Zaslal: pá prosinec 27, 2019 6:06 pm Předmět: Bolest při mrtvém tahu
Ahoj,
cvíčím už téměř rok a mrtvý tah mám technicky výborný. Bohužel mě teď u něj začala hrozně bolet pravá noha a i při malé zátěži. Taková pichlavá bolest v horní části nohy. Žádné zranění jsem neměl a už to trvá téměř 2 týdny. Snažím se to denně protahovat (to taky bolí), ale vůbec se to nelepší. I při dřepu to cítím, ale mnohem méně. Mám se to dál pokoušet rozhýbat nebo tomu dát týden klid?
Díky
Zaslal: pá prosinec 27, 2019 6:17 pm Předmět: Re: Bolest při mrtvém tahu
adamnav02 napsal:
Ahoj,
cvíčím už téměř rok a mrtvý tah mám technicky výborný. Bohužel mě teď u něj začala hrozně bolet pravá noha a i při malé zátěži. Taková pichlavá bolest v horní části nohy. Žádné zranění jsem neměl a už to trvá téměř 2 týdny. Snažím se to denně protahovat (to taky bolí), ale vůbec se to nelepší. I při dřepu to cítím, ale mnohem méně. Mám se to dál pokoušet rozhýbat nebo tomu dát týden klid ?
Díky
A máš to ....
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru