Pneu na kondiční trénink 80 - 120 kg Praha

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pneu na kondiční trénink 80 - 120 kg Praha  Úvodní stránka -> Trénink -> Pneu na kondiční trénink 80 - 120 kg Praha
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
OukyDouky

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2020 12:57 pm    Předmět: Pneu na kondiční trénink 80 - 120 kg Praha Odpovědět s citátem

Ahoj,
sháním do domácí posilovny pneu okolo 100 kg na kondiční trénink a kladivo. Nemáte někdo tip na to kde bych jí sehnal v Praze nebo neprodá jí někdo? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OukyDouky

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2020 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obnovuju vlákno, kdyby někdo věděl. :)
IronAndrew

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2020 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau vem auto a vyraž prostě na obhlidku. Já mám doma 300kg pneu z traktoru taky takhle náhodně odcizenou kdy jsem jim ušetřil prachy za likvidaci. Všemožné jzd a soukromé kravíny a zemědělské usedlosti tyhle věci vyrazuji. Buď se přímo zeptat jich jestli ti ji dají nebo to prostě odcizit. Bůh ti to promine, jak by řekl Tommy
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2020 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to chápu tak, že kruciální je ta Praha.

Bo že někde na chalupě v pohodě seženu vyřazené pneu od nějaké plechové agropotvory, to je pravda. Horší by bylo jak to dostat do Prahy, to se asi ani do velkého kombiku nevejde.
IronAndrew

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2020 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yggu, stačí mít kamaráda co má kouli a vozejk + prkno a naložíš to jedna báseń :)
ygg

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2020 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nepsal že to nejde, jen že zajištění dopravy je pro mnohé složitější, než tu pneu někde vysomrovat:-). Pro někoho samozřejmě ne.
IronAndrew

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2020 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to beru tak my máme 4 vozejky jenom v rodině. A kamarádi mají taky. Ono i pronájem nějaký dodávky za 500 by nemusel být tak hrozný. Ale beru že když chceš vyřazenou gumu. Tak se ti do toho nechce tolik investovat. Já dal do gumy jen něco přes 1000vku za palici od fiskar (mají nesmrtelné věci) a popravdě nejsem mma zápasník využívám to 2x do měsíce sotva. V karanténě to samozřejmě bylo víc.
OukyDouky

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2020 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi, je to tak, problém je dobrova a hlavně, že se servisy nestarají o tak velká vozidla, narozdíl od vesnic. Nemálo jsem toho obvolal. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pneu na kondiční trénink 80 - 120 kg Praha
Rychle na stránku:

Přejdi na: