Zaslal: so červenec 04, 2020 4:24 pm Předmět: Chtěl bych si koupit pásek s přezkou, nějaké tipy ?
Ahoj,
jsem dorostenec a vážím nějakých 78 a měřím 178, tudíž nejsem tlustý. Chtěl bych si zakoupit vlastní pásek s přezkou. Máte nějaké tipy ? Chtěl bych ho zakoupit cca do 1200,-. Dávám 200kg na mrtvolu a 150kg na dřep takže pásek už bude mít nějaké menší opodstatnění v mém věku.
V té cenové relaci do 1200 Kč a s přezkou asi Titanus od Lamky, nebudu sem dávat odkaz, dohledej si ... Mají tam rovný i s drobným výřezem na žebra. Sám mám ten s tím výřezem, používám to naprosto výjimečně na maxka a jsem spokojenej. Pokud bys ho používal často, měl nějaký PWL ambice nebo často cvičil maxka, asi bych zainvestoval víc a koupil si Inzer, SBD apod... Pro běžnýho cvičence ale ten Titánus stačí.
_________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru