|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: pá únor 28, 2020 7:31 am Předmět: |
|
|
Vaha: 92,0 kg . vcera vecer som mal trochu zravku.
Alkojednotky: 0 (t5, m65) . pil som smutnu asketicku vodu
Cerstvy vzduch a nedostatok alkoholu ma na totalku odpalili, takze som si supol taku cca desathodinovku.
Ale prenechajme uz miesto majstrovi Ludevitovi Stur:
"Iď do sedliakovho domu, tam sa pálenka škvarí a smaží a na stole pre každého, kto by zasmädol, krčah s ňou na pohotove stojí, iď k robotníkom dajakým na pole, tam si ju vraj k posilneniu zapíjajú, navštív dajakého nezdravého v dome sedliackom, ten si vraj hriatym bolesti odháňa, príď k ich kršteniam, dokonávkam, veseliam, tam už mnohí sotvaže jazykom otáčajú, príď k trhom, k jarmokom, tam sa mnohí jako hovädá po prachu a blate oslopaní váľajú, iď na cesty, ktoré z miest, z mestečiek vedú, uvidíš, jako sa mnohí, čo ešte hore koncom stoja, domov potácajú a ešte pre posilnenie, k nejakému skoku do priekopy, z krčiažkov poťahujú: či je toto nie hnusné, hrozné divadlo, hnusnejšie a hroznejšie ešte tým, že ho všade vidíš, kam sa obzrieš, že ťa všade, keď našimi krajmi ideš, jako strašidlo sprevádza, smutnejšie a bolestnejšie ešte o to, že je to náš ľud, čo sa takto opustil, takto na seba, na svoju česť, na Boha zabudol a sa do takéhoto hovädstva pre svoj hrtan, pre svoju hnusnú telesnú žiadosť a stadiaľ nasledujúcej biedy sám dobrovoľne zamoril!" _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: pá únor 28, 2020 6:31 pm Předmět: |
|
|
Trening 31, piatok
Drepik hb . 5x5x105kg
Bencik . 92,5kg 5, 5, 4, 4, 4 PR . Oooooo 😍
Chinup . 15kg 6, 6, 5 PR
Muhehe. 🙃 #soberpower _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so únor 29, 2020 11:30 am Předmět: |
|
|
Vaha: 92 kg .
Alkojednotky: 0 (t5, m65) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne březen 01, 2020 6:49 pm Předmět: |
|
|
Vaha: 93 kg . vcera som zozral asi 5 coko cheesecakeov, nejake tiramisu... peklo.
Alkojednotky: 7 (t12, m72) . Sledovat volby a nepitsa velmi neda. Takze som bol hore do pol siestej rano a spanok horsi ako preferencie progresivcov. 😅
Aspon som dal nejaky valec a tak, nech nie som uplne tuhy. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 02, 2020 7:49 am Předmět: |
|
|
Vaha: 92,3 kg
Alkojednotky: 0 (t12, m0)
Beh som vcera vynechal, ale zato perfektny spanok, ako mimino.
Zajtra mame ofiko termin vylupnutia vylupka, ale nejako sa mu zatial nechce.
Ale uz Mr. Stur:
"A čo je to za nápoj tá pálenka ? Voda plná liehu, silice, liehu, ktorý horí a v ktorom nič, čo sa doňho položí, skazu neberie, teda nápoj pre ľudské telo jedovatý a záhubný. Keby sme všetko to nešťastie, tú biedu a hrúzu, čo už pálenka v pokolení ľudskom a menovite aj v našom národe spravila a ustavične, nepretržene ešte robí, dovedna zobrali a vypočítali, poznali by sme, že ona horšie od hocjakého moru zúrila, viacej jako ktorákoľvek morová rana nám zaškodila, proti moru sa modlíme, o jeho odvrátenie Boha prosíme, ale túto skazu sami na seba dobrovoľne priťahujeme. Pálenka hubí a na skazu privádza jednotlivcov, rodiny, obce, celé pokolenia, hubí ich duchovne a telesne." _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Naposledy upravil cohen999 dne pá březen 06, 2020 8:40 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 02, 2020 6:27 pm Předmět: |
|
|
Trening 32, pondelok
Drepik hb . 5x4x90kg . easy
Mrtvola . 145kg 3, 3, 3, 2, 2 PR . heavy, fokn heavy 😅
Bencik . 5x4x75kg . easy
Chinup bw 9x, 20kg 4, 3, 3, 3 male objemove PR heavy
pullover, pytel, strecing _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 03, 2020 7:36 am Předmět: |
|
|
Vaha: 90,7 kg . dve kilecka dole, ani neviem z coho... mozno voda.
Alkojednotky: 0 (t0, m0) . vaha sice ide dole, ale zatial nemladnem. 🤷 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Naposledy upravil cohen999 dne pá březen 06, 2020 8:40 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st březen 04, 2020 7:29 am Předmět: |
|
|
Vaha: ?
Alkojednotky: 0 (t0, m0) . a to som mal vcera brutalnu chut na pivo po celom narocnom dni, ale odolal som a posrebkaval vodu z vodovodu.
A co na to guru miernosti, osvieteny Ludevit?
"Kto pije pálenku, či sa nevysušieva s časom jeho telo, či nevybledá jako šata jeho tvár, či nezmodrievajú jeho pery, či nezostávajú jeho oči jako sklené, olovené, stĺpkovité, ktoré sa len ledakedy pohnú a hnilé sú jako duša pijakova?"
Nevysusieva, zato o bledosti by som vedel napisat traktaty. O hnilosti oci neviem nic. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt březen 05, 2020 7:42 am Předmět: |
|
|
Vaha: 90,5 kg . Mno, tak to som zvedavy, ako sa mi toto odrazi na tlakoch a drepoch zajtra.
Alkojednotky: 0 (t0, m0) . zase totalne odpaleny (po saune), zaspal som o pol deviatej pri juniorovi, potom mrtvola na gauci, o pol druhej presun do postele a vstavacka o pol siedmej. Opat takmer 10 hodin spanku... mozno aj omladnem! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 06, 2020 8:30 am Předmět: |
|
|
Vaha: 90,8 kg
Alkojednotky: 1 (t1, m1) . nie je nic zdraviu prospesnejsie, nez si dat pivo a parky. Uz pomyslenie na tuto priam nebesku kombinaciu mi robilo fyzicky dobre. Pivom som sice trosku prerusil post, ale co uz. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 06, 2020 4:35 pm Předmět: |
|
|
Trening 33, piatok
Double bell Front squat 44kg (20+24) 4x7 . asi PR, who cares.
Bencik 92,5kg 5, 5, 5, 4, 4 . PR
Chinup +10kg 9 , 7 . PR , a bola aj rezerva.
...a ponahlacka do porodnice. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so březen 07, 2020 7:09 am Předmět: |
|
|
Tak uz som dvojnasobny asketicky tatko, stiahli sme vcera so svagrikom flasticku irskej, takze:
alkojednotky:10 (t11, m11)
Vylupok 👶😁 zdravy, manzelka tiez.
...a Stur nech si streli do nohy. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 07, 2020 7:32 am Předmět: |
|
|
Gratulácia a pevné zdravie všetkým aj naďalej. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 07, 2020 8:44 am Předmět: |
|
|
Ronnie babyboom
Gratulujem a cakam recenzie, aby som sa neunahlil zbytocne s druhym _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so březen 07, 2020 9:35 am Předmět: |
|
|
Spolocenske povinnosti splnene, teraz to tam mozes napalit :D
Congratz! _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|