Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirkas8

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Jirkas8 napsal:
Tady se clovek dozvi veci, treba ze sire ramen ma vliv na silu na drepu

Btw: taky mam uzka ramena a 175cm vysku. Nejsem slachovity typ a kdybych necvicil a jed tak normalne malo tak mam taky 70kg. Nejake dalsi vymluvy?

To jako vážně chceš provnávat 175 vs 188cm člověka?
V 16 jsem měl 180 , další vývoj kostry- natáhly se mi nohy a vršek zůstal stejně krátký a dřep jak zajisté víš, je o pákových poměřech , šíři kyčle a dorziflexi v kotnících .. a spoustu dalšího.
Neříkám to jako výmluvu, to jen ty si to tak teď vyvozuješ, já jsem se svým dřepem spokojen a tím bych to chtěl zde uzavřít.
Znovu opakuji, je to můj blog a byl bych rád, abych zde nemusel půl dne trávit. Pokud máte nějaké připomínky, dejte mi DM a pobavíme se o tom tam! LOG PÍŠU KVŮLI ZPĚTNÉ DOHLEDATELNOSTI!!! A ČÍM VÍCE OMÁČKY ZDE BUDE, TÍM HŮŘE.. DÍKY VÁM VŠEM ZA POCHOPENÍ. KRÁSNÝ DEN!

Hele a proc drzitele svetovych rekordu v absolutce jsou vzdycky kolem 190 cm? Kazdej nej strongman je kolem 190 cm? Zamysli se nad tim...

Jasny sila neni tvuj cil, to je v poradku, jen nech tech blbejch vymluv, kdyz tomu drepovani a tahu venujes tak 30% usili co ja nebo Carabas a dalsi zde... a pak se citis nedostatecny kdyz te na to nekdo upozorni, ze drepujes malo (ja myslel ze sve ego jsi prece davno prekonal)

Jasny mas blby paky, pak by sis je musel zlepsit tim, ze bys nabral aspon na 105kg.

Me zas obcas nekdo rekne, ze jak muzu zvedat co zvedam, kdyz sem tak malej A ja rikam protoze chci...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JENDA10

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
LOG PÍŠU KVŮLI ZPĚTNÉ DOHLEDATELNOSTI!!! A ČÍM VÍCE OMÁČKY ZDE BUDE, TÍM HŮŘE.. DÍKY VÁM VŠEM ZA POCHOPENÍ. KRÁSNÝ DEN!

Tak proč reaguješ na každý příspěvek, i na Turakamův smajlík? Tím se přece omáčka jen množí.....

.....pokud bys tedy nechtěl dohledávat, mimo tréninkových zápisů, i to, jak jsi to tady všem těm nezralým ubožákům kdysi nandal.

EDIT: Můžeš dokonce i upozornit moderátora, aby ti tady ty OT diskuse promazal a zůstal ti tu jen přehledný trénink, což bys, pokud jsi chlap, držíš slovo a jde ti opravdu pouze a jenom o tréninkové zápisy, měl udělat. V opačném případě chlap s jasným názorem nejsi a do "jedu to na pocit" tenhle fakt jen těžko schováš.
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši, být tebou, smažu tu svůj log a přesunu se jinam...

Lidem, co sem chodí nemáš prostě co nabídnout. Nikoho nezajímá tvůj příběh, nikoho nezajímá tvoje psaní a cvičení o ničem, protože to nemá hlavu ani patu (za mě máš zápisy tréninků na úrovni někoho, kdo nikdy systematicky necvičil). Je to jen klasický self made marketing, kterého je plný Instagram a Facebook. Každý mladý, co cvičí pět let a trošku vypadá v tílku dělá to samé co ty. Má pocit, že na všechno přišel a musí se o to podělit. Přestaň s tím, prosím.

Ronnie je vesměs pohodová komunita, která se funguje díky Martinovi dlouhé roky. Ty sem prostě se svým přístupem nezapadáš a nemá to nic dělat s kostkama na břiše, nebo vitamínem D. Ber to jako fakt.
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirkas8 napsal:
lukinobr napsal:
Jirkas8 napsal:
Tady se clovek dozvi veci, treba ze sire ramen ma vliv na silu na drepu

Btw: taky mam uzka ramena a 175cm vysku. Nejsem slachovity typ a kdybych necvicil a jed tak normalne malo tak mam taky 70kg. Nejake dalsi vymluvy?

To jako vážně chceš provnávat 175 vs 188cm člověka?
V 16 jsem měl 180 , další vývoj kostry- natáhly se mi nohy a vršek zůstal stejně krátký a dřep jak zajisté víš, je o pákových poměřech , šíři kyčle a dorziflexi v kotnících .. a spoustu dalšího.
Neříkám to jako výmluvu, to jen ty si to tak teď vyvozuješ, já jsem se svým dřepem spokojen a tím bych to chtěl zde uzavřít.
Znovu opakuji, je to můj blog a byl bych rád, abych zde nemusel půl dne trávit. Pokud máte nějaké připomínky, dejte mi DM a pobavíme se o tom tam! LOG PÍŠU KVŮLI ZPĚTNÉ DOHLEDATELNOSTI!!! A ČÍM VÍCE OMÁČKY ZDE BUDE, TÍM HŮŘE.. DÍKY VÁM VŠEM ZA POCHOPENÍ. KRÁSNÝ DEN!

Hele a proc drzitele svetovych rekordu v absolutce jsou vzdycky kolem 190 cm? Kazdej nej strongman je kolem 190 cm? Zamysli se nad tim...

Jasny sila neni tvuj cil, to je v poradku, jen nech tech blbejch vymluv, kdyz tomu drepovani a tahu venujes tak 30% usili co ja nebo Carabas a dalsi zde... a pak se citis nedostatecny kdyz te na to nekdo upozorni, ze drepujes malo (ja myslel ze sve ego jsi prece davno prekonal)

Jasny mas blby paky, pak by sis je musel zlepsit tim, ze bys nabral aspon na 105kg.

Me zas obcas nekdo rekne, ze jak muzu zvedat co zvedam, kdyz sem tak malej A ja rikam protoze chci...

Tak ještě jednou. PODÍVEJ SE NA STRONGMANY A NA JEJICH ŠÍŘKU RAMEN A OBECNĚ KOSTRU. JSOU JINDE, PODÍVEJ SE NA ZÁPĚSTÍ A JEHO TLOUŠŤKU NA TO, ŽE MAJÍ BĚHEM PÁR LET CVIČENÍ VÁHU NAD 100KG A JÁ SE DOSTANU NA 91KG A PROSTĚ PAK UŽ JSEM JEN TLUSTÝ A OTEKLÝ, COŽ NECHCI.
Já se necítím nedostatečný, jen mi neustále ten dřep omíláte a nějak to nemám za potřebí nadále řešit.
Nechci mít 105kg, nechci být oteklý a tlustý.
Menší lidi většinou zvedají víc, samozřejmě bavím se o naturální cestě, pak i nějaký velký může zvedat hodně.
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
lukinobr napsal:
LOG PÍŠU KVŮLI ZPĚTNÉ DOHLEDATELNOSTI!!! A ČÍM VÍCE OMÁČKY ZDE BUDE, TÍM HŮŘE.. DÍKY VÁM VŠEM ZA POCHOPENÍ. KRÁSNÝ DEN!

Tak proč reaguješ na každý příspěvek, i na Turakamův smajlík? Tím se přece omáčka jen množí.....

.....pokud bys tedy nechtěl dohledávat, mimo tréninkových zápisů, i to, jak jsi to tady všem těm nezralým ubožákům kdysi nandal.

EDIT: Můžeš dokonce i upozornit moderátora, aby ti tady ty OT diskuse promazal a zůstal ti tu jen přehledný trénink, což bys, pokud jsi chlap, držíš slovo a jde ti opravdu pouze a jenom o tréninkové zápisy, měl udělat. V opačném případě chlap s jasným názorem nejsi a do "jedu to na pocit" tenhle fakt jen těžko schováš.

Protože si myslím, že je slušnost odpovědět a říct svůj názor, na druhou stranu asi to začnu ignorovat a budu zapisovat pouze to co chci a to je cvičení.
Jedu to napocit je moje slovo a držím se toho delší dobu, občas jsem měl tréninky jasně situované, ale pak mě to začalo spíše stesovat, jinak tvůj názor neberu , ale nesouhlasím s ním. Což asi dokladuje vše. Krásný den Všem.
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Lukáši, být tebou, smažu tu svůj log a přesunu se jinam...

Lidem, co sem chodí nemáš prostě co nabídnout. Nikoho nezajímá tvůj příběh, nikoho nezajímá tvoje psaní a cvičení o ničem, protože to nemá hlavu ani patu (za mě máš zápisy tréninků na úrovni někoho, kdo nikdy systematicky necvičil). Je to jen klasický self made marketing, kterého je plný Instagram a Facebook. Každý mladý, co cvičí pět let a trošku vypadá v tílku dělá to samé co ty. Má pocit, že na všechno přišel a musí se o to podělit. Přestaň s tím, prosím.

Ronnie je vesměs pohodová komunita, která se funguje díky Martinovi dlouhé roky. Ty sem prostě se svým přístupem nezapadáš a nemá to nic dělat s kostkama na břiše, nebo vitamínem D. Ber to jako fakt.

Být tebou, být mnou, pane Olejnas, já nic mazat nebudu a nikam jinam nepůjdu, jen proto , že mi to někdo řekne.
Sory, ale prodejná dě... jsem už dávno přestal být, mám svůj vlastní názor a svoji logiku.
Ano, možná kdejaká pumpička dělá to samé, ale necítí se u toho stejně jako já, protože já to beru jako dlouhodobou cestu a ne pouze nějaké krátkodobé uspokojení, protože 90% veškerýh pumpiček přestane cvičit do 10let, protože pumpa prostě bude horší a horší a tam mají dvě možnosti, dát tam ,,in juice ´´ a nebo žít bez ní a užívat si to a tak, jenomže to by člověk musel žít už nazačátku a to je ten problém. Spoustu lidí v dnešní ,,fitness scéně ´´ cvičí pouze pro svaly.
Já přidanou hodnotu dělám a budu ukazovat v roce 2021, kdy začnu zveřejňovat nejčastější chyby které v posilovně vznikají a skrze to vše komentovat. Pokud tě to nezajímá a vše víš, tak MŮJ LOG NENÍ PRO TEBE URČEN A MŮŽEŠ S ČISTÝM SVĚDOMÍM ODEJÍT. AHOJ
PS: Zapadat můžu nemusím, je mi to jedno, důležité je, že se na to koukám jinak a chci si to ponechat, protože o svalech to cvičení vážně není a ni o egu a ani o tom, porovnávat se s nikým jiným.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikoz pises, ze to tu mas jen proto, abys to zpetne dohledal, tak ses absolutni falesnej pozerskej vocas :) .... nikdo, kdo si pise svoje "treningy / chozeni na snezky v trenkach na net, nepocita s tim, ze to nikdo nebude cist / komentovat a rozporovat..... jeslti si chces psat trening, abys ho zpetne dohledal, pis si to do notysku...ale to bys nemohl postovat svoje polonahy fotky a videa na net co? .... blby je, ze narozdil od youtube, ktery je plny 15 letejch kluku, pro ktery ses mozna modla, je ronnie plny lidi, co maj odcviceno, odtrenovano a rozumej tomu, takze tady ses jen pro srandu a zapadas do panoptika randu a tommyu.... pro me ses jen pozerskej trapak a vazne nechapu, proc si hrajes na tohle cosi.... je to vazne k smichu
JENDA10

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Protože si myslím, že je slušnost odpovědět a říct svůj názor.....

Odpovědět na smajlík stylem "ano, to mi k tobě sedí" je slušnost?

Ještě jedna věc by mě zajímala a už ti dám pokoj.......dřív ti tu lidi psali pěkný věci, podporovali tě a zapadal jsi, ale teď po tvym návratu je všechno opačně. Vážně si myslíš, že je to tím, že jsi prozřel a ostatní holt zůstali tupými nevědomými egoisty, kteří tě teď nechápou a závidí ti? Jsi vůbec schopen aspoň připustit, že by mohla být chyba i v tobě?
seeya

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povodne sa mi uz nechcelo zapajat ale nedalo mi to :D V podstate sa stotoznujem s ideou dlhodobeho cvicenia pre univerzalnu vykonnost ale ta forma akou tu tlacis svoje pravdy zavana patologickym narcizmom. Je to nutne takto hrotit?
Pises ze mas uzke kosti, zle pakove pomery, vinis zlu dorsiflexiu atd atd.. Ja som len prekvapeny ze toto vsetko sa proti tebe spiklo len pri drepe. Na bench zjavne na pakove pomery netrpis a pri mrtvole tiez nie, minimalne par rokov dozadu si tu strielal velmi slusne vahy.. tusim 10+x190 (a to vtedy este sumo neficalo) alebo nieco take. Dalo by sa povedat ze mas priemerne az mierne nadpriemerne silove predispozicie a pri dostatocnom zamerani sa na drep by skor alebo neskor
padlo minimalne 2xbw. Naco treba okolo toho tolko placu a sebalutosti? Proste napis ze mas vsetkych na haku a drepovat na krv sa ti nechce, nikto ta nebude pre to riesit ani odsudzovat. Mna fakt ne..ebes s tym ze to nejde :)
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Lukine, len nabuduce uz nie physique, lebo na tu kategoriu si skaredy.

Hahaha, príspevok z roku 2015, už mi je jasné, prečo má má Lukin tak v zuboch. Jéminenko, ale som vtedy zaťal do živého, čo? Ty náš Martin Mester z Aliexpressu. Zas si to tak neber, všetci sme už inde.

Inak už v roku 2015 si ťahal 210-230 a drepoval 140, zároveň tam máš v bandoch ešte predtým sériu v bandoch 136x10, a to som prešiel len pár stránok spätne. V mojich očiach a čo vnímam bežných cvičencov v desiatkach posiľňovní, ktorými som prešiel, si mal a máš na naturála slušnú silu, ale ten progres aj v silovej oblasti, ktorým sa tak oháňaš, no, ten po spätnom prejdení logu, nie je až tak závratný. Tak už začni drieť!
lukinobr

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jelikoz pises, ze to tu mas jen proto, abys to zpetne dohledal, tak ses absolutni falesnej pozerskej vocas :) .... nikdo, kdo si pise svoje "treningy / chozeni na snezky v trenkach na net, nepocita s tim, ze to nikdo nebude cist / komentovat a rozporovat..... jeslti si chces psat trening, abys ho zpetne dohledal, pis si to do notysku...ale to bys nemohl postovat svoje polonahy fotky a videa na net co? .... blby je, ze narozdil od youtube, ktery je plny 15 letejch kluku, pro ktery ses mozna modla, je ronnie plny lidi, co maj odcviceno, odtrenovano a rozumej tomu, takze tady ses jen pro srandu a zapadas do panoptika randu a tommyu.... pro me ses jen pozerskej trapak a vazne nechapu, proc si hrajes na tohle cosi.... je to vazne k smichu

Neříkám konstruktivní kritika, neříkám, když s člověkem diskutuji. Ale podívej se na své jednání. Podívej se na to jak tu reaguješ a urážíš a odpověz si znovu... Už několikrát jsem tu říkal.. že s lidmi kteří uráží někoho a neustále mají narážky si nemám co říct... bohudík jsem v tomhle směru jinde.. možná ti to připadá, že jsem pozer, protože ty máš své limity jinde a hold to nedokážeš naplno vstřebat. Je to tvoje věc a pozor, TVŮJ PROBLÉM. TAK MI HO SEM NECPI.. DÍKY.
Na lidí jako jsi ty jsem zvyklý.. denně mi něco připomínkují. Ale byl bych rád aby lidi jako jsi ty pochopili, že mě a mojí práci nezmění.
Já si to dělám a budu dělat po svém.
A když tu mluvíš o 15 Klukách.. ok... Chci být pro ně příklad, že to jde a že i z kluka, který měl 55kg na střední škole může být sebevědomí, moudrý a rozumný muž a proč to říkám? Protože kurva vím svoji hodnotu a to mi nikdo NESEBERE.. TO JE TA SEBELASKA KTEROU TU VŠICHNI POSTRADÁTE A PROTO VÁS TU VŠECHNY SE*U A SRÁT BUDU DOKUD SI TO NEUVĚDOMÍTE.
Klidně mi dejte ban, ale za co?
Mluvím tu vulgárně? urazim?
Mmmmm..
Překvapivě ne..
Kdo tu uráží a mluví sprostě?
Mmmm..
Slova jsou slova.. činy jsou hlavní.. a já konat budu i nadále.
lukinobr

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
lukinobr napsal:
Protože si myslím, že je slušnost odpovědět a říct svůj názor.....

Odpovědět na smajlík stylem "ano, to mi k tobě sedí" je slušnost?

Ještě jedna věc by mě zajímala a už ti dám pokoj.......dřív ti tu lidi psali pěkný věci, podporovali tě a zapadal jsi, ale teď po tvym návratu je všechno opačně. Vážně si myslíš, že je to tím, že jsi prozřel a ostatní holt zůstali tupými nevědomými egoisty, kteří tě teď nechápou a závidí ti? Jsi vůbec schopen aspoň připustit, že by mohla být chyba i v tobě?

Ano to mi k tobě sedí je upřímnost ,. Jasné vyjádření názoru.. který mu řeknu klidně rád osobně ať se taky něco v tom životě naučí...turakam kdyby odhodil své ego..bylo by to fajn..dost by se posunul.. ale jak se říká..komu není rady, tomu není pomoci. Nejsem tu od toho abych měnil ostatní násilně...jsem tu od toho, abych ukázal svoji cestu a sám se na ni díval..
Jsem tu od toho, abych ukázal ostatním, že cvičící člověk nemusí řešit jen cvičení a zda nabere nový gram svalu. Hledám a nacházím dlouhověkost , vyrovnanost, rovnováhu..
A proto se cítím tak skvěle!
Osobně chyba ve mně není..dříve podporovali protože jsem cvičil pro svaly...stejně jako oni...cvičil jsem pro výkon..stejně jako oni.. hledal jsem zlaté pozlátko... teď?

Cvičím protože to žiju..je to součástí mě a PROTO.. BUDU CVIČIT CSLY ŽIVOT A TOHLE TO BUDE DOKLÁDAT..PROJEKT GETSTRONGER.. to je můj cíl a tam neuhnu.
Když máš poslání, moc dobře víš co máš dělat. A že lidi to nezajímá?
A že lidi to hejtuji?
Je to v pořádku i tak je mám rád..
Každý kdo mě tu nadává je pouze narušený zakomplexovaný člověk..protože nedokáže pochopit jak 27 kluk může být tak sebevědomí a na úrovni.. jak může takto vystupovat...ale chlapi..
Tohle.je uprimnost, tohle je REAL!!! TO ZE NEJSTE ZVYKLÝ NA TAKOVÝTO PŘÍSTUP MĚ VÁŽNĚ NEZAJÍMÁ.
Já jiný nebudu . Ber nebo nech být...hlavně to co píšeš nepovažuj. Za můj problém... Ale svůj..díky..
lukinobr

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Povodne sa mi uz nechcelo zapajat ale nedalo mi to :D V podstate sa stotoznujem s ideou dlhodobeho cvicenia pre univerzalnu vykonnost ale ta forma akou tu tlacis svoje pravdy zavana patologickym narcizmom. Je to nutne takto hrotit?
Pises ze mas uzke kosti, zle pakove pomery, vinis zlu dorsiflexiu atd atd.. Ja som len prekvapeny ze toto vsetko sa proti tebe spiklo len pri drepe. Na bench zjavne na pakove pomery netrpis a pri mrtvole tiez nie, minimalne par rokov dozadu si tu strielal velmi slusne vahy.. tusim 10+x190 (a to vtedy este sumo neficalo) alebo nieco take. Dalo by sa povedat ze mas priemerne az mierne nadpriemerne silove predispozicie a pri dostatocnom zamerani sa na drep by skor alebo neskor
padlo minimalne 2xbw. Naco treba okolo toho tolko placu a sebalutosti? Proste napis ze mas vsetkych na haku a drepovat na krv sa ti nechce, nikto ta nebude pre to riesit ani odsudzovat. Mna fakt ne..ebes s tym ze to nejde :)

Ano je to nutné takto hrotit... Já to žiju .. já to chci žít... Jsem ve stádiu kdy se nebojím smrti. Proč? Protože vím, že když jsem šťastný tak neumřu...jsou věci co člověk pochopí časem..
Neustále mi někdo říká...jak něco tlačím...jak něco drtim silou...
Ještě jednou.. já sám mám hodně velký drive, tah na branku a mě vyjadřování je přímočaré.. nemám rád omáčky.. rád si je dělám na oběd.. ale v komunikaci JE MÍT NEHODLÁM.. MŮJ ČAS JE DRAHOCENÝ..To, že to člověk nedokáže pochopit a pochytit znamená jediné.. je v jiné životní úrovni.. je v jiném myšlení..
Mužská energie má několik fází..
Odhadnu si říct...že pravých můžu je tu na světě 5%>>> a ještě horší je fakt.. že na nich.. když se začnou takto upřímně vyjadřovat začnou čerpat energii muži, kteří...mají komplexi, jsou zraněni...nevěří si dostatečně,. Zažili něco...co si neodpustili, závidí lidem, nemají svůj život rádi, nejsou ve svém těle spokojení, jsou hladoví a materialističtí... A mnoho dalšího..
Proč?
Protože JÁ...ANI JEDNO TOHLE UŽ NEVLASTNÍM! A oni se toho chtějí taktéž zbavit.. a proto je štvu.. :)
A štvát budu.. energii cítiš i z textu, písma... Je to něco...co tu je... Jen sám nevíš , že tu je..
Jen si to mnozí nechtějí připustit.
Má bench na to netrpim.. ano.. tam i když mám delší ruce..tak je to v pohodě..mám obecně trup kratší proti nohám. Trup mám klasický tak pro 175cm člověka.. ale nohama jsem dohnal tu výšku. Mám hodně dlouhé holenní kosti.
10x190. S opaskem.. hele já neříkám že sumo mám špatný...ale nedokážu neustále naplno zafixovat lopatky tak.. abych byl rovný nahoře..mám silný posterior chain..na hipthrusty jsem zvládl 200x10 , 230x1.. prostě síla na to je. Tohle jezdí lidí kteří dřepuji 200+..
Ale mechanika je mechanika. Až budu lépe fixovat lopatky při mrtvém tahu..kdy si zlepším sílu trapézu které jsou teď spíše v depresi a díky tomu ta fixace není dostatečně umožněna..tak to půjde a tam to naperu víc..do té doby na to kašlu..
Já dřep nejvíce dal 160kg pásek.. 155 bez pásku.
Já neříkám že se mi drepovat nechce. Už jsem možná pochopil , proč celý dotaz vznikl..myslíte si..že jsem ,,šamponek"" který nemá rád dřinu...pak řeknu.. přijeďte na trénink..nepojedeme dřepy.. pojedeme jiné věci na nohy a tam uvidíme.. jak je co náročné.. sám jdu v tréninku vždy daleko a to že dřepy jezdím podle toho jak na co mám chuť neznamená.. že nohy necvičím.. split squats je jedna z věcí, kterou miluji a nenávidím..😅
lukinobr

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Turakam napsal:
Lukine, len nabuduce uz nie physique, lebo na tu kategoriu si skaredy.

Hahaha, príspevok z roku 2015, už mi je jasné, prečo má má Lukin tak v zuboch. Jéminenko, ale som vtedy zaťal do živého, čo? Ty náš Martin Mester z Aliexpressu. Zas si to tak neber, všetci sme už inde.

Inak už v roku 2015 si ťahal 210-230 a drepoval 140, zároveň tam máš v bandoch ešte predtým sériu v bandoch 136x10, a to som prešiel len pár stránok spätne. V mojich očiach a čo vnímam bežných cvičencov v desiatkach posiľňovní, ktorými som prešiel, si mal a máš na naturála slušnú silu, ale ten progres aj v silovej oblasti, ktorým sa tak oháňaš, no, ten po spätnom prejdení logu, nie je až tak závratný. Tak už začni drieť!

Vůbec Turakame.. jen vím kdo jsi...protože jsi urážel už tenkrát.. a za tu dobu nenastala změna..proč?
Protože ego... proč? Protože si to nezasloužíš. Proč? Protože to v tomto životě máš poznat.. proč? Protože proto!
Physique jsem skončil kvůli tomu, že to bylo vše hnané na svaly.. a na hypertroficky trénink..který je fajn..ale nechci ho jezdit pořád.. za mě lidi vystavuje.. když neznáš hranici. Mám tu zde dlouhověkost a proto chci vše střídat.
Medaile ani uznání skrze ně už dávno nepotřebuji..
Já si udělám formu na propagační focení a jsem spokojen.
Jinak skvěle, že sis našel práci.. s tím co jsi mi tu komentoval..je vidět.. že se měnit chceš..což je správné!
Perfektni práce Turakame. Věřím, že to jednou zvládneš. Vím to.
.
Chápu Turakame.. ty výkony co zde píšeš. Tak to byly bandáže..opasky všude a prostě o ničem.
Teď jedu jinou techniku, hlubší opakování a prostě obecně zaměřuji se teď primárně na tom abych byl funkční.
To že jsi silný neznamená, že jsi funkční..resp. Můžeš jet ,, sílu na sílu" to znamená že jedeš o 20kg nad limit... Jen na úkor techniky..a tohle fakt nebudu dělat.. ty výkony a to provedení co jsem jel tenkrát bych dal i teď s těmito váhy.. ale chci to takto tahat? ..NE!
Toť k tomu..:)
Silový výkon se zlepšuje v průběhu roků.. můj PEAK může být až třeba kolem 30-33 let. :) Já si počkám až si znovu dám trochu nějaké PRKa.. každopádně o tom to už dávno není.. jak jsem psal..já to žiju ..
Primární pro mě je jedna věc. Učit mladé začátečníky..aby se nedojebali resp..aby necvičili jako já tenkrát!!!
Proto budou nově videa na YouTube.. určené pro začátečníky..
Osobně můj yotijeb kanál není pro pokročilé cvičence..
Chci se zaměřit na lidi kteří začínají cvičit..na lidi, co chtějí něco se sebou udělat.. a chtějí být zdraví , vitální a mít tam funkčnost těla..
Proto Vy...Cílovka nejste.. a proto píšu ještě jednou..
Je to log o mě..proto píšu sem a mám zápisky tady.. to jestli zde napíšete nebo ne..já to kvůli tomu nedělám a dělat nebudu..
Teď jsem tu chtěl zapisovat trénink.. včerejší...
A prostě ne... 😅😅😅
Už tu půl hodiny odepisuji zde Vám..
Nezlobím se.. i tak vás mám rád..ale ty pravidla jsou jasně dané a vy to neustále překračujete.. chápu , že chcete vedet víc... Tak mi napište DM...a můžeme se o tom pobavit. Sem to prostě nepatří..
Mějte se hezky!
lukinobr

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší trénink ve zkratce.
Byl jsem s mladým podnikatelem, dlouholetým kamarádem z Prahy, který začíná cvičit, resp. cvičí už několik měsíců, progress má,, ale spoustu věcí bylo špatně, takže jsem mu to průběžně vysvětloval, ale nemám rád věci na půl, to bych ho u sebe musel mít tak 3 měsíce abych to s ním dopiloval, což nejde. Tak alespoň něco jsem mu předal plus jsem si do toho i něco zvedl.

Dřep
Easy way do 90kg - spíše reps 8-10opak.
Jen tak na oživení a prokrvení .

Přítahy s j.č.
do 42kg 8reps. 2-3 serie takto s touto váhou

Klik se závažím kruhy

10xBW
10xBW
5xBW+10
5xBW+20 - lehké.. někdy zkusím více.. až tam bude větší focus a půjdu cvičit sám.

Kliky na stálcích
6xBW+30kg
6xBW+40 kg- lehké,, dříve jsem dával i 70kg, nebo s mojí mamkou, někde 12 resp. s 65kg. ke klikám se chci znovu vrátit, dává mi to velký smysl takto se zátěží, ramena jsou SAFE a i krásně zapojím přední pilovitý sval při výtahu plus i core a spoustu dalších benefitů.. za mě top.

Tlaky na ramena v sede s v.č. před hlavou až na hrudník

10x30
10x40
10x50
10x60kg pumpa jak blázen, jel jsem krátké pauzy a stačilo, příště už zkusím 65+

Rotátory na ramena
3serie

Lýtka
4 serie 10-20opak.
Přitahovače + výpony.. teď jak cvičím ty vznosy, tak konečně mě začínají reagovat!! Super zpráva. Přitahovače jsem měl dost slabé se zdá a teď ta rovnováha mi zajištuje trvalý progress.

Stretch +mobilita- hrudník, kotníky, pánev, latisimy atd..
Skvělý pocit a pstruh v troubě. co víc si přát..

Dnes rest a zítra otužování v Praze, tak uvidíme.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: