|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tetovanie |
| mam jedno a staci mi |
|
1% |
[ 1 ] |
| mam jedno a chcem dalsie ! |
|
18% |
[ 11 ] |
| nemam, ale uvazujem o nom |
|
32% |
[ 19 ] |
| nemam a neuvazujem o nom |
|
31% |
[ 18 ] |
| mam, ale uz sa mi nepaci a chcem ho dat prec |
|
1% |
[ 1 ] |
| nemam a nepaci sa mi ani na druhych |
|
13% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bucci

|
Zaslal: po březen 07, 2005 7:56 am Předmět: |
|
|
mam, motor HD ´79 a do dneška mam motorky moc rád
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po březen 07, 2005 8:06 am Předmět: |
|
|
Tetovanie nemam... Ale kazdopadne xcem. Ja osobne som skvor za biomex motiv... nieco na sposob H.R. Gigera. Alebo neaku skull na rameno.
|
|
| nahoru |
|
 |
smee

|
Zaslal: po březen 07, 2005 2:57 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | ..DOKONCE I MOJE MILOVANA ANASTACIA MA TETOVANI. DOUFAM, ZE SI NEMAZE BICEPS, TO BY MNE SRALO. |
Bol si aspon na jej koncerte hade? :) Ze som ta tam nevidel..
Teda pokial Anastacia neni ta tvoja labradorka..
|
|
| nahoru |
|
 |
Lobo100+

|
Zaslal: po březen 07, 2005 11:04 pm Předmět: |
|
|
Ales, tak to ta teda moc nechapem... tatoo je predsa velmi silna sucast kultury skinheads, v mojej parte je vacsina chalanov pokerovanych az na mna, mne sa to preoste nelubi ale kecat picoviny typu ty mas kerku, tak to nieco znamena /z inteligencneho hladiska/, ty vole tak to je fakt sila  beriem, ze pre mnohych je kerka nejaky vyrazom nizsich socialnych tried, ale nedokazem pochopit ako niekto /ovzvlast skinhead/ dokaze napisat nieco take _________________ Krční páteř rupne, když se na ní dupne
Naposledy upravil Lobo100+ dne po březen 07, 2005 11:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po březen 07, 2005 11:05 pm Předmět: |
|
|
| smee napsal: | | Miguelito napsal: | | ..DOKONCE I MOJE MILOVANA ANASTACIA MA TETOVANI. DOUFAM, ZE SI NEMAZE BICEPS, TO BY MNE SRALO. |
Bol si aspon na jej koncerte hade? :) Ze som ta tam nevidel..
Teda pokial Anastacia neni ta tvoja labradorka.. |
NEBYL... KONCERTY MOC NEMUSIM. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 08, 2005 3:14 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Zatim mám asi 9 menších kérek na jedný ruce, teda ono to vypadá jako tři veliký. Chystám dát komplet celou roku. Líbí se mi to jako prase. Hlavně když sou ktomu pazoury i namáklý. Co tomu řeknu až mi bude 50 je mi jedno. Teď se mi to líbí. Co příde za 27 let zatim neřešim. Stejně to nemá cenu. Jinak mám vlastní kérky, né katalogový věci. To mě nebere - může to mít každej. Je lepší bejt origoš
| ...origoš už seš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel_P

|
Zaslal: st březen 09, 2005 4:35 pm Předmět: |
|
|
Ad tetování ženskejch nad prdelí - nejhorší jsou ty ornamenty přes celou zadnici. - hnus. Nelíbí. _________________ Pavel_P: Princ z fešákova.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: st březen 09, 2005 11:21 pm Předmět: |
|
|
kdo cu co smazal? Nejak nemuzu najit co jsem psal. Jak je to teda s dedou a jeho teotvanim tetovanim, ktery esesaci nemeli. Nebo s dedou co byl v koncentraku a pak se stal esesakem.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: čt březen 10, 2005 8:08 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | kdo cu co smazal? Nejak nemuzu najit co jsem psal. Jak je to teda s dedou a jeho teotvanim tetovanim, ktery esesaci nemeli. Nebo s dedou co byl v koncentraku a pak se stal esesakem..... |
Hledej v sekci " Na smazani"
|
|
| nahoru |
|
 |
vrb
|
Zaslal: st únor 15, 2006 2:47 pm Předmět: |
|
|
zdravim
CHci se nechat potetovat někde na ruce kolem ramene, rád bych vybral místo, které se nejméně roztahuje/smršťuje pro případ změny postavy, v 19 letech, když jsem začínal s cvičením jsem měl obvod bicepsu 28cm, teď mám 38 cm a rád bych se dostal někam přes 40, pokud možno 45cm (nevyrýsovaných). takže změna obvodu paže se mi může změnit +-10 cm, nerad bych aby to vypadalo pokaždé jinak.
které místo byste mi doporučili? uvažuji zatím o dolním konci deltového svalu, nebo jestli nebude lepší ta jamka pod ním, bude to rovnostranný trojúhelník asi 6 cm špičkou dolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: st únor 15, 2006 4:10 pm Předmět: |
|
|
zalezi co chces,doporucuju tribal,pze s tim muzes porad hybat,roztahovat apd,stejne rika se,kdo ma kerku,jde do 6timesicu na dalsi.... _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st únor 15, 2006 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | | zalezi co chces,doporucuju tribal,pze s tim muzes porad hybat,roztahovat apd,stejne rika se,kdo ma kerku,jde do 6timesicu na dalsi.... |
trochu te upravim... rika se ze kdo ma kerku chce hned dalsi ... u me je to teda rok po sobe..
dej si to primo na rameno, tak aby ti to klasicky triko schovalo rukavem a nevycuhovalo to..rameno je idealni misto pro zacatek, jedno z nejmin bolestivych mist a navic by se ti to tetovani pry melo roztahovat spolu s kuzi.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
vrb
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 9:37 am Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | jeden americkej spisovatel, konkretne Truman Capote, ktery napsal vynikajici roman "In cold blood" o dvou vrazich delal pruzkum v reale a knihu napsal taky podle skutecnosti a v celach smrti stravil hodne casu... a rekl tuto vec : ze 99% odsouzenych melo tetovani driv nez vrazdili a 90% vsech veznu melo tetovani a z toho vyvodil jednu myslenku a to, ze clovek ktery si necha udelat tetovani NENI NORMALNI , nechtel tim samozrejme rict ze kazdej potetovanej je potencialni vrah jen to ze kazdej potetovanej to nema v nejakem smyslu v hlave v poradku ...
me to prjde jako dobrej namet k diskusi :-)
samozrejme to nikomu necpu jen mi prislo zajimavy to zde vyjadrit..
muj vlastni nazor radsi nereknu nebo by me tu lidi ukamenovali štenclama |
větší hovadinu jsem už dlouho neviděl, tohle je typické pokroucení statistických dat do nic neříkajícího tvaru. pokud to někomu přijde logické tak se zamyslete o čem to vlastně vypovídá a jakou to má souvislost.
jinak třeba 95,2% všech dopravních nehod v České republice způsobí střízliví řidiči a více než 99% procent z nich bylo ve střízlivém stavu ještě dříve než měli řidičský průkaz, pokud by se nám zcela podařilo vymýtit střízlivost z našich silnic, mohlo by rok 2003 přežít 1200 lidí, naproti tomu řidiči pod vlivem alkoholu usmrtili v tomto roce 111 osob, z toho vyplývá že každý střízlivý ridič si neváží lidského života, a pokud v tomto stavu usedá za volant je z něj potenciální vrah.
|
|
| nahoru |
|
 |
Belt
(ban)
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 9:57 am Předmět: |
|
|
je to smiesne prinz eugen. kto ma pravo hovorit co je a co neni normalne. inak fakt dobra kokotina, ten roman musel byt fakt "vinikajici".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|