Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukinobr

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OukyDouky napsal:
vlk# napsal:
ygg napsal:
Fakt jsem netušil, že by tohle pro někoho tady bylo nějaké tajemství.

bylo, makal jako blázen, tříhodinové tréninky, vysekaných 115 kg nebo kolik měl... jak píše seeya, tak nějak to korelovalo s jeho výkonností a nebyl důvod ho nutně podezřívat, že píše jenom část reality. v průběhu let se toho samozřejmě člověk, i který se tolik nezajímá, dozvěděl více, bylo více informací a zdrojů, a dal si jedna a jedna dohromady. samozřejmě, kdo byl v obraze už dříve, si tohle dovodil, ale já taky viděl Drejpra v jiném světle a naštěstí to nijak nevadilo, bylo to fajn hecování.

nechtěl jsem teda reagovat v tomhle logu, protože sem to nepatří, ale jinde jaksi reagovat nejde :)

což taky znamená, že to tady čtu, vidím jak do Lukina šijete, znám i jeho starší log, ale k pranýři se nepřipojuji, úplně stačí to tady sledovat :D

Draper byl svůj,. a zároveň motivoval lidi, svojí disciplínou.. a o tom to je.. je uplně jedno co bral nebo kde byl.. je to o tom.. že to bral kvůli výkonnosti.. a že to ŽIL.. protože to ŽÍT chtěl.. což většina lidí říct nemůže.

Tahle jsem to taky vnímal.

Vzpomínám na tu dobu moc rád. Draper mne motivoval, byl jsem ve všem horší. Až na veslařský trenažer Concept, byl jsem ten idiot jak ho měl doma a v tomto se s ním hecoval. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukinobr

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tyhle zvasty uz se nedaj ani cist do konce :) Lukine vesely Vanoce, hodne pohody a zdravi.... a at ti v pristim roce nepraskne cu*ak ve svu z ty samochvaly a prozreni

Krásná urážka na konec roku.. přeji ti, ať svůj další rok začneš BEZ URÁŽENÍ.. Otázka je, jestli si to vůbec zasloužíš..??? odpověz si sám.
Grimley

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To neni urazka... to je cista obava z tveho prebujeleho ega
lukinobr

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už mám konečně zodpovězeno.
Dneska by snad mohl být trénink spodku až si dořeším své věci a dostříhám pár videí. Výlet a tak.
Každopádně elán, drive a enegie ROSTE!!! ¨
Déčko zabírá podle představ a ano , pořád jedu 10 000 IU a je to fajn takto v zimě.. pořád žiju,, tak asi dobrý..
Mějte krásný den.
since

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně nemíchám jablka s hruškama - i dobrý psycholog je mistroství, víme ? Psychologie je křehká věda.

Příjdeš mi jako andulka, která žije ve své klícce a mluví si se zrcátkem.
Hrozně bych chtěl poznat a vidět tvou knihovnu :-D. To musí být lexikon moudrosti světa.

Taky přeju pěkné svátky. Teda jestli vánoce vůbec slavíš, nevím jestli je to dost mužné

ygg

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Poznal si ho osobne, beriem, mnohí z nás však len z fóra, nemal problém o tom napísať súkromne ani so mnou, ale na fórum otvorene čo in len v náznakoch až do daného incidentu nedal ani ťuk. A reakcie mnohých stálych čitateľov sú toho dôkazom.

Osobně jej neznám, ale holt jsem tady dlouho ... bohužel i na světě.-) ... a čas od času jsme si psali, jak o tom jeho zrakvení a co jak je dál, tak i o tréninku a podobně. Co si kdo kdy a jak myslel asi těžko budu nějak hodnotit, prostě jak říkám, sám od sebe jsem si to myslel poměrně brzy ... a bylo mi to srdečně fuk ... a posléze se o tom D sám párkrát zcela jednoznačně vyjádřil.

Osobně mám zkušenost, že jde vždy o akci a reakci a následnou komunikaci mezi konkrétními lidmi. Někomu člověk řekne jen něco, někomu opravdu hodně a s někým se raději nebaví vůbec. Je to přirozené a považovat to za nějaké pokrytectví nebo neupřímnost je nesmysl.
JENDA10

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
.. pokud je KRITIKA - KONSTRUKTIVNÍ.. beru jí všemi deseti a UČÍM SE.. :) JINAK TO PŘEHLÍŽÍM. ANO.

No jo, jenomže já mám pocit, že pro tebe KONSTRUKTIVNÍ KRITIKA = TO, CO MI ZAPADÁ DO MÉHO KONCEPTU ŽIVOTA.

Chápu, že na urážky se nedá nic říct, ale byly tu i rozumné připomínky bez větších emocí, ze kterých sis (samozřejmě po mém soudu, podle mého zdání) stejně nevzal nic moc, protože to prostě nezapadá do tvojí cesty.

Což je v pořádku, nenutím ti to, na druhou stranu je asi pochopitelné, že to, jak moc věříš svojí vlastní cestě a svému vlastnímu rozumu/pocitu/čemukoliv a nepřijímáš nic moc z cest jiných, prostě alespoň zavání pýchou (těm, kdo ti tu nadávají, to už prostě smrdí).

A upřímně.....všechny tradiční duchovní cesty, které trochu znám (nejlépe křesťanství, hůře súfismus a tao, nejhůře buddhismus), jdou cestou "poddajnosti", "odevzdání se", "zřeknutí se sám sebe"......sám Dalajláma připouští, že všechno, čemu zasvětil život, může být samozřejmě omyl a třeba je všechno jinak, než jak si myslí.....

No a tuhle otevřenost u tebe třeba já vůbec nevidím. Když ti napíše někdo něco, co ti nekonvenuje, tak tomu ani nedáš prostor a odbydeš to stylem "tvůj názor-neberu, ale nesouhlasím"......proč ne, klidně, ale potom je vážně otázka, jestli pod KONSTRUKTIVNÍ KRITIKOU skrytě nevidíš spíš POCHVALNOU KRITIKU.

A čistě moje osobní zkušenost je taková, že dokud mi každý, kdo mi nadával do kokotů, připadal jako nevyrovnaný/neoduševnělý/nevímco, tak jsem se, myslím, duchovně moc neposouval a žil spíš ve stresu. A teprve ve chvíli, kdy jsem poprvé připustil, že jsem možná vážně kokot, když mi to někdo říká, se cosi začalo hýbat......ale to je samozřejmě jen moje zkušenost, pro tebe možná úplně irelevantní.
JENDA10

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Osobně mám zkušenost, že jde vždy o akci a reakci a následnou komunikaci mezi konkrétními lidmi. Někomu člověk řekne jen něco, někomu opravdu hodně a s někým se raději nebaví vůbec. Je to přirozené a považovat to za nějaké pokrytectví nebo neupřímnost je nesmysl.

cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
cohen999 napsal:
lukinobr napsal:
cohen999 napsal:
OK, to mi staci. Ucitel ziadny, capslock riadny.

Učitelů jsem měl desítky.Podívej se např. na Adam Raw a uvidíš co tam najdeš.
To je pro mě člověk, který ví co říká a dělá to co říká!
Preeesne som si myslel, ze to bude na sposob "Ja poznam Adama Raw-a, ale on mna nie."

Teď tomu nerozumím s Adamem jsem v kontaktu a mám s ním domluvený trénink.
Chci se poznat s lídry, jako je např. Adam.

Som rad, ze si potvrdil, ze Adam NIEJE tvoj ucitel.
cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
decarabas napsal:
To by bolo, aby nebol vianočný lynč

Na druhú stranu zas by som to nehrotil. Luki ma právdu minimálne v tom, že to nikto z nás nemusí čítať a sledovať

Začínáš se mi čí dál víc líbit decarabasi, cítím z tebe konečně muže.. super.
Ach, zacinajuca romanca!
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
decarabas napsal:
To by bolo, aby nebol vianočný lynč

Na druhú stranu zas by som to nehrotil. Luki ma právdu minimálne v tom, že to nikto z nás nemusí čítať a sledovať

Začínáš se mi čí dál víc líbit decarabasi, cítím z tebe konečně muže.. super.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Jirkas8

PříspěvekZaslal: st prosinec 23, 2020 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo on totiž Carabas měl doteď vagínu, ale prodělal úplnou tranzici + hormonální terapie
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2020 2:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
To neni urazka... to je cista obava z tveho prebujeleho ega

PROSÍM... Přečti si o egu jako takovém, jak vzniká, jak se lečí a obecně jaký je rozdíl mezi sebeláskou a egem. Děkuji ti mnohokrát, budu ti vděčný.
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2020 2:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

since napsal:
Rozhodně nemíchám jablka s hruškama - i dobrý psycholog je mistroství, víme ? Psychologie je křehká věda.

Příjdeš mi jako andulka, která žije ve své klícce a mluví si se zrcátkem.
Hrozně bych chtěl poznat a vidět tvou knihovnu :-D. To musí být lexikon moudrosti světa.

Taky přeju pěkné svátky. Teda jestli vánoce vůbec slavíš, nevím jestli je to dost mužné

Mysli si to, nebudu ti brát a přesvědčovat tě o opaku. Možná by jsi mluvil jinak ,kdyby jsi semnou pohovořil nělolik hodin a poznal mojí mysl a mé uvažování, tak či tak mi je to jedno . Důležité je, že vím, kdo jsem a proč takový jsem. To je pravá podstata bytí.

Kdybych byl andulka a mluvil se zrcátkem, tak se každý den nepotýkám s hejtem a kritikou nemyslíš? A to teď nemyslím teď ronnie.. to je jedna velká virtuální pohádka, protože x věcí by jste mi osobně nebyli schopni říct.. pokud ano.. dám adresu a můžeme se sejít.
Nemám ABSOLUTNĚ ŽÁDNÝ PROBLÉM. RÁD KOMUNIKUJI REAL.
Pokud chceš poznat mojí knihovnu, prosím, klidně ti nějakou knihu daruji, pokud ucítím, že by jsi ji využil, NEMÁM S TÍM PROBLÉM.. PŘÍJÍMEJ A DÁVEJ.. málo lidí umí.. málo lidí zná , což je hold realita. Už jsem s tím smířený.
Svátky slavím, ale trochu jinak než ostatní.. jsem v přítomnosti s rodinou a užívám si to. Dnes tomu nebude jinak.
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2020 2:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
lukinobr napsal:
cohen999 napsal:
lukinobr napsal:
cohen999 napsal:
OK, to mi staci. Ucitel ziadny, capslock riadny.

Učitelů jsem měl desítky.Podívej se např. na Adam Raw a uvidíš co tam najdeš.
To je pro mě člověk, který ví co říká a dělá to co říká!
Preeesne som si myslel, ze to bude na sposob "Ja poznam Adama Raw-a, ale on mna nie."

Teď tomu nerozumím s Adamem jsem v kontaktu a mám s ním domluvený trénink.
Chci se poznat s lídry, jako je např. Adam.

Som rad, ze si potvrdil, ze Adam NIEJE tvoj ucitel.

Adam je pro mě inspirace. Je to člověk, kterému věřím, i když ho neznám, protože charakter, protože upřímnost.. protože vím, že žije to co DOOPRAVDY CHCE.. ŽÁDNÉ OMÁČKY, HNED K VĚCI..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: