|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: po únor 08, 2021 12:17 am Předmět: |
|
|
Ooooo! Vidis, spravodlivost existuje. Obcas. 🙃 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po únor 08, 2021 8:52 am Předmět: |
|
|
Nádhera, radosť cvičiť! Prečo inak Plague 1 zanikol? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po únor 08, 2021 8:56 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Nádhera, radosť cvičiť! Prečo inak Plague 1 zanikol? |
Plague pit 1 zanikol, lebo sme stale odkladali podpis zmluvy s domovnikom o prenajme. Medzitym skoncila prva vlna, otvorili sa fitka a domovnik sa pytal Erika, ci nam este treba miestnost, lebo iny sused tam chce mat sklad. A Erik nerozvazne a velkodusne vyhlasil, ze uz nam netreba....
Takze v Plague pit 1 teraz stoja zimne/letne gumy, styri bycikle, lyze, ci co... Ale mam od toho stale kluce, tak som tam napchal rovno aj Sorayin bicykel a kedze to je hned vedlajsia miestnost, tak tam mame aj vsetky kotuce na jednej hromade. Takze ich vlastne pred cvicenim musime preniest z Plague pit 1 do Plague pit 2 _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po únor 08, 2021 11:55 am Předmět: |
|
|
Ej, chyba. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po únor 08, 2021 12:51 pm Předmět: |
|
|
Naopak, kvalitní rozcvička bez přemýšlení, zda se na to vykašlat či ne. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po únor 08, 2021 1:08 pm Předmět: |
|
|
A ked ju uz teda mam, dam si sem aj jednu tematicku zo vcera
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st únor 10, 2021 9:18 pm Předmět: |
|
|
Zombie drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg belt on
3x12x100kg
Tlaky JČ:
1x5x20kg
1x5x50kg
1x12x40kg
1x20x30kg
1x25x20kg
Bench press:
3x10x100kg
Superset
Sťahovanie gumy rovnými rukami:
4x10
+
Príťahy gumy zhora:
4x10
Biceps s JČ:
3x24x15kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CLH3J7chJR3/
Dnes v plnej zostave, lebo dorazil aj Erik. Štúra medzitým prešla svalovka, ktorá ho totálne položila.
Zatiaľ sme šli bez plánu, rozhodnutie padlo, že rozbijeme kozy. Tak sme sa do toho pustili. Po rýchlych čelňákoch (ah a boli naozaj rýchle, lebo cítim, že kvôli krátkym pauzám bude asi aj ľahká svalovka a počas drepov sa obed celkom aktívne zaujímal o to, či môže vybehnúť medzi nás) sme vleteli na jednoručky.
Chcel som ísť série s 50 kilami, ale naložili sme to kvôli rýchlejšiemu prehadzovaniu kotúčov dosť blbo. Normálne mám ako základ veľký kotúč 10 alebo 15 kíl a dokladám to malými 5kami. Ale dnes som mal na každej činke 2x15 a 2x10 a pretože sú to cementové kotúče, činky boli obrovské, debilne sa s nimi manipulovalo a mal som krátky rozsah pohybu, lebo som si kotúčmi furt tĺkol do ramena. Tak som teda postupne zhadzoval váhu a pridával opakovania. Nakoniec z toho bola hrozná pumpa na kozy. A to ma ešte čakal bench.
Po tuhom boji som zmákol desiatky so stovkou, ale vytrápil som sa brutálne. Posledná séria bola ozaj utrpenie a dotlačil som to len silou vôle  Kozy totálne rozsekané a napumpované, ešte aj chlpy na hrudi som mal prekrvené.
Na chrbát ľahká pumpa s gumami, skvelá vec, lebo konkrétne tieto dva cviky som nešiel už mesiace a chrbát pálil jak divý. Cviky s veľkou činkou sú základ a plne dostačujú, ale občas si dopriať zmenu neuškodí.
Nakoniec ešte bicáky, našťastie šľacha neťahala a mohol som si dopriať "vyššiu" váhu v podobe 15 kíl.
Dokopy úplne super tréning a nehovorím ani o psychohygiene, keď človek vypadne z bytu a vidí aj iné tváre, cítim sa ako znovuzrodený.
Len ten stojan by to chcelo lepší, hlavne menší borci ako Erik a Štúr oňho pri benchi stále zavadia, ako majú kratučké rušišky _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st únor 10, 2021 9:30 pm Předmět: |
|
|
Ta guma ve dveřích, to je dobrý!
Díky za inspiraci! Já jsem na tohle vymejšlení bohužel hovno kreativní. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st únor 10, 2021 10:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so únor 13, 2021 6:22 pm Předmět: |
|
|
Rumunské dédlifty:
1x3x60kg
1x3x40kg
1x3x70kg
3x10x120kg belt on
Incline bench press:
1x6x60kg
2x6x90kg
1x12x90kg
Superset
Príťahy VČ nadhmat:
1x6x60kg
3x10x60kg
+
Príťahy VČ podhmat:
1x6x60kg
3x10x60kg
Superset
Triceps JČ za hlavou:
3x10x10kg
+
Sťahovanie expanderu:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CLOYS15B3wY/
Ďalší zo skvelých tréningov v diere. Na drepy sme nemali vôbec chuť, tak sme si dali nejaké rumuny, nech akože pocvičíme nohy. Tie akože trochu rumuny mi spravili celokm fajnovú svalovicu  Nič hrozné, ale cítim to pri všetkom, takže mega.
Na cicky som mal svalovku ešte od stredy, tak len ľahké incline. V poslednej sérii som sa trochu utrhol z reťaze a poslal tam 12 opakovaní. Parádička, ten uhol lavičky triafa presne to, čo treba, aj Štúr si pochvaľoval a on o cickách niečo vie. Veď aké má špicaté...
Chrbát supersetový, lebo kvôli Štúrovi len ľahká váha. Celkom morda, ak by tam bolo o 10 či 20 kilo viac, zničí ma to úplne. Takto sme to asi celkom dobre trafili, aby to ešte bolo rozumné cvičenie s kontrolovanou technikou.
Na záver triceps, len tak ľahúčko, tlakov mám v tréningu vkuse dosť, tak nech to nezničím alebo sa nezraním. INak triceps radím v tréningu niekde k lýtkam. Je to ešte väčšia kokotina ako brucho. Strašná nuda. Chvalabohu sa to dobre zapája inde.
Pomeral som miestnosť, aká je veľká oporoti tej prvej. Sú navlas rovnaké  Takže za mňa dobre, dokonca by som povedal, že teraz je to aj lepšie, lebo v tej prvej bolo okno, ktoré sa nedalo zavrieť a teraz, keď je cez deň -10 by to bola nádhera si tam zacvičiť  Takže všetko zlé je na niečo dobré, evidentne.
Nedalo mi a objednal som nové stojany, už som sa nemohol dívať, ako si trpaslíci ako Erik a Štúr nedokážu sami odobrať činku na benchi a stále cinkajú o zarážky. Zaváňalo to prúserom občas aj pri drepoch, keď som odoberal činku a zavadil o stojan - neviem si predstaviť, ako som drepoval sám v obývačke so 190 kilami, keby som si zhodil jeden stojan  To by asi bola celkom prdel. Tak som vzal také obyčajné easy stojany, niečo na spôsob, ako má Cohen a Turek.
Dnes ešte kardio - v lesoparku som ťahal Pepka na saniach, vozil sa jak alipaša. Potom sa jeho výsosť dala ukecať, že zlezie a aj si pobehá. Nakoniec si pobehal tak veľa v hlbokom snehu hore aj dole kopcom, že na spiatočnej ceste na saniach skoro zaspal, chudák, zíval tak veľmi, až som sa bál, že sa mu odlomí vrch hlavy. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne únor 14, 2021 8:28 pm Předmět: |
|
|
Zas kardio, ešte náročnejšie ako včera, lebo kopce boli strmšie a cesta dlhšia  Ale skvelý výlet, malý sa vybláznil a večer odpadol, uťahaný ako šteňa.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po únor 15, 2021 9:12 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x110kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
2x3x210kg
1x5x190kg
1x10x140kg
Bench press:
1x6x40kg
4x6x100kg všetko stopky
Príťahy v predklone:
4x8x100kg
Tlaky VČ vsede:
4x8x50kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CLUx70hhDJi/
Uuuuuf, dnes sme pritvrdili. Povešal som na tyčku všetko, čo sme našli v pivnici, potkany ušli do bezpečia, inak by som ich prilepil ku kotúčom. Nakoniec mala 210 kilo. Nebudem klamať, rešpekt tam bol a riadny, ešte ako to stálo na tom rozkývanom nestabilnom hrdzavom stojane. Nič takéto som na chrbte nemal už pár mesiacov, vôbec som netušil, ako to pôjde. Minule ale padla šestka so 190, tak som si povedal, že jedno dve opakovania tam budú.
Problém nastal, keď som tú chujovinu vybral zo stojana. Doteraz som mal na reťazi zavesené pomerne malé činky, pekne vyvážené a pevne pripevnené. Tentoraz sme na tie jednoručky prikurtovali ešte cementové desaťkilové kotúče a aj keď sme sa snažili to vybalancovať, nešlo to úplne. Takže som vychádzal zo stojana a už som cítil, že sa to správa inak ako bežná činka. Dalo to prácu nájsť ťažisko a udržať core, aby ma to príliš nerozkývalo a neroztrepal sa s tým o zem  Tak teda dve trojky a mal som dosť. Možno ešte jedna by tam bola, ale nechcel som brzdiť Štúra, lebo to nahadzovanie a zhadzovanie závaží je otrava a trochu som sa bál o život.
Drepy som ukončil 5kou so 190kilami a ľahkou svižnou desiatkou so 140kilami. Spokojnosť, naozaj ma drepy potešili a nezhnil som až tak, ako som sa bál počas tých covidových vylomenín.
Potom benche, energia pošla doprdele, takže len ľahké pekné stopkované stovky, kontrolované a precítené. Nový stojan ešte nedošiel, takže sme museli trpieť s tým starým a tu a tam oňho zavadiť činkou, lebo je blbo konštruovaný. Ale beriem to ako intenzifikačnú metódu a ešte sa mu raz poďakujem
Na záver príťahy. Hádam nepohorším funkčných chlapcov a kings of love, keď poviem, že som si po drepoch dal radšej opasok.
Úplne na koniec ramená, klasicky veľmi ľahko.
Keď som šiel venčiť psa, videl som, že v pivnici sa svieti. Borec, čo nám zabral Plague pit 1 nás tam počul a bol skontrolovať, či sme mu neujebali bicykle. Miesto toho tam našiel ešte o jeden bicykel viac (Sorayin) a 200 kíl železa. Spýtal som sa ho, či mu to vadí, tak vraj nie. Dobré rozhodnutie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po únor 15, 2021 9:32 pm Předmět: |
|
|
tak to seš dobrej... to mi připomíná borce, kteří dřepovali na Bosu :D to bych se fakt bál, že se mi ta činka dostane do rozkmitu a už to nestabilizuješ. a ještě se polámeš. ale průprava dobrá. až pak odebereš činku, která nemá putovní těžiště, tak to bude piece of cake ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po únor 15, 2021 9:33 pm Předmět: |
|
|
Wow, masaker váha v tých podmienkach, borec! Ono ale niet sa čo čudovať, miesiš to riadne a neustále. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út únor 16, 2021 9:02 am Předmět: |
|
|
Ďakujem chlapi, aj v domácich podmienkach sa nejak dá. Hlavné je robiť aspoň niečo.
Škoda, že na mŕtvolu sa to nedá nejak vydumať a ostáva mi len ten expander _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|