|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2020 6:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
since
|
Zaslal: po prosinec 14, 2020 12:47 pm Předmět: |
|
|
To si šel celou dobu jen takto ?
Jako videa máš dobré, příjemně vystupuješ, ale...
Kdyby si vynechal o těch povalečích a pohodlných mužích bylo by to ještě lepší. Je hezké, že cvičíš, pečuješ o své zdraví, ale ne každý má na to čas (práce, rodina atp).
Zkus se více zaměřit sám na sebe a míň mluvit o druhých, kor když máš v mnoha ohledech úzkoprsé názory.
Tvoje tvorba není špatná -> jen teda to poslední video o počítání kalorií jsem musel vypnout, protože ses tam choval jak hormonálně nevyrovnaná puberťačka ;-).
pokud mi budeš odpovídat (netřeba) , tak mi nemusíš přát hezký den :-).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 14, 2020 8:02 pm Předmět: |
|
|
Netuší absolútne, aké životy ľudia žijú a to nehovoríme o rodinách, kde zdravie chýba, kde je postihnutý človek, ležiaci a nevládny starý rodič/rodič, ťažké a stresujúce práce atď., atď., chlapec sa doposiaľ bez rodiny a reálne zodpovednosti len hrá na život, čo by však bolo aj do istej miery pochopiteľné, keby netlačil do každého tie spasiteľské mantry a múdra... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 1:47 pm Předmět: |
|
|
| since napsal: | To si šel celou dobu jen takto ?
Jako videa máš dobré, příjemně vystupuješ, ale...
Kdyby si vynechal o těch povalečích a pohodlných mužích bylo by to ještě lepší. Je hezké, že cvičíš, pečuješ o své zdraví, ale ne každý má na to čas (práce, rodina atp).
Zkus se více zaměřit sám na sebe a míň mluvit o druhých, kor když máš v mnoha ohledech úzkoprsé názory.
Tvoje tvorba není špatná -> jen teda to poslední video o počítání kalorií jsem musel vypnout, protože ses tam choval jak hormonálně nevyrovnaná puberťačka ;-).
pokud mi budeš odpovídat (netřeba) , tak mi nemusíš přát hezký den :-). |
Celou dobu jsem šel v kraťasech a botách, na 300-400metrů jsem si sundal i boty a šel bos.
Jinak povaleči jsem myslel ty u televize atd.. protože když máš čas, dívat se na televizi, máš čas i prinese něco místo toho udělat.
Mít čas je nejčastějí výmluva. A proto jdu dneska cvičit sice pozdě večer kolem 20:00 ale jdu, protože chci.
Jinak video o kaloriích je explozivní a bude vždycky, protože za mě je to jeden z největších mýtů co ve fitness je a proto k tomu budu i takto přistupovat, to že se ti zdá mě vystupování jako puberťácké, tak v pořádku. Já ti to neberu, lidé nejsou zvyklý na to, že člověk je autentický a svůj.
Mají rozdvojené osobnosti, což já mít nehodlám.
Autentičnost ti tvoří osobnost.
Jak já vždycky říkám, ber nebo nech být.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Netuší absolútne, aké životy ľudia žijú a to nehovoríme o rodinách, kde zdravie chýba, kde je postihnutý človek, ležiaci a nevládny starý rodič/rodič, ťažké a stresujúce práce atď., atď., chlapec sa doposiaľ bez rodiny a reálne zodpovednosti len hrá na život, čo by však bolo aj do istej miery pochopiteľné, keby netlačil do každého tie spasiteľské mantry a múdra... |
Neustále mě nepřestává překvapovat, že to pořád sleduješ, aby jsi to mohl ..... To si doplň sám..
Každopádně nevíš co jsem zažil . Každý ať si žije své životy.
Já nikoho litovat nebudu. Jak si zasaješ , tak si sklidíš a VŠE MÁ SVŮJ DŮVOD. NAPROSTO VŠE.
|
|
| nahoru |
|
 |
since
|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 2:14 pm Předmět: |
|
|
Co máš vystudované za školy a bez omáčky prosím - si upřímný a jednáš na rovinu tak napiš + Co děláš za práci ?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 16, 2020 11:51 am Předmět: |
|
|
| since napsal: | Co máš vystudované za školy a bez omáčky prosím - si upřímný a jednáš na rovinu tak napiš + Co děláš za práci ?
Díky |
Soukromí sem tahat vážně nebudu.
Každý ať si jedná podle svého.
Já upřímný jsem a nemám špatnou práci. :)
Umožňuje mi spoustu možností.
Uvedu jen , že je to práce ve strojírenství, takže nějaké vzdělání potřeba je. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 16, 2020 1:43 pm Předmět: |
|
|
Tento můj blog je cvičící.
A proto se tu bude cvičit a zapisovat.
Menší update:
Tento týden je v práci trochu náročnější.
Včera proto trénink v 21:10 do 21:30.
Jen to nejnutnější ale jsem moc rád, že jsem si ho dal!
Další trénink snad ve čtvrtek.
Tam už bych nejspíše nemusel být v práci od rána do večeřa!
Ale je to urcita fáze a jede se dál.
Kdo chce, ten si cestu najde.
Kdo nechce, ten si výmluvu najde.
That's all!
Mějte se krásně.
Silový peak bych chtěl dát snad na svátky, kde bych chtěl mít více tréninku a pak už snad od roku 2021 najedu na silovější režim, kdy bych i něco zvednul..
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2020 8:41 am Předmět: |
|
|
Včerejší fullbody bylo výživné.
Squat
4-5x5-10opak.
Kliky na kruhách
4x8opak.
pritahy s j.č.
3x8opak.
Tlaky na ramena v sedě
3x8opak.
Mobilita hrudníku, kyčlí, kotníky, krk.
Cítím se skvěle, dneska mobilita a zítra další trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2020 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 19, 2020 11:24 am Předmět: |
|
|
Jsou věci, které nepotřebují slova ani komentář!
Tohle je jedna z nich!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so prosinec 19, 2020 12:00 pm Předmět: |
|
|
Jeste fotku z ultrazvuku sis tam mel dat do porovnani _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 19, 2020 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Jeste fotku z ultrazvuku sis tam mel dat do porovnani |
Člověk, který tohle nezažil, nepochopí.
Nebudu se snižovat na tvojí úroveň a odepisovat ti stejným ,,žánrem´´.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 19, 2020 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | |
Velice výstižné Turakame, trochu mi to k tobě i sedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|