|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 05, 2020 5:09 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | Omlouvám se, ale od tohodle nejdu. Na základě čeho jsi přišel na to, že ti půst pomáhá vydržet v infrasauně? |
Menší množství vody v těle, lepší zvládání stresu, žádný glykogen ani přepumpování- menší prokrvení ve svalech. Vše jsem cítil skrze saunu. Rozehřáty tam kde jsem byl za 20 minut, jsem teď byl na 60minutách. Proto se vše prodloužilo. |
To nedává smysl, absolutně, možná tak ten stres. Jinak jsou to pavědecké ptákoviny. Hlavně s tou vodou je to uplně naopak
PS: Tenhle log sledovat budu a taky zareaguju na každou hovadinu co napíšeš, aby se tím náhodou nikdo neinspiroval. |
Pozoruji menší tepovku a díky tomu mám i nižší tep během saunování, lepší zvládání průběhu.
Mysli si co chceš, je to tvůj názor, já ho mám jiný a tím bych to uzavřel a začal bych tu zase zapisovat své věci. Díky |
What the fuck? Ty mícháš asi 3 věci dohromady a to ještě totálně popleteně. Bavíme se ještš pořád o půstu a sauně? Protože Intermittent fasting naopak zvyšuje tepovku, což pro saunu není moc dobrý.
Stejně tak voda, to není o názoru, ale tom že jsi totálně mimo. Fighteři v saunách kolabují protože jsou vysekaní a bez vody. A ty napíšeš, že ti pomáhá odvodnění Tohle opravdu není o názory, ale že popíráš jednu ze základních funkcí vody v těle - termoregulace. |
Ono to tady v tomhle "logu" tak moc smrdi pozerstvim, ze lidi muzou vetrat jak chtej, ale stejne se to nevyvetra :) .... smutny je, ze tahle poza je do nebe volajici tragikomedie - aneb kdyz se vazne bere jen autor logu a vsichni ostatni z nej maj prd*el ..... ostatne by si mohli s Randem zalozit nejakej klub samolibejch macho borcu, kteri maji svuj svet :) |
Ty se z toho utažení a zesměšňování neponaucis..?
Tebe to poškozuje ne mě..
Každopádně nejspíše neumíš nic lepšího , tak šťastnou cestu a krásný den..
Každopádně tohle pro mě cesta rozhodně není. O dost věcí díky tomu v životě PŘIJDEŠ! BYE
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 05, 2020 5:11 am Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | Exoti tu byli odjakživa
Ale tyhle rady mi už fakt přijdou nebezpečný, odvodnit se a po delším půstu jít na dvě hoďky do sauny, magor fakt.
Ale pamatuju tu diskuze o nahazování ketózy slivovicí po x dnech bez sachrů. |
Já tohle jako rady neberu, absolutně nikomu nedoporučuji cokoliv co zkouším..vše ať si každý zkusí sám na sobě.
Já se do sauny nenutil..vše přišlo s tím. Naprosto vše. 💪👍
A jak říkám, je to můj log, Moje pravidla!
Tím bych to uzavřel a na Vás je to buď sledovat a nebo to IGNOROVAT.
BYE
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 05, 2020 9:15 am Předmět: |
|
|
Jelikoz jsi se uspesne zaradil do panoptika mistnich nejvetsich exotu, musis pocitat s tim, ze ti to tu lidi budou komentovat.... pokud nechces, aby tvuj log nekdo cetl a nemel k nemu pripominky, kup si notysek, ruzovou fixu a zapisuj si do supliku.... ale to by zas nikdo nevedel, jak dokonalej a povznesenej nad vse jsi ze? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 05, 2020 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2020 12:01 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Jelikoz jsi se uspesne zaradil do panoptika mistnich nejvetsich exotu, musis pocitat s tim, ze ti to tu lidi budou komentovat.... pokud nechces, aby tvuj log nekdo cetl a nemel k nemu pripominky, kup si notysek, ruzovou fixu a zapisuj si do supliku.... ale to by zas nikdo nevedel, jak dokonalej a povznesenej nad vse jsi ze? |
Tady alespoň vidíš, podle čeho soudíš.. pořád si myslíš, že neustále potřebuji pohlazení od někoho jiného a pochvalu..
Já ukazuji sebe a očividně zrovna tobě to nedá spát. Nedokážeš snést moji identitu, je to každopádně tvůj problém a ne můj.
Já jen píšu, že pokud mě někdo štve, tak ho nesleduji a mám po problémech. :)
Je to logické, ale očividně Vás to inspiruje , protože jinak by jste tu aktivní nebyli. :)
Tak ještě jednou.
Notýsek nechci, píšu si to sem pro sebe abych se k tomu za pár let mohl vrátit.
To že tady neustále musím rozebírat věci mimo trénink není , že bych chtěl. Jen občas ty vaše názory je potřeba trochu zkalibrovat.
Dále vaše urážení a váš výstup hodnotit nechci.
Hezký den Všem.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2020 12:04 am Předmět: |
|
|
Dnešní trénink vršku.
Jednoručky na rovné lavici
3x10
Pritahy s j.c.
3x10
Tlaky s j.c. unilaterálně
3x10
Ramena externí plus T raise
3x10+3x10
Perfektni práce.
Rychlí trénink , který byl výživný a dal mi přesně to co potřebuji.
Nakonec shrnutí půstu.
Za 5 dní 4kg dole.
Forma zatím nejlepší za tento rok, což jsem nečekal.
Teď si vklidu můžu opět najet do silové přípravy s čistým svědomím , že nejsem bůček a mé trávení je takové jaké má být..
Energie během dne Top.
Půst je hodně znát.
Jsem spokojen a určitě ho příští rok na léto ještě zařadím.
Možná o kus delší. 6-7dni plánuji.
Uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2020 5:04 pm Předmět: |
|
|
Dneska perfektní trénink nohou v tempu.
Po covidove přestávce naprosto ideální začátek.
Dřepy low bar
up to 80kg
6-8serii po 10- dneska jsem měl chuť na objem s nižší váhou.
Rumunský mrtvý tah
5x10
Horse stance squats + hero (Streč a posílení anterior chain)
3x10
Výkony na lýtka+ vznosy
5x10
Jefferson curls
2x10
Mobilita hrudníku, protažení + posílení adduktorů.
Teď sauna a vířivka a poté jedna sklenka vína z Italie s reserveratrolem. ( Primitivo)
Zítra rest a pak opět další trénink.
Do té doby se dojím a bude to fajn. 💪🛠️
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út prosinec 08, 2020 9:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2020 9:27 am Předmět: |
|
|
Včera sauna a vířivka.
60minut.
Regenerace jak má být.
V sobotu výšlap na Sněžku, tak se uvidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 12, 2020 6:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 12, 2020 6:25 pm Předmět: |
|
|
Dnes Sněžka a výšlap.
Nakonec 17km , nahoře -6,6°C , nějakých 300-400m jsem dal bez bot, skoro na vrcholu, jinak v kraťasech.
Video na youtube bude do týdne.
Pocity, naprosto báječný. Jsem rád, že nejsem další z řady povalečů a pohodlných můžu, kteří si nedopřeji pár hodin trochu jiného vzduchu a atmosféry. Kdo nezažije , nepochopí.
Zítra už snad konečně trénink !
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 12, 2020 8:01 pm Předmět: |
|
|
Tyjo ... na Snezku bez bot a v kratasech ...  to uz chce hodne velkyho fistrona .... ale je dobre, ze nejses povalec....to zas jako jo... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 12, 2020 8:59 pm Předmět: |
|
|
Dúfam, že aspoň pri orgazme nekričíš svoje meno
Btw kraťasy žiadna sláva, kraťasy nosím normálne vonku ešte aj teraz a rátam, že tak do januára mi to asi vydrží
Ale bosý nechodím, nie som hobit. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|