Zdar,
zadné drepy
os x 8
os x 8
50 x 6
60 x 6
80 x 4
80 x 4
100 x 4
100 x 4
120 x 2
130 x 4
130 x 4
130 x 4
130 x 4
130 x 4
130 x 4
Sparne riadne, lialo z nás, ale dobrá robota odmakaná.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ešte áno, dobre je nám, nemusíme čakať na vhodnú os a stojan, vlastná muzika, nik nás neprudí a pod., ale podľa dohody plynule prejdeme do dvoch týždňov do fitka naspäť, keď sa ukáže, že všetko je v cajku.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Zdar,
opäť poriadne sparno, lialo zo mňa neskutočne, odcvičené v trošku ostrejšom tempe, čo nebolo úplne optimálne, lebo sa k nám nominoval ešte jeden kamoš. Na druhej strane som ho rád videl a všetko, ale predsa už máme vytvorené svoje tempo a spravili sme tak veľký kus roboty. Odišiel však dosť rýchlo, tak sme to ešte poriadne dopumpovali.
benč
25 x 12
25 x 12
60 x 6
80 x 6
100 x 4
120 x 3
140 x 1 doposiaľ bez návlekov, rýchle
150 x 2, jo!
150 x 2, 2. opáčko s doťuknutím
130 x 5, jo!
130 x 5
Cieľom bolo dať so 150kou dvoječku, čo sa podarilo, druhá síce už nevyšla, ale potešili potom dve výdatné sérky so 130, čo je opäť plus jedno opáčko naviac po dlhej dobe s danou váhou.
benč na šikmej lavičke hore hlavou
70 x 10
80 x 10
90 x 10
90 x 10
Mega pumping a navýšil som aj váhu, fuu, bralo to krásne, psoledné opáčko vždy výdatná stopka.
príťahy v predklone s veľkou činkou
70 x 10
70 x 10
70 x 10
70 x 10
70 x 10
70 x 10
Pekný tréning.
"Conor Bless"
Zdar, pěkně jedeš. Ty tlaky jsou parádní. Mě fascinuje u toho benche jak ti ta první vždycky vylítne, že to vypadá na pětku a pak " jen " dvojka ale dobré, fakt pěkný progres za ty dlouhý roky
Zdar, pěkně jedeš. Ty tlaky jsou parádní. Mě fascinuje u toho benche jak ti ta první vždycky vylítne, že to vypadá na pětku a pak " jen " dvojka ale dobré, fakt pěkný progres za ty dlouhý roky
Hehe, dík, veru, z videí to tak vyzerá, vždy sa snažím oprieť do každého opáčka v snahe o max. dynamiku, ale mám to tak na väčšine základných cvikov, že dokážem dať skôr vyššiu váhu v nie úplne ekvivalentnom pomere na opáčka, aj keď teraz sa to vcelku vyrovnáva.
"Conor Bless"
Zdar,
tréning nakoniec prebehol už dnes oproti tradičnému piatku, lebo sparing odchádza na víkend preč, tak sme to ešte stihli. Svalovka ukrutná ako dávno nie, tie šikmé benče ma rozsekali kvalitne, takže som síce chcel drieť, ale po náročnom dni som objektívne nemal až tak veľké oči.
Military press
os x xy
40 x 8
40 x 8
60 x 5
75 x 3
85 x 1
95 x 3
95 x 3
95 x 3
95 x 3
95 x 3
95 x 2
80 x 8
Ej, ušla posledné šiesta pracovná, potvora, ale inak 5 sérií troják s 95 za sebou ešte nepadlo nikdá v živote, takže opäť posun, bola to však drina, po prvej som to ružovo nevidel ale vôbec, hehe, no postupne sa stroj premazal a vcelku sa darilo. V poslednej sérii nástup s vidinou desiatich opakovaní, ale nato si ešte musím počkať, môžno potom v gyme.
bicepsové zdvihy s ezkou
os x 20
25 x 10
25 x 10
45 x 8
45 x 8
45 x 8
45 x 8
Vzhľadom na okolnosti dobrý tréning a sparing hlavne šiel ako guľa, odpracoval zatiaľ najlepší tréning na ramená v domácich podmienkach i vôbec.
"Conor Bless"
Zdar,
opäť v nie ideálnych podmienkach po dvoch dňoch návštev, upotený a ubehaný v tom dusne a nízkom tlaku, ale tréning sa nevynecháva.
zadné drepy
os x 8
os x 6
45 x 5
45 x 5
65 x 3
65 x 3
95 x 3
95 x 3
115 x 1
125 x 1
135 x 1
140 x 3
140 x 3
140 x 3
140 x 3
140 x 3
140 x 3
Fakt že drina dnes, uff, v prvej sérii som ani drepnúť nevedel, hnus, ale postupne, postupne sa človek adaptoval, až to nakoniec nebolo najhoršie a odmakalo sa dosť poctivých prac. sérií na mňa so slušnou váhou, stále v domácich podmienkach, teda no belt.
"Conor Bless"
Zdar,
benč
os x xy
50 x 8
50 x 8
70 x 4
90 x 4
110 x 4
125 x 1
135 x 4
135 x 4
135 x 4
135 x 4
V pláne bolo buď zatlačiť 160 alebo práca so 135, nakoniec som zvolil asi dobre, keďže to pocitovo od začiatku nebolo najľahšie, 4ky so 135 považujem za solídny výkon, najlepšie série boli 3. a 4., začo som ozaj rád, že padli, lebo som plánoval končiť už po tretej, ale hýbala sa najlepšie, tak sa šlo na štvrtú:).
benč na šikmej lavičke hore hlavou
80 x 5
90 x 5
100 x 5
100 x 5
100 x 5
Šikmý benč mi opäť pekne sedí, v každej sérii posledné opáčko výdatná stopka (2-3 s., krásny streč), všetko svižné a dynamické, super pocit.
príťahy v predklone s veľkou činkou
80 x 6
80 x 6
80 x 6
80 x 6
80 x 6
80 x 6
príjemné
Pekný tréning!
"Conor Bless"
Carabas len chcel byt genderovo a rasovo neutralny. Vsimnite si ze “to” nema pipika!
Ps neviem ci som ta videl takto makat niekedy v posilke.. normalne ze seriozny objem :)
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Hehe, si ma zažil v temnom treningovom období, teraz zažívam tréningovú renesanciu, hehe, ale nie, však posledné roky to žmýkam čo-to dá
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru