambory, luštěniny, zelenina, ovoce) shazuje se v kuchyni, ne v posilovně ;-) Navíc jako profi kuchař by si tohle měl mít velmi jednoduché.

Dokud nebudeš mít tento základ vyřešený, nějaké BCAA nebo proteinový drink nijak nepomůže.
Rambotakyzacinal

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2018 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidně můžeš zároveň přibírat svaly a hubnout tuk, jen musíš mít výborně zmáklou stravu, žádné cukry a cheatování.

Rozepiš víc svůj jídelníček a trénink.
Lovec Altu

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2018 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rambotakyzacinal napsal:
Klidně můžeš zároveň přibírat svaly a hubnout tuk, jen musíš mít výborně zmáklou stravu, žádné cukry a cheatování.

doufam, ze ta fotka bude aspon stat za to
KrystofK

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2018 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rambotakyzacinal napsal:

Tvůj blog je pěkná snůška sra*ek rambo, považuješ se za experta, když napíšeš lidem aby žrali zeleninu?
ygg

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2018 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rambo se tady klasicky snaží dohrabat se ke svým vytouženým 10 ... nebo kolik jich je potřeba ... postům, takže holt plevelí. I když zase mu nutno uznat, že v porovnání s podobnými snaživci to nedělá až tak idiotsky.
ado41

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2019 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyškrtnúť jednoduché sacharidy a zakomponovať silový tréning. Zo začiatku samozrejme sa naučiť techniku a potom pridávať váhy.
OukyDouky

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2019 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ado41 napsal:
Vyškrtnúť jednoduché sacharidy a zakomponovať silový tréning. Zo začiatku samozrejme sa naučiť techniku a potom pridávať váhy.

Ty jo já nevím s tímhle doporučováním silového tréningu do diety / vln. Mne to třeba funguje moc pěkně, ale nemyslím si že je to věc pro každého a u fitness lidí co nejsou silově založení to taky může dopadnout pěkně blbě.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2019 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OukyDouky napsal:
ado41 napsal:

Ty jo já nevím s tímhle doporučováním silového tréningu do diety / vln. Mne to třeba funguje moc pěkně, ale nemyslím si že je to věc pro každého a u fitness lidí co nejsou silově založení to taky může dopadnout pěkně blbě.

nemel by se plest dohromady silovy trening pro ziskani sily a silovy trening pri hubnuti
pri hunuti jde o to, ze lepe funguji kratsi serie aby primarni zdroj energie byl ATP a ne glykogen, ktereho je v dusledku snizeni (obvykle) sacharidu malo
to samozdrejme vede k pouziti tezsich vah nez pumpovani s vahami pro 12+ reps
(aby bylo jasno, vubec nemam na mysli schema 10x3 s 85% maxima, ale spis se 70%, coz odpovida cca 10 opakovani kdyz je osoba na vrcholu sil, ovsem v diete by to bylo rekneme 6)
jina vec, a samozdrejme velmi dulezita, je mit zvladnutou techniku cviku
zobecnil bych to, vzit si vahu pro 6-8 opakovani a udelat s ni spoustu "rychlych" trojek
( nebo pro deset a jet petky)
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2019 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

-> Ustinov: Nějak podobně mi to funguje na vzpěračském treninku. I s nízkejma cukrama jsem schopen jej odcvičit, s mírným progresem a maximálně u poslední disciplíny uberu opakování.

Rychle na stránku:

Přejdi na: