Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 444, 445, 446  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2019 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozrel som si tvoje videjca, aby som si overil pociatocnu fazu predspevnenia zo stoja k a nerobis ju. Ja tiez nie ale ospravedlnujem si to tym, ze este bude casu dost sa to doucit. Predspevnenie a aktivne pritiahnutie k cinke by malo aktivovat vsetky svaly, snad sa najde niekto povolanejsi s podrobnejsim vysvetlenim.

Pozri toto videjco, je tam cca popisane to, co sa snazim neodbornym jazykom povedat vyssie...
http://www.kb5.cz/2015/11/skola-sily-30-mrtvy-tah-s-velkou-cinkou-video/

Mal by si si spisat vsetko, co pri DL robis, napriklad ja som sa nestacil cudovat, ako sa mi DL zlepsil, ked som zacal zvierat podlahu prstami na nohach...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2019 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
...

Vďaka za odkaz, video som myslím už videl. On problém je, že ten prístup k činke je, aspoň čo všímam pomerne individuálna záležitosť. Mne práve pomôže predspevnenie až keď reálne držím činku. Napr. toto si neviem vôbec predstaviť s trhačkami alebo na viac reps.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2019 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem, vyskusaj si to pri nejakych lahsich vahach pri single liftoch. Pointa je v tom, ze zapojis aj zadok od sameho zaciatku, je zapojeny aj pri skloneni k cinke a s trochou treningu zostane zapojeny aj pri jej dvihnuti.

No ved overim si to mozno dnes sam na sebe, 150kg caka!
Dave1913

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2019 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem se zpevňoval až při držení činky, ale po kamarádové radě, že se líp zpevníš, když seš narovnanej, jsem to taky zkusil a je to mnohem lepší.
Mrkni se mě na videa. Nadechnu se a zpevním narovnanej a až pak zvedám činku.
To, že zpevnění je mnohem lepší můžu dokázat tím, že první opakování je mnohem lehčí, než druhý, který se nadechuju a zpevňuju předhnutej.
Eror

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2019 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Taky jsem se zpevňoval až při držení činky, ale po kamarádové radě, že se líp zpevníš, když seš narovnanej, jsem to taky zkusil a je to mnohem lepší.
Mrkni se mě na videa. Nadechnu se a zpevním narovnanej a až pak zvedám činku.
To, že zpevnění je mnohem lepší můžu dokázat tím, že první opakování je mnohem lehčí, než druhý, který se nadechuju a zpevňuju předhnutej.

Pod toto sa podpisujem tiež :) pri dl robím každé opakovanie v sérii ako single, vždy začínam zhora.
Každému ale môže sedieť niečo iné.
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2019 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky kucí za rady.

Drepy:
1x6x20kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x170kg belt on, wraps on
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x230kg
1x5x200kg
https://www.instagram.com/p/BvLZt0vHjpP/ prvé videjko je 230ka, druhé, keď swipnete, tá posledná sérka s dvestovkou

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
3x2x145kg video pribudne neskôr

Na viac nebola nálada ani morál a ani dôvod

Hodnotenie tréningu: Uf, konečne mi nešlo rozmetať nohu po okolí ako pri stepovaní po mínovom poli, keď som si pomotal wrapy.
Odpuchla mi konečne noha, už mi skoro vidieť členok a začalo mi v ňom zas praskať, keď chodím po schodoch Keď som mal nohu ako hrošie mláďatko, ani v ňom nepukalo... Tak som veľmi opatrne, relatívne voľne motal wrapy na pokrčenú nohu a až na pár momentov som necítil žiadne tlaky, ani bolesti a dalo sa s tým drepovať. Môžme polemizovať, či mi potom tie wrapy niečo dávajú, ale ja osobne myslím, že áno. Minimálne mám vzadu za kolenom guču namotávky, ktorá ma zdola nakopne.
Po 230ke som chvíľku dumal, že ešte pridám, ale nebolo dosť ľudí na spot a len so Štúrom za sebou som to nechcel riskovať. Tak som si dal 5 opakovaní s 200kou, nech zistím, ako sa vlastne ide s wrapmi niečo iné, ako jednotky. A v pohodke, ešte nejaké jedno opakovanie by sa tam našlo, ale načo.

Potom benche. Dvojky so 145 je taký Štandard, keď uvážim,že som mal rebrá na šalát z opasku a ťažko sa mostovalo a že legdrive neexistoval, tak som celkom rád. Video pridám zajtra. Dúfal som aspoň v jednu trojku, ale nádrž už bola prázdna, aj tak dobre.

Prvý pokus na drepoch s 230kou skončil fiaskom. Štúr mi nezatiahol poistku na jednej strane, takže som vykročil zo stojana, činka sa naklonila a už pršali kotúče z jednej strany. Prvý prúser som ustál a potom už na mňa skočil Štúr a pridržal mi činku, nech sa nepreváži úplne a hodili sme to do stojana Naladilo ma to veeeeľmi optimisiticky pred ďalším pokusom, fakt.
Potom benche, naložený prvý pokus so 145, zaprel som sa, dvihol to, jebs, to isté Ten retard mi miesto 15ky dal na jednu stranu 10ku Je to skurvený sabotér, chcel som mu vynadať, ale včera sa mu podarilo PR, drepol 180 kilo. Tak som sa rozhodol nekaziť mu náladu

Šok! Na recepciu vraj miesto novej borky prijmú borca! Dafuq? Odkedy na recepcii fitka pracujú chlapi, čo je to za trapas? Uznám to len Lupačovi v Eagle, lebo sa ho bojím, ale u nás v bežnom komerčnom fitku? Som sklamaný týmto rozhodnutím a nielen ja, ako bude Štúr sliziť, keď bude na recepcii miesto Rasputinky nejaký trapko? Celé zle!

vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2019 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkných 5x 200, už z toho začíná být objemová váha ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2019 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
pěkných 5x 200, už z toho začíná být objemová váha ;)

Mhm... s wrapmi To nie je práve top ukazateľ.

Sľúbené video z bencha:
https://www.instagram.com/p/BvN-y1wHO3_/

decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2019 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dédlift objem:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x170kg belt on
1x1x200kg
3x4x200kg

Doťahy spod kolien:
3x3x200kg trhačky

Leg press:
1x10x150kg
3x10x230kg

Bench press objem:

1x6x60kg
1x6x100kg
1x2x120kg
1x7x130kg PR
https://www.instagram.com/p/BvQjX8lHWl-/ challenge pre Vlka
2x5x130kg

Brucho:
3x20

Hodnotenie tréningu: V piatok sa do gymu nedostanem, lebo cestujem na Moravu, tak som si dovolil trošku viac to rozbehnúť a trochu sa potrápiť. Verím, že do pondelkových drepov to bude zregenerované. Iba žeby nebolo.
Mŕtvola v prdeli ešte furt. Jednak som bol uťahaný z tých ťažkých jednotiek z posledného piatku a drepov v pondelok, jednak som vôbec necítil spojenie telo-hlava. Na videu som videl, že kolená o trooošku lepšie, ale stále tam je ten istý problém. Došlo mi, že stojím stále dosť široko a proste na takýto postoj nemám mobilitu, lebo som stará kreatúra so zatuhnutými kĺbmi. Keďže nie som žiadny Van Damme, je čas vysrať sa na roznožky a skúsiť sa postaviť užšie.
Mimo toho to ale šlo celkom dobre, ani ma to moc neodrovnalo, mal som ešte dosť energie na doťahy. Štúr prelomil mŕtvolovú stagnáciu a potiahol 190. Skúsil aj 200, vyzeralo to spočiatku nádejne, ako keby som ja skúsil prevrátiť autobus plný tučných detí - ani s tým nepohol
Na drepy som nemal vôbec chuť a povedal som si, že pošetrím stred tela a dám legpress. V skutočnosti som proste lenivý kkt, len som si to musel odôvodniť Striedal sa tam s nami nejaký mladý mensfyzík, čo nemá lýtka. Vraj na 150g sacharidov tam fungoval v supersetoch legpress-výpady Tak sme mu so Štúrom porozprávali, kto koľko sladkého zjedol, koľko cca čokolády si dáme po tréningu a ako máme radi veterníky. Chlapca skoro jeblo a sliny mu viseli ako bernardínovi, ale tak sám si vybral svoj "šport"
Potom benche. Vlk ma silno vyhecoval svojimi frajerinami na tlakoch, tak som si povedal, že ho skúsim poinšpirovať ja. Či sa to podarilo, to musí povedať on. Každopádne PR Zvyšné dve série už ma vrátili zas na zem a už tam padli len vytrápené 5ky
Dali sme si aj brucho, lebo nejaká nová mladá legína, čo prišla s mladšou verziou Kojaka, ktorému sa blyšťala lebka ako diskoguľa, tam robila príťahy v predklone. Jak mala riedke presvitajúce legíny, dala nám možnosť nahliadnuť... do tajov... jej technicky cvičenia, ehm... V srdci nám zasvietila dúhové dobro, toľko lásky nám venovala...

Inak sa ale tréning niesol v znamení smradu dvakrát prekysnutej kapusty, do ktorej sa niekto vysral, pretože sa nejak pokurvil odtok pri bare Rasputinka to skúsila prebiť osviežovačom vzduchu, výsledkom bola aróma hovna, postriekaného Chanelom 5. Chvalabohu ma to až tak netrápilo, v priebehu tréningu sa aj z mojej pôvodnej osprchovanej voňavosti stávala upotená lepivá smradľavosť, tak som odtoku nemal čo vyčítať.

Naposledy upravil decarabas dne čt březen 21, 2019 9:50 am, celkově upraveno 1 krát
MK1994

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2019 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Dédlift objem:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x170kg belt on
1x1x200kg
3x4x200kg

Doťahy spod kolien:
3x3x200kg trhačky

Leg press:
1x10x150kg
3x10x230kg

Bench press objem:

1x6x60kg
1x6x100kg
1x2x120kg
1x7x130kg PR
2x5x130kg

Brucho:
3x20

Hodnotenie tréningu: V piatok sa do gymu nedostanem, lebo cestujem na Moravu, tak som si dovolil trošku viac to rozbehnúť a trochu sa potrápiť. Verím, že do pondelkových drepov to bude zregenerované. Iba žeby nebolo.
Mŕtvola v prdeli ešte furt. Jednak som bol uťahaný z tých ťažkých jednotiek z posledného piatku a drepov v pondelok, jednak som vôbec necítil spojenie telo-hlava. Na videu som videl, že kolená o trooošku lepšie, ale stále tam je ten istý problém. Došlo mi, že stojím stále dosť široko a proste na takýto postoj nemám mobilitu, lebo som stará kreatúra so zatuhnutými kĺbmi. Keďže nie som žiadny Van Damme, je čas vysrať sa na roznožky a skúsiť sa postaviť užšie.
Mimo toho to ale šlo celkom dobre, ani ma to moc neodrovnalo, mal som ešte dosť energie na doťahy. Štúr prelomil mŕtvolovú stagnáciu a potiahol 190. Skúsil aj 200, vyzeralo to spočiatku nádejne, ako keby som ja skúsil prevrátiť autobus plný tučných detí - ani s tým nepohol
Na drepy som nemal vôbec chuť a povedal som si, že pošetrím stred tela a dám legpress. V skutočnosti som proste lenivý kkt, len som si to musel odôvodniť Striedal sa tam s nami nejaký mladý mensfyzík, čo nemá lýtka. Vraj na 150g sacharidov tam fungoval v supersetoch legpress-výpady Tak sme mu so Štúrom porozprávali, kto koľko sladkého zjedol, koľko cca čokolády si dáme po tréningu a ako máme radi veterníky. Chlapca skoro jeblo a sliny mu viseli ako bernardínovi, ale tak sám si vybral svoj "šport"
Potom benche. Vlk ma silno vyhecoval svojimi frajerinami na tlakoch, tak som si povedal, že ho skúsim poinšpirovať ja. Či sa to podarilo, to musí povedať on. Každopádne PR Zvyšné dve série už ma vrátili zas na zem a už tam padli len vytrápené 5ky
Dali sme si aj brucho, lebo nejaká nová mladá legína, čo prišla s mladšou verziou Kojaka, ktorému sa vlyšťala lebka ako diskoguľa, tam robila príťahy v predklone. Jak mala riedke presvitajúce legíny, dala nám možnosť nahliadnuť... do tajov... jej technicky cvičenia, ehm... V srdci nám zasvietila ´dúhové dobro, toľko lásky nám venovala...

Inak sa ale tréning niesol v znamení smradu dvakrát prekysnutej kapusty, do ktorej sa niekto vysral, pretože sa nejak pokurvil odtok pri bare Rasputinka to skúsila prebiť osviežovačom vzduchu, výsledkom bola aróma hovna, postriekaného Chanelom 5. Chvalabohu ma to až tak netrápilo, v priebehu tréningu sa aj z mojej pôvodnej osprchovanej voňavosti stávala upotená lepivá smradľavosť, tak som odtoku nemal čo vyčítať.

Kam na moravu se chystáš? když budeš v OL, tak s tebou rád dám trénink :D
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2019 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MK1994 napsal:
Kam na moravu se chystáš? když budeš v OL, tak s tebou rád dám trénink :D

Rymice Musketierske veci, nie civilne/powerlifterske zalezitosti.

vlk#

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2019 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Bench press objem:[/b]
...
1x7x130kg PR

congratzz... tohle už je tak daleko, že už je to možná příliš daleko a máš lepší dynamiku než já na 125.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2019 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten benc je luxus, sakra!
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2019 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč neskutečný!!

A s tou mrtvolou, nevzdávej to! Dělej mobilitu kyčlí, taky ji mám naprd, ale dělám co můžu
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 21, 2019 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty nepomery me vzdy prekvapi.
Ja bych u benchu mel problem s 7x130 ale na 2ky dam 160 v poho.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 444, 445, 446  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: