Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 299, 300, 301 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirkas8

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2020 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Drepy som si dal so stopkou, špeciálne s láskou a od srdiečka pre Jirkas-a, nech ho trošku inšpirujem.

To pro me jeste nikdo nikdy neudelal

Tak treba jednou v predaleke galaxii se mi to taky s 200 povede
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2020 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zombie drepy:
1x6x40kg
1x6x70kg
3x6x100kg belt on

Bulharské drepy s VČ:
3x10x40kg

Incline bench press:
1x5x40kg
1x5x70kg
3x5x100kg

Larsen press:
3x15x70kg

Príťahy VČ nadhmat:
3x12x70kg

Príťahy VČ podhmat:
3x10x70kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CIm_9hXh1j1/
Ďalšia veselosť v obývačke. Celkom som sa tešil, aj keď počasie je hnusná upršaná únavná mizéria a akurát v čase tréningu Matelkovci vyhlasovali nové opatrenia, takže som bol na striedačku pobavený/nasraný. Ale nakoniec to vyšlo super. Zavolal som mamu na kafe, aj nech mi trochu dohliadne na potomka, kým som pod činkou, ale aj tak sa mu v niektorých momentoch podarilo prepašovať sa pod činku Asi už zabudol na poslednú príhodu s otĺkaním makovice o kotúče. Chvalabohu mal rozum a dal si povedať a nič sa nestalo.
Zombie drepy sú fajn, páči sa mi ten cvik. Fakt je, že pri tých váhach okolo stovky sa udržím vzpriamenejší a spevnenejší, než pri klasických čelňákoch s prekríženými rukami (vzpieračský úchop neviem a než niekto funkčný začne vymýšľať, mám v piči sa to učiť, lebo to pre mňa absolútne nemá význam ). Otázka je, čo to spraví pri vyšších váhach a som v pokušení to skúsiť. Ale radšej asi nie v obývačke z pochopiteľných dôvodov.
Nohy dorazené bulharmi, to som nerobil asi dva týždne a veru mi nechýbal ten požiar, čo sa mi rozhorel v stehnách. Fuj, ale funguje to, darmo... Čo sa dá robiť, keby som chcel byť bezbolestný, sedím na gauči s pivkom. V prvej sérii ma trápia triesla, nejaké boli ubolené, neviem, či je to slabým zadkom, presilenými vnútornými stehnami, ale bol to nepríjemný pocit. Jak sa to rozohrialo, už bolo všetko ok.
Na incline benche mi mamka robila spottera Jednu sériu som natočil, ale nepridal, kde trocha podcenila váhu a po sérii sme nevedeli trafiť činku do stojana. Nič hrozné, ale nebudem ju verejne strápňovať, keď už bola taká zlatá a asistovala mi Inak to ale zvládala mega, veď mi svojho času podávala činku, keď so mnou chodila do gymu a bola veľká kamoška s Oťasom aj Vadikom Asi 5-6 rokov dozadu, než spadla z bicykla a zlomila si ruku, ako to len staršie krehké tety vedia a potom pol roka na to sa šmykla a aby si nezlomila tú istú ruku, padla na bok a zlomila si nohu Tak skončila jej fitness kariéra, čo mrzelo hlavne otca, lebo jednak vyzerala dobre, jednak nebola doma, takže mal kľud.
Larseny len so 70 kilami, tak som robil po 15 opakovaní. Veľmi ma nebavia takéto počty, ale aj to patrí do tréningu a prekrviť hrudník nikdy neuškodí.
Chrbát paráda. Tam som to v poslednom čase buď ničil ťažkými váhami alebo ojebával expandermi, tak som si povedal, že pridám trochu na opakovaniach s menšou váhou a kontrolovaným pohybom a vyšla z toho perfektná pumpa. Aj na podhmatové doťahy som chcel robiť 12kové série, ale už nebola šťava.

Erik bol zlatík a dal mi tie jeho nepoužívané 15 kilové kotúče. Na komplet naloženú činku mi to reálne pridá len nejakých 5-10 kilo, musím ešte skúsiť (ale aj 140 je viac než 135, no nie?), ale má to inú výhodu, stačilo mi včera preniesť iba 6 kotúčov a nemusel som z izby vynášať hromady menších kotúčikov. Aj maličkosti vedia potešiť. 15kilové maličkosti.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2020 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dvojpauzové drepy s expanderom:
1x6x40kg
1x6x70kg
1x3x100kg belt on
3x6x140kg

Rumunské mŕtve ťahy:

1x6x70kg
3x6x120kg

Mŕtvola:

1x3x100kg
1x1x120kg
3x3x140kg

Príťahy - expander:

3x20

Bench press:
1x5x40kg
1x5x70kg
3x5x110kg

Rozpažky:
3x20x12kg

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/CIsHxb4Bjxf/

Piatková pohodička v obývačke u Petríka Ako som spomínal, vďaka Erikovým kotúčom viem vyrobiť z činky už 140 (no, asi aj 145, ale posledné kotúčiky by držali len tak tak a nechcem riskovať, že sa mi to rozsype po izbe).
No, každopádne, na drepy som mohol prihodiť. Aj tá činka vyzerá lepšie, taká veľká a skoro ako keby som už naozaj cvičil Dvojpauzy sú strašný brutal, toto by som s 200kou neskúšal asi ani ja Iba žeby...
Zadné stehná dorazené rumunmi, tam by som asi už tiež mohol prihodiť. Takých 125-130 kilo by malo ísť v pohode.
Mŕtvy ťah úplne ľahko. Chcel som robiť len doťahy, tak som položil činku na zvyšné kotúče, ale v nestráženom momente sa celá jedna strana zrolovala dole a 70 kilo železa treslo z cca 8cm na zem. Susedia neprišli, takže luster im asi na hlavy nespadol, ale radšej som doťahy zrušil a dal normálny ťah. Iba 3x3, lebo ťažké ťahy mám v pondelok v gyme (zatiaľ, kým to náš jediný Spasiteľ a Záchranca zas nepozatvára) a nebolo treba to hrotiť.
Benche masaker. Pravé rameno stále v hajzli. Kto by to bol povedal, že na pomuchlaný rotátor nie je dobré benchovať 3x týždenne... Nečakané. Každopádne pár tréningov pauza od benchov. Uvidíme, ako zareaguje rameno a podľa toho sa rozhodnem, čo ďalej.

Malý sa mi tentoraz nikde nerozbil, ani nepotkol, Soraya mi neprebehla popred telefón pri natáčaní, úplná bieda a nuda. Dnes som si chcel dať strečing, ale bolo mi vysvetlené, že sa celá rodina ideme pozrieť na vianočne ozdobené mesto Aspoň som to ukecal na skratku cez McDonalds drive in...

decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2020 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravdepodobne posledný tréning na nejakú dobu, lebo tí naši profíci zas kujú nejaké plány so zákazom vychádzania. Tak som si to v rámci možností skúsil ešte užiť.

Drepy:
1x3x60kg
1x1x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x220kg
1x1x240kg ten bol hnusný

Sumo mŕtvola:
1x3x60kg
1x1x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
1x1x220kg
1x1x240kg
2x1x220kg
1x10x180kg

Zhyby:
3x6xCarabas

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CIz26Txh4Wh/
No, až na ten drep s 240kou celkom slušný tréning.
Pri tom nešťastnom drepe ma to hodilo dopredu, ako som stratil napätie v strede (neviem, čo bol problém, možno proste len únava alebo technická chyba), ale našťastie som to ustál a dokončil drep. Ale pekné to teda nebolo. Nevadí, teraz mi zas zavrú fitko a môžem si od takých hnusných liftov oddýchnuť.
Ťahy šli prekvapivo dobre, až potom v poslednej sérii mi nejak zlyhávala ľavá noha. Nechápem, čo to za debilina, ale pri doťahu mi skôr lockla pravá noha ako ľavá - nie v každom opakovaní, ale stalo sa to párkrát. Netuším, čo to znamená, ale vzhľadom na tie zavreté fitká to asi chvíľku nebudem musieť riešiť, lebo ma čaká len klasika z deficitu v obývačke. Jupí alebo čo...

vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2020 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkné, že dřepneš i zatáhneš 240 kg, držíš krásnou formu

to pravé koleno ti lockne dříve pokaždé od třetího opáčka, co jsem viděl, takže "občas" není přesné, možná i při těch 240, ale tam levé nebylo vidět, moje fyzioterapeutka by se zaměřila na levou nohu jestli s ní něco není nebo v poslední době nebylo, protože takto dlouhodobě a s těžkými váhami by vedlo k dalším problémům. a možná byla jenom levá v tu chvíli unavenější, přetížená po těch dřepech, nevím, jak jsi těch 240 balancoval, a po těch tazích předtím. uvidíš příště, až bude ready.
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2020 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri predošlých ťahoch som si to nevšimol, ani pri 240. Možno to len nebolo také očividné, ale ani som to necítil, ani nevidel v zrkadle, ktoré tam mám pred sebou. Pri tých 180 som to normálne videl a ten rozdiel bol fakt dosť veľký, preto som na to aj poukázal.

Rátam, že príčin môže byť hromada od zlého uchopenia činky po drobné zranenie. Sranda je, že som si to všimol v zrkadle a snažil som sa to potlačiť a ono prd, stále tá ľavá noha lockla o niečo neskôr. Dnes cítim, že pravá strana tela ťahala viac, takže tá rotácia trupu a dominancia pravej strany tam určite bola.

Ale ako vravíš, oddýchnem teraz od ťažkých liftov a potom sa uvidí, či to treba riešiť alebo to bol len nejaký momentálny error.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2020 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zombie drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
3x6x110kg belt on

Zakopávanie s expanderom v stoji:
3x10

Príťahy v predklone:
1x10x40kg
3x10x70kg

Príťahy JČ s oporou:
3x10x32kg

Biceps s VČ:
3x6x40kg

Biceps s JČ:
3x10x12kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CI4_sLChiGp/
Stále bez benchu, lebo to rameno sa nezlepšuje (alebo len veľmi pomaly), dačo som si tam asi riadne pomlel. Skúšam na to nejaké rehabky a rotátorové cviky, ale pokiaľ som tam dodrbal nejakú šľachu, chce to len čas.
Zombie drepy fajn, tam nie je žiaden problém, tak som prihodil desať kilo. Pekná pumpa na stehná, na videu vidieť, že držím v pohode vzpriamený trup, takže spodný chrbát sa má tiež dobre
Potom som vyliezol na lavicu a dal si zakopávačky s expanderom. No a myslím, že som asi zistil, prečo ľavá noha naposledy lockovala neskôr - ako som zabral ľavou nohou pri zakopávaní, skoro som sa posral a myslel som, že som si odtrhol hamstring Zjavne pri ktoromsi ťahu v piatok som si ho nejak natiahol alebo inak dodrbal a začal vynechávať pri doťahu (táto teória celkom vysvetľuje aj to, prečo som s tým doťahom začal mať očividný problém až po prvých pár opakovaniach). Sranda, že to nebolelo (v piatok), možno kvôli napumpovaniu alebo som to pokladal za únavu. Zato včera, ou jeeee Rozsah pohybu o tretinu menší, ako pri pravej nohe, nech som robil, čo som robil. Taaaakže zas rehabky Je to v hajzli, ako sa človek po pár rokoch zdvíhania detských váh začne rozpadať, resp musí robiť milión vecí, aby sa nerozpadal.
Príťahy tiež v pohode, tie základné cviky sú jediné, čo ma drží pri živote, pri zvyšných doplnkoch ma furt niečo bolí. Skončím ako tí dedkovia, čo som videl na súťaži, že nevedel vyjsť po schodoch a na stupienok víťazov mu museli pomáhať, ale jak došiel k činke, zrazu omladol, telo preplo na autopilota, zohol sa a 150 kilo vyletelo ako nič
Miesto hrudníka bicáky, lebo ma stále bolí rameno. Tak keď som zabral, zas ma zabolela bicepsová šľacha a ešte aj to rameno Takže nakoniec bicák bolel ešte viac ako bench. Ale len zo začiatku, jak som sa zahrial, už to šlo a jednoručky už boli úplne bezbolestné.

V pondelok teda fitká už zas nedostupné, čo pri momentálnom stave mojej polámanosti je asi záchrana života. Zajtra si dám ešte nejaký jednoduchý tréning podľa možností, potom tomu dám oddychový víkend a v pondelok uvidím, či dám pauzu, deload, rehabky alebo proste sa na to vyjebem a budem ležať na gauči a hniť Asi by neuškodila sauna, wellness a masáže, ale keď je všetko pozatvárané, tak mám asi smolu.

Nech celý tento zápis nie je úplne negatívny (síce plačkám, ale sú to len drobnosti a žiadne veľké bolesti ani problémy nemám, takže pohoda, len ma to obmedzuje), pochválim sa, že mám plný mrazák morky z farmy. Volal mi otec, nech mu prídem pomôcť naporcovať morku. Vravím si, že to je nejaká blbosť, otec predsa vie rozrezať kus mäsa. Pochopil som, keď som prišiel a videl toho dinosaura na stole. Nemám šajnu, čo to žralo, tipujem, že mu obetovali panny a chlapcov do dvanásť rokov. Tak teda, na stole ležala vyše 20 kilová mŕtvola tyranosaura, ktorú priniesol švagor v obrovskom igelitovom vreci ako na mŕtvoly. Netuším, ako to asi vyzeralo, keď kráčal s pytlom na pleci a odkvapkávala z neho krv, ale asi by sa to zložito vysvetľovalo okoloidúcim.
Morku sme skúšali rezať, ale to šlo len po prvú kosť, ale nie vtáčiu biedna kosť, ale regulérnu tvrdá kosť, ktorá by v pohode fungovala aj v mojej nohe Podobné problémy sa diali s kĺbmi, ktoré sme skúšali vykĺbiť, ale to by som mohol skúsiť vykĺbiť ruku Eddiemu Hallovi a malo by to rovnaký efekt. Ale boli sme v presile dvaja na jedného, tak nakoniec s hrozným praskotom to vyšlo (ten zvuk som naposledy počul, keď sme hrali rugby a po obzvlášť vydarenom tacklovaní som Renému zlomil nohu pod kolenom). Tú zdochlinu sme nakoniec rozštiepali s pomocou sekáča a kladiva, stena zajebaná od krvi, stôl zajebaný od krvi a kúskov mäsa a kostí. Otec až po lakte krvavý jak Jack Rozparovač po výlete v uliciach White Chappelu, ja traumatizovaný nadosmrti. Ale vývar bol z toho parádny, to zasa hej

cohen999

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2020 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@carabas . ramienko pobolieva? No konecne!!! KONECNE nie som sam, stary, obtloustly disfunkcny rozpadavajuci sa smutny foter.
Btw, ja ako chlapec z mesta odkedy chodievam na Sever, tak svokrovi pomaham zabijat a kuchat ovce a je to podobna zabava ako si pisal. Len teda robime to v mastali, nie v byte. A svokor nastastie vie co robi. Ja len plnim pokyny a preventivne sa otupjejavam palenkou.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2020 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Zombie drepy:
...
3x6x110kg belt on

pěkně, lehce, na to že už je to slušná kardio váha a objem.

decarabas napsal:
Skončím ako tí dedkovia, čo som videl na súťaži, že nevedel vyjsť po schodoch a na stupienok víťazov mu museli pomáhať, ale jak došiel k činke, zrazu omladol, telo preplo na autopilota, zohol sa a 150 kilo vyletelo ako nič

true story s tím ramenem je to smůla, ale je to jedna z věcí, která se skoro vždy po pár týdnech spraví.
maciak

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2020 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
@carabas . ramienko pobolieva? No konecne!!! KONECNE nie som sam, stary, obtloustly disfunkcny rozpadavajuci sa smutny foter.
Btw, ja ako chlapec z mesta odkedy chodievam na Sever, tak svokrovi pomaham zabijat a kuchat ovce a je to podobna zabava ako si pisal. Len teda robime to v mastali, nie v byte. A svokor nastastie vie co robi. Ja len plnim pokyny a preventivne sa otupjejavam palenkou.

Neboj niesi sam koho boli rameno, mna jedno 17rokov (prave) a druhe 14 rokov (lave).
Zalezi ci chces obetovat cas aby si to dal doporiadku. A ci to realne stoji zato. Mne ano tak jak chuj uz 15 rokov kazdy den rehabilitujem ramena a poslednych 10 rokov aj kolena.
Ak sa by s dojebanymi jablckami raz podari drepnut 250kg tak budem rad.

K tomuto sportu fakt patria boliestky, ale musim povedat ze silovy cvicenci su najvtrvalejsi bojovnici.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2020 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V tomto máš, Maciak, pravdu. K tomuto športu patrí nejaká tá bolesť, koniec koncov, on aj samotný tréning bolí jak sviňa, keď sa snaží človek posunúť. Je to holt nápor na telo a stres (brat sa mi stále smeje, že som začal šedivieť, zatiaľčo on, o 6 rokov starší, nemá ani jeden sivý chlp. Mám teóriu, že u mňa to je prejav tréningového stresu na telo a život so Sorayou).

Čo ma privádza k ďalšej myšlienke, že to nie je výsada silového športu, ale všeobecne každého športu, ktorý chce robiť človek aspoň trochu nadpriemerne. Ono aj do fitka môžeš chodiť šmrdlať kladky s opaskom a rukavicami a nebudeš mať bolesti - a ani výsledky.
Keď som mal desať rokov a začal som s nohejbalom, tiež mi nenapadlo, že za tých 5 rokov nohejbalovej kariéry si uženiem úpal a pobľujem sa na tréningu, ani to, že si na antuke zderiem kolená do krvi, keď sa hodím za loptou a že pri strečingu budem mať doslova slzičky v očiach.
Keď som začínal so šermom, tiež som nepredpokladal, že budem mať doslova rozsekané prsty až na kĺby, že ma bodnú mečom do úst (oh, to je moja obľúbená storka, ako som ešte v epilógu pred divákmi vypľúval krv ), že schytám aj rozdám milión úderov v rekonštrukcii bitiek, kde sa ide hooodne zvoľna podľa scenára.
Potom som začal na Cypre s behaním a mojich každodenných ranných 10km a následných 10hodín čašníkovania s táckou si vybralo svoju daň na kolenách, lebo technika behu a regenerácia je pre buzerantov
Turistika a táborenie, pfff, kapitola sama osebe, ale nocľah na snehu v spacáku, kde extrém môjho letného spacáku bol +4 a v noci padla teplota na -11 je asi najpamätnejší. To si to telíčko tiež užilo, lebo ma triaslo tak, že som skoro vyskákal zo stanu.
No a keď som začal so železom, po čase bolo tiež jasné, že si telo čo-to na pamiatku odnesie, ale robím to už nejakých 13 rokov, záťaž sa postupne zvyšuje a telo sa akotak drží, aj ke%d cítim, že nemladnem.

Holt žijeme tak, že tá telesná schránka si to odnáša. Na druhú stranu, keby sme sa každý víkend ožrali v meste s kamošmi do nemoty a zvyšok týždňa sa váľali na gauči a žrali shit, tiež by sme tomu moc nepomohli a miesto kĺbov by nám zakapalo niečo iné Tu u nás sedí už roky rokúce parta ožranov pri obchode. Plus mínus moji rovesníci. Nosy opuchnuté, oči sklenené, ksichty bordové, telá zošúverené - a sedia tam deň čo deň ožraní v daždi aj zime, na slnku aj vetre. Keď ľudské telo vydrží toto, tak mňa nejaká činka fakt nedojebe.

Mne sa včera 65 ročný otec posťažoval, že ho už pár týždňov ťahá triceps, ale že si ešte dá druhú fázu tréningu. Prvá fáza bolo 30km na stacionári, druhá fáza 200klikov, 200brušákov a 200drepov (toto s asi 10kg činkou). Toto točí 5x týždenne. Keď človek vyrastá v takom prostredí, tak asi nevie fungovať inak a zrovna vzor môjho otca je celkom ukľudňujúci, že sa to dá potiahnuť aj vo vyššom veku. Mimochodom, môj 94ročný dedo sa posťažoval, že pri každodennej rannej rozcvičke už nerobí kliky, odkedy mal zlomenú ruku, takže už cvičí len tak zľahka.

Fuj, ale som sa opustil Pointa je proste v tom, že rameno ma bolí rovnako aj po týždni bez benchu, takže jebať, dnes už zatlakujem a v kombinácii s kĺbovkou a rehabkami to pokúsim dať dohromady

Turakam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2020 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na zálade tohto historického diskurzu je nám opäť jasnejšie, prečo ti to tak ide, holt, genetika
decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 19, 2020 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Na zálade tohto historického diskurzu je nám opäť jasnejšie, prečo ti to tak ide, holt, genetika

Hej, mám genetiku jebať na to, že ma všetko bolí a ísť cez bolesť

Drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
3x10x140kg belt on

Bench press:
1x6x40kg
1x6x70kg
3x10x100kg

Deadlift:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x1x100kg
3x10x140kg belt on

Bicáky JČ:
3x10x12kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CI-OrfqhkJc/
Soraya sa chystala kamsi preč, tak som usel zrýchliť tréning a dal som len po jednom cviku na partiu. Nakoniec nikam nešla, takže... heh, no, zbytočne som šetril čas a oberal sa o gejny. Ale nevadí, aspoň som sa nedorazil pri všetkých tých boliestkach a nič som si neurval.
Na drepy sa mi nechcelo omotávať sa expandermi a dávať stopky, nuž som robil desiatkové série. Fuj kardio hnus. Fakt je to odporné, ale aspoň to odsýpalo. Môj prečudesný hamstring, ktorý bol taký lenivý pri sumo mŕtvole fungoval ako hodinky, absolútne som o ňom nevedel a nemal som zo seba pocit (ani na videu nevidieť), že by s ním čosi bolo.
Zato rameno na benchi o sebe dalo vedieť hneď. Pravdupovediac po prvej pracovnej sérii som veeeľmi zvažoval, či pokračovať. Ale tak zaťal som zuby, osušil slzy a hodil som sa na lavičku, že pokračujem. Ďalšie série už neboli také bolestivé, buď sa to zahrialo, alebo už som bol vyhecovaný a nevnímal bolesť. Skončil bench - skončila aj bolesť. Počas dňa to viacmenej necítim, ale čokoľvek tlakové bolí jak hovädo. Mažem to, rehabilitujem, uvidíme.
A nakoniec mŕtvoly. Tie sú v desiatkových sériách ešte väčší nezmysel ako drepy Tu a tam sa mi podarilo dobre mrdnúť s tým o zem, ale susedia asi neboli doma, takže pohoda Ak boli, tak sú nekonečne tolerantní.
A úplný koniec boli bicáky, len zľahka, ale teraz ich zaradím častejšie, lebo sa mi ozvali chlapci z metalovej kapely, s ktorými sme už robili dva klipy, že budú potrebovať nejaké dve veľké bradaté kokotiny nanatáčanie. Tak ja a Rišo sme sa podujali na túto hlbokú psychologicky zameranú úlohu a budeme hrať veľké bradaté kokotiny. Neviem, či budeme holí alebo čo (zatiaľ sme stále boli hore bez), ale radšej na tých rukách málinko popracujem A asi ani ramenám by neuškodilo, ale vzhľadom na to, ako na tom je to pravé... No, nebudem to zatiaľ hrotiť.

Priebežne sledujem Olympiu. Tipovačka je v prdeli, takto na záver sezóny som nepotriafal vôbec nič a posral si celkové poradie. Ale kto mohol vedieť, že 212ku vyhrá hnusný zakrslík a open pre zmenu (zrejme) egyptský (tiež hnusný) gigant Babrák Phil prišiel s takým istým tehotným pupkom ako minule a Brandonovi by som mohol nohy kľudne požičať aj ja, keby ich zafarbil a oholil, ešte by hádam vyzerali na ňom lepšie. No nič, keď nevyhrám, tak si budem musieť nakúpiť suplementy sám

decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cez víkend len strečing a rollovanie a cvičenie brucha.

Strečing som poňal tak poctivo, že som si natiahol šľachu vzadu za kolenom, lebo prečo po mesiaci bez strečingu neskúsiť nejaký extrém, že...

Rollovanie bez nehody.

Brucho na ABwheele. Bolo to celkom OK, akurát mám svalovicu už druhý deň. Pepek nemeškal a vyliezol mi na chrbát, takže pár opakovaní s 14kilovým harantom na chrbte (z kolien, nie zo stoja). Bol som prekvapený, že som to dal, než som beznádejne zaryl rypák do podlahy

V sobotu som sa mu pomstil a učili sme ho s otcom robiť brušáky - hore sa nevie zdvihnúť sám, tak sme mu pomohli, ale smerom dole sa už brzdil sám. Tešil sa, že sme sa tešili, aj mu to pekne šlo a ku koncu už kontroloval váhu tej svojej hlavy, čo je polovica váhy jeho tela, ako to u detí býva. Včera sa sťažoval, že ho "bolí bruško", takže prvá svalovka už je tu Včera som s ním dal ešte mega dlhú prechádzku, hral sa na monster truck a behal krátke šprinty do kopca a aby sa mu lepšie spalo, vyšli sme si 2x na dvanáste poschodie po schodoch. Vzhľadom na to, že mu je každý schod tak po kolená, dobre si zamakal.
Spal jak dudek a dnes ráno prekvapene zvestoval, že sa mu nič nesnívalo - bodaj by sa snívalo, prepočítané na dospelé rozmery včera dvakrát vyliezol na Kilimandžáro a miesto spánku bol v kóme

decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2020 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
3x10x140kg

Zakopávanie s expanderom v stoji:

3x10

Bench press:

1x6x40kg
1x4x70kg
3x10x100kg

Incline bench press:
3x10x70kg

Overhead press:
3x10x40kg

Príťahy v predklone podhmat:
3x10x70kg

Príťahy v predklone nadhmat:
3x10x70kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CJF4QhNh3WY/
Ďalší super atmosférický tréning v domácom prostredí plnom ruských rozprávok o autíčkach, večne kričiacej Sorayi a malého samovraha, ktorý včera len o centimetre unikal smrti. Tak si to zhrnieme
Drepy celkom okej, 140ka sa hýbala pekne, problém je klasicky to udýchať a ešte to, že je to proste otrava. Ale čo sa dá robiť, na činku sa toho viac nevlezie, tak musím robiť takéto kardio. Čo by som dal za dvojky s 200 kilami...
Zakopávanie super - hamstring bol úplne v pohode, necítil som ani náznak toho, čo naposledy. Asi som ho opravil krutým strečigom a bolestivým sedením na tenisáku. Hlavne, že už to je bezbolestné a môžem normálne cvičiť hamstringy.
Čo ma privádza k ramenu - v zápise je vidieť, že som žiadne veľké váhy nehrotil ani na benchi, ani overhead tlakoch. Snažil som sa ísť opatrne, kontrolovane a dávať pozor, kedy sa ozve rameno. Ozývalo sa, ale len veeeľmi málinko, takže už sa to hádam dáva dokopy. Skúsim ešte vydržať s malými váhami, aby som to nezrakvil a zahojil to komplet. Na videu som si všimol, že pri overhead pressoch a následne aj benchoch zalamujem ľavé zápästie. Ale stále len ľavé. Nemám šajnu, prečo, či je to dysbalancia alebo to vychádza z môjho kratšieho ľavého ramena po zlomenine, ale dám si na to bacha. Aspoň k niečomu tie videá sú - pravda, nie je to nudistický výšľap na Snežku s celosvetovým prínosom pre ľudstvo, ale aj tak to má svoju hodnotu.
Chrbty potom už len klasické kombo podhmat nadhmat, to je dobrá vec a pekná pumpička.

No a ten malý Pepek teda. Včera ho totálne opustil pud sebazáchovy a niekoľkokrát len tesne unikol rozbitej hlave - pri benchi občas neplánovaná stopka hore, lebo sa rozhodol pobehnúť popod činku, to isté mi robil pri incline, pri overhead presse sa prechádzal okolo mňa, keď som mal činku nad hlavou - keby sa vtedy rozhodol, že ma naberie hlavou do gulí, ako občas zvykne, zabije nás oboch. Pecka bola, keď pri príťahoch v predklone vyrazil spoza mňa s náručou plnou autíčok a nepozeral pred seba a ksichtom rovno proti činke. V poslednej sekunde som si ho všimol a stopol som pohyb, lebo by si akurát nabehol na kotúče, keď som nimi zaberal hore. Zuby by lietali po obývačke jedna radosť, ale našťastie som to ubrzdil. Deti sú ozaj radosť, ale tých infarktových stavov, čo vďaka nim máme, krucinál...
Už nech tento covidcirkus skončí a môžeme zas plnohodnotne chodiť do fitka, lebo toto sú ozaj vojnové podmienky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 299, 300, 301 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: