Lze z LISS cardia na MISS cardio ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lze z LISS cardia na MISS cardio ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Lze z LISS cardia na MISS cardio ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
valinor338

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2020 5:09 pm    Předmět: Lze z LISS cardia na MISS cardio ? Odpovědět s citátem

Čau, chtěl bych se na něco zeptat. Ve volné dny kdy necvičím dělám cardio (běh, ten mě baví nejvíce). Jedu lehkou intenzitu 30 minut. Nedělám to kvůli spalování kalorií a hubnutí, dělám to hlavně pro lepší kardiovaskulární systém a fyzičku. Problém je, že mě to už ale přestává bavit, 30 minut běhat i když s hudbou ob-den, prostě mě to začíná nudit. HIIT dělat nechci, cvičím často nohy a v minulosti mi HIIT dost špatně zasahoval do tréninku, tak se chci zeptat -> bude pro ten kardiovaskulární systém stejně jako LISS dobré kardio střední intenzity ?

Řekněme že bych těch 30 minut pomalejšího běhu vyměnil za 10 minut rychlého běhu, kalorie stranou, ale pro tu fyzičku, bude to stejně dobré ? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maciak

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2020 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cim rychlejsi beh tym horsie na rege a na cns ak chce seriozne behat. Sprint vie npr celkom slusne odvarit cns.
Skorej by som siel opacnym smerom a zaradil rychlo chodzu alebo indiansky beh (kombinacia beha a chodza).

Popripade rower alebo skierg od conceptu.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2020 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučoval bych ti točit různé aktivity - běh, kolo, plavání, veslo a držet se těch 30 minut. WHO třeba říká, že pro kardiovaskulární benefity ta aktivita musí trvat alespoň 10 minut nepřetržitě.
valinor338

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2020 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok dík za rady, asi bude nejlepší to měnit

Rychle na stránku:

Přejdi na: