_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Fuj dako mi dnes nestravilo, plne brucho rozkov, koncentracia tak 50% Nejake problemi so zaludkom mam posledny mesiac ci dva :/
Anyway, na zhybovacie pr so 60 to stacilo, vsetko strikt dotiahnute. Posledna uz fakt slimacie tempo :))
Opat sa ukazala moja hrava povaha, nie ze by som si myslel ze ju vyuzijem aspon na 50% ale chcel som skusit ake je to jazdit na zavodnej masine proste a tiez o par sekund stlacit cas. Vsetko co mi na triumfe na trati prekazalo je tu vyriesene. Otazka je len ci nie az prilis hehe
Ps to “svetlo” je nalepka
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Hned po minulom treningu mi uplne vybuchol zaludok, vlastne ma stale boli, takze dieta, ziadne prezieranie. Zial vobec netusim co mi je, snad to casom odoznie - asi tolko k tej radosti.. Oi som aj mierne spavy. Vzdy poobede ma uplne vypne na hodinu.
Vonku len chcije a chcije
Po dlhej dobe firemna zranica a veru, nebolo to z mojej strany ziadne asketicke sebazapieranie. Esteze som neslopal.
Z toho dovodu fokus v gyme tak 50% ale lialo zo mna jak z drapera v najlepsich casoch
Vaha 81.3
Tie drepy a bench bude velmi dlha cesta. Tiez nepomohlo ze strava je trochu slabsia plus vcera dost silna dehydratacia. Pomaly cas zacat zaradovat aj ramena. Vcera som zozral plesnivy syr, tentokrat bola plesen neuslachtileho povodu...pre zmenu. Nastastie vyzera ze sa to vypalilo.
Lukin, dik, to je este vysledok korona preliezkoveho cvicenia ked sa nedalo robit nic ine. Myslim ze aj tu uz som prepasol najlepsi cas na pr. Tak ci onak zacal som to preklapat opat k cinkam.
Inak vitaj spat, vyzera ze treningovu variabilitu aj pristup mas podla mojho gusta tak nech sa dari :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru