Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 326, 327, 328  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2020 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poobede:
Beh s kocikom 5km 0:38:34, tep avg 139bpm . trosku som zrelaxoval na cerstvom vzduchu 😍
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 02, 2020 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 91,5kg . dal som si deli, ale aj tak slo pol kila dole. Asi ten beh.
Alkojednotky: 2 (t4, m2) . dve plznicky na nervy moje stare rozhasene.

Som si povedal, ze si poratam kilometre, takze januar 32, februar 30, marec 30. Ale vacsina s kocarom, takze ta nizka kilometraz az tak nevadi a kedze som pridal denne chodenie po schodoch, obcas aj weighted, je to tak akurat pre spokojnost.

"Z druhej strany zase proti tým, ku ktorým by sa mal s úctou, s vážnosťou držať, proti svojim svetským a najmä duchovným predstaveným, je surový a zdurný, bo tí nedávajú pálenku; z dobrého naučenia sa posmieva, naň mrmle a keď sa do očú bojí, krem očú sa na nich okrikuje."
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 02, 2020 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Corona trening 17/44, stvrtok

1H ktb floorpress 24kg 5x 4+4 . siel som tak akurat, ze som necitil lakte.
Johnson curl 20kg 3x5
Ab wheel 3x3

Cca 30 poschodi.
cohen999

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2020 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,7kg . zas volake muffiny! :D
Alkojednotky: 0 (t4, m2) . ale dnes vecer virtualny pub, takze bude volaco.

"Takýto opilec keď sa do rodiny zahniezdi, tam je po šťastí a pokoji domácom; pije muž alebo žena, všetko jedno, každý šťastie domáce podkopáva, pijú oba, zo života domáceho urobia opravdivé peklo."
cohen999

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2020 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Corona trening 18/45, piatok

Double bell front squat 44kg 3x9 . vyzivne
SLDL's 44kg 3x3+5 . prava strana zas dostala zaberacku
Zhyby bw 3, 5, 5 . test laktov . este ich citim, ale poho.

Taka smrdlacka
cohen999

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2020 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 91,7kg . cheesecake 🤦
Alkojednotky: 4+2 (t10, m8) . piatok a sobota, vaha dnesna.

Corona trening 19/46

1R ktb floorpress 32kg 5x3+3 . slo to, lakte trochu citim.

Beh s kocikom 7km 0:52:34, tep avg 141bpm, pocitovo velmi dobre.

Vcera sme si so svagrom na Bergu okrem opatrovatelky pre jeho mamu odovzdali aj nejaky kontraband, takze Paulaner ma zachranil! 😂

Naposledy upravil cohen999 dne po duben 06, 2020 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2020 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 91,3kg . vcera som zozral 3 porcie sacherovej a 1 porciu cheesecakeu so slanym karamelom. Bolo mi trosku soufl, ale nastastie som to zaklincoval jednym weizenom.
Alkojednotky: 1 (t11, m9) . badadummm

"Nie žeby niečo nahospodárili, ale prehospodária, čo zdedili, čo doniesli, čo si boli v predošlom, ešte striezlivom čase nadobudli; muž vynáša zjavne, žena potajme: zo zachovaných, zdedených, donesených peňazí, toliarov, dukátov príde rad na domáce náradia, starotcovské šaty, staré sväté knihy, keď sa to zmárnilo, príde rad na predávanie dobytka, na zakladanie zemí, na popúšťanie lúk a o chvíľu len ľud skríkne: už všetko premánili, vyšli na psotu!"
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2020 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Corona trening 20/47, pondelok

Double ktb front squat 44kg 6x6
1R press 20kg 4x3+3 . lakte OK
Johnson curl 20kg 3x5
Zhyby 4x5 . lakte OK

10 poschodi weighted.
cohen999

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2020 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coronatrening 21/48, utorok

Dnes lopatovacka a furikovacka 3 hodky u kamosa na dome, kedze odz
zajtra mozeme lopatovat a furikovat leda tak na vlastnom dome v ramci okresu...
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2020 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: ?
Alkojednotky: 3 (t3, m12)

Na slniecku ma pekne spieklo, je zo mna redneck. Zaklady sa holt buduju tazko a bolestivo.

"Čo potom? Povaľujú sa i jeden i druhý, hľadajú živnosť alebo ťažkou robotou alebo nepoctivým spôsobom, trú núdzu a naposledok padajú druhým ľuďom na ťarchu žobračkou."
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2020 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coronatrening 22/49, streda

1R swing 24kg 4x 15+15
ab wheel 4x4
Zhyby bw: som chcel, ale nevydalo, obe detvaky proti. 😂😭🤣

Beh s kocikom 5km 0:37:40, tep avg 138bpm, pohodka.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2020 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alkojednotky: 2 (t5, m14)

"A deti, keď ich majú, kamže ? Vták i zver vychovávajú svoje mladé, kŕmia a ochraňujú ich, kým nepodrastú a sami si živnosť nenadobúdajú, ale opilec ani toľko deťom neurobí, a keď všetko na psotu priviedol, urobiť nemôže, nie, on nemá lásky k svojim, nemá lásky k tým, ktorí vyšli z neho, on má len lásku ku gágoru svojmu: deti, tie nebožiatka, musia do sveta, stanú sa z nich tuláci, idú po dobrých ľuďoch, alebo musia stať do ťažkej roboty, kde zakrpatejú, často dosť biedy, dosť núdze sa natrú, dosť bitky zažijú, zdrevenejú potom, opustia sa a hynú! Spievajú si také potom: "Veje vetrík po doline, Moja mladosť len tak hynie, Len tak hynie, len tak hynie, Jako lístok v bukovine; Keď uvädne, dolu spadne, Nikto sa naň neohliadne, Ani otec ani mati, Ani sestra ani brati." Nezažili také nebožiatka toho pekného, nevinného detinského sveta, nič ony o tom nevedia, o tom raji, v ktorom sa deti zabávajú a ktorého vetríky celý náš život milostne ovievajú. Vyrástli takrečeno v cudzom svete, vychovali sa bez milostnosti rodičovskej, bez opatery starostlivej, preto aj ale často do surovosti a rozpustenosti upadajú."
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2020 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coronatrening 23/50, stvrtok

Piaty trening v rade... zajtra snad uz pokoj svaty.

Double bell ktb front squat 44kg 9, 10, 11x PR . detska vyziva
Johnson curl 24kg 3x5 . toto je velice dobry cvik, aby cloveka neseklo pri kupani vylupka. 😁
1R ktb floor press 24kg 5x 5+5 . easy
Zhyby lezecka doska bw 2x6

12 poschodi up&down...
cohen999

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2020 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coronatrening 24/51, piatok

siesty trening v rade, nakoniec ma slnko vylakalo von.
Zhyby bw 2x6 . aby sa nepovedalo, ze len kardiujem

Beh s kocikom 7km 0:51:24, tep avg 139bpm . tempicko 7:20 na pohodu.
cohen999

PříspěvekZaslal: ne duben 12, 2020 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alkojednotky: 10 (t15, m24) . dve jednotky su za stvrtok, osem za vcerajsok.

Coronatrening 25/52, nedela

Vyhanal som vcera koronu z tela jablkovicou, Devinom (bobulovy vyber), Jamesonom a Paulanerom, takze dnes len taka smrdlacka, behat mozem ist aj zajtra. 😁

1H ktb floorpress 32kg 6x4+4 . pohodka, lakte uz necitim vobec.
Pistol bw 5x 1+2 . vonku s juniorom gtg.
Zhyby 2x7

25 poschodi.

Juniorovi som kupil domov kruhy, tak sa na nich hojda, opica. 😂

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 326, 327, 328  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: