Doporučení trenéra (jídelníček)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doporučení trenéra (jídelníček)  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Doporučení trenéra (jídelníček)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Aleš Bel.

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2020 4:10 pm    Předmět: Doporučení trenéra (jídelníček) Odpovědět s citátem

Dobrý den, je mi 18 let měřím 182cm posiluju už 3/4 roku. Během půl roku jsem shodil +- z 90kg sádla na 68 kg s +- 13% tuku. Jídelníček jsem si dělal vždy sám, ovšem nebyl jsem si nikdy jistý kaloriemi a makry, docela mi můj dietní jídelníček nevyhovoval, věčně hlad unavenej pak šli i výkony v gymu dolů tak jsem po půl roce jídlo za poslední měsíce (3) tolik nehrotil občas cheatoval pak chvíli zase držel striktní jídelníček a tak pořád dokola, nabral něco svalů za poslední dobu i něco tuku, nedělám si iluze že teď před vánoci ještě něco naberu ,
V podstatě jsem nikdy nejel nějakou delší objemovou fázi prostě jsem z vepříka zhubl na trošičku vyrýsovanější postavu s tím že jsem za poslední dobu naplácal kousek tuku odhadem tak na 17% teď.
Cvičení ovšem neflákám cvičím 6x týdenně po 90.min silově (buď svůj split nebo ppl) za poslední dobu jsem přidal 3x týdně kardio (30 min v gymu na kole, s větší intenzitou). Z mojí situace mi teda vyplynulo že by nebylo špatné abych si sehnal někoho kdo by mě měl pod dohledem a udělal mi jídelák na míru, ovšem nevím ke komu mám jít nebo na koho se obrátit, zatím jsem přemýšlel o supertrenérovi nebo lamkovi ale co jsem se tak pročítal tak jsou tyhle jídelníčky často jen ctrlc-v. a spousta lidí tady píše že je nejlepší si jídelníček udělat samostatně. Ovšem jelikož jsem student co chce hlavně cvičit tak se nechci brodit hordou knih o výživě a radší bych někoho se zkušenostmi. V mojem okolí se nevím na koho obrátit (žiju v okolí kroměříže) tak přemýšlím právě o nějakém online COACHI, byl by tady někdo schopen mi poradit popř někoho doporučit, děkuji.
Omlouvám se za neschopnost udržet myšlenku .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2020 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Kroměříži Marie Mikšová
Ma tam posilovnu
Sestavi trening i jidelnicek

Rychle na stránku:

Přejdi na: